Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    04. Travanj 2017. 14:27

Sve znam ali mislim da ovo nije tema za cure koje su eto ostale trudne bez obzira sto su prolazile mpo. Ako vam jebuspjelo super bas mi je drago ali nemojte nama stavljat sol na ranu jer wto mi mozda nikad ne docekamo da tipkamo o mucninama, uzv-ima i slicno. Iskreno nakon svih silnih pokusaja najmanje mi treba da na temi potpomognuta non stop tipkaju trudnice.

Nina2512
    04. Travanj 2017. 14:31

Zoja31

Meni je ovo treci put bio. Eto spremna za cetvri. Ma katastrofa, eto trenutno imam osjecaj da su svi trudni 😭😭😭😭. I opet kazem nisam ljubomorna samo me vec dusa boli od svega.

Gle,to sto smo mi trudne ne znaci da smo sad najsretnije osobe na svijetu,barem ja,ne mogu se nikako opustiti i uzivati u trudnoci,tesko sam do nje dosla i sad imam milion strahova u glavi,sretna jesam naravno jako ali bojim se ako se totalno prepustim toj sreci da ce se nesto lose desiti..tako da znaj da nije ni nama bajno..a sto se tice toga da su svi ostali trudni,poznat mi je taj osjecaj itekako..sve moje frendice i cure iz okoline vec imaju djecu,koliko sam samo suza isplakala jer kao zasto one mogu,a ja ne.i ta njihova sazalijevanja..ma uzasan osjecaj..sva sreca sto sam vjerovala da cu i ja jednom biti mama i hvala bogu sad sam na tom putu..tako i ti moras duboko vjerovati u to 😍

• Dolores123
    04. Travanj 2017. 14:36

Ana2711 i ostale cure koje zele, otvorena vam je nova tema  pa ako zelite pisite.

zelimobebu2701
    04. Travanj 2017. 14:37

Dolores123

Ana2711 i ostale cure koje zele, otvorena vam je nova tema pa ako zelite pisite.

Naziv?

• Dolores123
    04. Travanj 2017. 14:38

zelimobebu2701

Dolores123

Ana2711 i ostale cure koje zele, otvorena vam je nova tema pa ako zelite pisite.

Naziv?

Trudnoca nakon potpomognute

s0102
    04. Travanj 2017. 14:48

Dolores123

zelimobebu2701

Dolores123

Naziv?

Nadam se da sve uskoro prelazimo tamo
    😘😙

Juje
    04. Travanj 2017. 15:26

Zoja31

Meni je ovo treci put bio. Eto spremna za cetvri. Ma katastrofa, eto trenutno imam osjecaj da su svi trudni 😭😭😭😭. I opet kazem nisam ljubomorna samo me vec dusa boli od svega.

Zoja,potpuno te razumijem meni je ovo 7 put i zadnji put tako da ako sad ne uspije morat ću se pomirit sa tim da moj mali neće imat ni brata ni sestru. 

• Dolores123
    04. Travanj 2017. 15:40

s0102

Dolores123

zelimobebu2701

Dolores123

Naziv?

😘😙

Da pa i budemo.Kroz koji mjesec sve cemo pisat na drugoj temi.Vjerujte u to.A tu ce se pojaviti neki drugi nadimci.

• Kengurica
    04. Travanj 2017. 15:56

Ili kad citate temu kome smeta preskocite Anu i zelimbebu. Meni je glupo da se cure tjeraju jer ovaj forum nema tako puno aktivnih tema, a i od njih mozemo saznati svasta sto ce nas ako bude srece jednom zanimati. Znam da je nekima jako tesko, al kaj mislite kak je ljudima u kolicima kad vide nas kak hodamo po svijetu itd itd. Meni je super kaj ste trudne, nije mi to sol na nista nego samo neka pozitiva.

Nina Leonita
    04. Travanj 2017. 17:55

😘😙

Evo i ja cu se pridruziti! Cure, ne gubite nadu ni vjeru, molim vas! Tko je vjernik, sigurno ce mu vjera pomoci, tko nije bas prakticni vjernik, uz doktore ce mu zasigurno pomoci metode kako sam sebi pomoci, kako misliti pozitivno, k

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.