Hvala curke ali moramo po tom nekom protokolu ići pošto su nalazi svaki put sve bolji. Doći ćemo i do stimuliranih ali moramo proći prvo 2 prirodna. Kod AIH, na folikometrijama prati veličinu folikula i kad je otprilike na 18mm daju stopericu da se tempira ovulacija. Za 2 dana postupak sa tankom slamcicom uvode kroz rodnicu da što bliže ispuste muževe igrače. Kod mene je dolje dosta usko pa sam osjetila ali ne bol nego neugodu. Više me je smetalo ono hladno limeno što ti stave da ti se raširi sam ulaz :D
Stvarno se nemaš čega bojati. I onda, barem taj dan miruj, ne radi ništa posebno, daj im šansu da se upoznaju :) :) :)
Sretnoo od srca!
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Curke imam i jedno pitanje :) koliko se dugo ceka na inseminaciju i dali ju ja mogu zahtjevati ili moj lijecnik to treba naložiti? Hvala :)
Ciao cure,da vam javim novosti, bila sam na hssg-u i nažalost sve je neprohodno,tako da nam je jedina opcija ivf. skupljamo ostatak potrebnih nalaza,pa sa sljedecom m krecemo. vrlo sam uzbudjena jer se napokon nesto desava, a ujedno ne znam nista o ivf,pa se i bojim jer ne znam sta me sve ceka.
Nikolina, provjeri jajovode, ako imaš začepljene, preostaje vam IVF, ovako možete pokušavati u nedogled sa inseminacijom, nažalost. Odite u Petrovu, i ja sam tamo, doktori su odlični, kao i ostalo medicinsko osoblje.
hej curke bila sam danas na prvom pracenju folikula..dobro sam reagirala na klomifen..imam na lijevom jajniku 1 folikul 18 mm i na desnom 2 oba 18 mm..sto je dobar znak..doktor je prezadovoljan..ali uvijek postoji ono ali endrometrij mi je 5.2mm i zbog toga NISTA OD inseminacije... kao najbolje ovaj mjesec ici na ciljane odnose koji ce bit u sobutu AKCIJA poslije folikumetrije...sutra trebam primiti injekciju merional75j i dobroston piti (nista nisam skontala za sta je sta tresla sam se ko prut) nemam pojmasta mi rece kad trebam poceti s njim danas ili sutra pola sam cula pola nisam hahah uglavnom to je to...... gogach i mary lou hvala vam na podrsci ogromna HVALA nemate pojma koliko ste mi olaksale
Mary lou, jajovodi su mi prohodni išla sam na HSG, Zanima me koliko se čeka?
Sortiraj odgovore
Najstariji