Ema samo hrabro...pa zasto ides na ivf ako je sve uredu i s tobom i sa njim..kod nas je tezi oblik oligoasthenozoospermije pa cekamo insem...sad imali ciljane s klomifenom.... mislim da je to bespotrebno..to je veliki + u tebe.... ja san jucer radila test i nista negativan a 14 trebam dobit M...a danas nemogu o sebi..bole noge zigaju jajnici ledja 37 temp..jeli iko pije dobroston tab.strah me da nije od njih..
Eee da i meni je dr dao betu 20 d da vadim evo od tad 10 dana proslo jos 10 cekat i molit se da je test jucer pogresno pokazao...a nezz...
Tajma, čudno da s takvim nalazom supruga idete na inseminaciju, mi s astenozoo odmah na IVF, nema tu pomoći od inseminacije ako su lijeni. :(
Tajma,nisam vidila tvoj post,pa tek sad odgovaram!
Nakon 7 godina pokusavanja,par ciljanih i 4 insminacije ne preostaje nam nista drugo nego IVF!
Ma ti meni imas dobre simptome trudnoce,samo probaj da ne radis testove jer nisu vjerododstojni i samo ti ubiju nadu!
Sretno svima od ❤️
Mery neznam ti ni ja isli smo po misljenje u dvije klinike u jefnoj su rekli odmah icsi al su tek poceli s radom....a u drugoj koji se godinama bave s tim isli preko veze..i dr.nam je rekao kao da on nebi isao odmah na icsi vec da s takvim nalazom inseminacija ima velike sanse i da je imao slucajeva gdje je cak i prirodno osfvarena trudnoca posto je kod mene sve ok... pa smo se odlucili njeg poslusat.... da nama nebi poslije bilo zao... menibje osobno dr.svidio jer je pricao s nama i sve nam zivo objasnio...i za stimulacije za ivf rizike i sve.. pokusat cemo 2 insem.pa onda smo se rekli s njim dogovarat za dalje....a asteno moze i prirodno moja prijateljica je imala asthenozospermiju i nakon 4 god braka je prirodno ostala...ona mi je i ulila nadu veliku.....
Auuuu ema…
a neznam…ja bi sigurno poludila tolike godine…mi smo prije god dana saznali dijagnozu i vec ludim pklako a tek poceli sa postupcima… bit ce to kod tebe sad sve ok..sad ce doci veliki + od ♥♡ ti zelim…svima…mi smo zene lavice sta sve podnosimo….
a nadam se…
Sortiraj odgovore
Najstariji