Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    06. Lipanj 2015. 14:51

Ema pokusaj napraviti opet test ujutro ili betu napravi mozda je pogresno pokazao...ja licno nemam iskustva s tim...tek smo usli u postupke imala sam ciljane odnose sa klomifenom i sad cekam..ako neuspijem sada ovaj ciklus je inseminacija 1 put...jos lar dana..ko na iglama..cekanje ubija..nadam se plusu..a nigdje simptoma..:'(  drzim ti fige da bude veliki plus

ema.curri.39
    06. Lipanj 2015. 22:44

Jutros vadila betu,nazalost nista od trudnoce,opet! 
    A tako sam se nadala ovog puta 😔 al ok,idemo dalje,sljedeci mjesec stimulirano pa ce biti lakse! 
    A tebi se nadam plusiću,koji mora doći kad-tad,samo se nadam što prije da nam ostane malo živaca za naše bebe 😂👏😋

• MARY LOU2
    08. Lipanj 2015. 19:05

HM, ČUDNO JE VADITI 21dnt, dovoljno je 14dpt da bude viša od npr. 200, neke imaju i do 1000 na taj dan, ja sam prošli put dobila M na dan vađenja bete :(

ema.curri.39
    08. Lipanj 2015. 22:05

I meni je to cudno,i do tada ako ne dobijem M moram biti na utrogestanu 3•2 na dan!
    Hm,na dan Bete dobiti M,ne znam sta je gore,negativna Beta ili M 😤 ja ovako kao jos nadam iako sam svjesna da šanse 0,000001 al OK 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI