Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rory82
    05. Svibanj 2015. 22:27

Hvala Mary Lou, javim sutra kako je bilo i detalje.

Gogach
    06. Svibanj 2015. 10:44

MARY LOU malo mi je čudno da toliko različitih gin nije do sada uočio ikakve nepravilnosti, tako da to ne znači ništa a ovaj pregled na koji ideš će točno ustvrditi o čemu se radi. Nadam se da je zadnja gin pogriješila. 

Rory82 Dobrodošla! Ovdje smo sve sa istim željama, sa različitim problemima. Bitno je da znaš da nisi sama u svemu tome i da makar onako imaš podršku. Samo mi znamo koliko to znači. Čekamo novosti :)

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• nikolinaaa1
    06. Svibanj 2015. 10:48

Gogach, želim Vam svu sreću ovoga svijeta da taj prvi bude uspješan! Vjerujem da će biti sve u najboljem redu i da ćeš ubrzo imati svoju bebicu u naručju 

Gogach
    06. Svibanj 2015. 11:24

Hvala Nikolina :)
    I ja želim da i ti što prije sprasis sa ovog dijela foruma i odeš na onaj sa bebacima ♥

• MARY LOU2
    06. Svibanj 2015. 18:49

Cure, najjače ste!! Gogach i ja se nadam da nije dobro vidjela.

• rory82
    07. Svibanj 2015. 11:11

Ciao cure, evo mene sa novostima. Kao prvo, dr Lučinger je predivan,a sad o pregledu i mojoj situaciji. pogledao je moje i muzeve nalaze i rekao da je to sve odlično i da ne zna kako se u 4 god nije dogodila trudnoća. Kad me stavio na ultrazvuk bilo mu je sve jasno, kaže da osim cisti na oba jajnika da mu se čini da vidi endometriozu. tako da sad moram vaditi ca125 da vidimo da li je to stvarno endometrioza i ponoviti pregled 8 dc. prema tome ćemo dalje postupati. Moram priznati da me šokirala vijest o endometriozi jer to mi je prva vijest, za ciste sam znala, ali samo kad sam isla privatno na preglede. moja gin ih nikad nije vidjela.....

Gogach
    08. Svibanj 2015. 10:25

Rory82 ma glavno da ste krenuli rješavati stvari! Kod naših gin su većinom stariji aparati i nemaju takvu rezoluciju kao ovi noviji. Sad kad ustanove gdje " zapinje" moći ćete i to riješiti i ubrzo doći do svojeg cilja ♡♡♡

Gogach
    12. Svibanj 2015. 11:56

Pozdrav cure!
    Jučer sam bila na fm, folikul već na 17mm, sutra punkcija. Samo da folikul ne pukne prije vremena...
    Tajma22 svakako treba probati sa blažim pristupom prije ivf. Jer postotak govori da kod slabijeg sperm. inseminacija pomaže. Pogotovo ako je kod tebe sve u redu. Kod mene, na žalost, nije tako. Ustanovili su mi anoovulacije koje smo rješavali sa klomifenom i stopericom ali 4 inseminacije su iza nas i evo, sad čekam na prvi ivf, isto samo sa klomifenom i stopericom. Jučer sam si sama dala injekciju i ponosna sam na sebe jer sam inače strašno plasljiva injekcija :) :)
    Moja kolegica sa posla, inače ima i pcos i muž slabiji spermiogram je uspjela iz 1 inseminacije. Tako da se ne možeš ravnati ni po čemu. Želim vam sreću i da budete od onih kojima to uspije iz prve! 
    Meni držite fige sutra da ne pukne folikul!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.