Nikolina, mjesec dana cekas na prvi pregled i misljenje. Dodes sa svom dokumentacijom. I oko dva mj.za postupak.
Hej ženice danas sam promila injekciju u stomak ispod pupka..jeli normalno da cijeli dan imam neki cudni osjecaj..malo me zigaju jajnici...onako tupo.. zigne pa stane... malo sam i napuhana..cudan osjexaj neki.. pffff
9 dan danas.. ujutro opet idem na pracenje folikula.. pa cu pitat sto je to tako bilo...
Mary lou bila si u pravu bila mi je ovulacija na lijevom..a na desnom jos nije. Jedan folikul je 27 a drugi 22mm tako da vcr i sutra hopa cupa haha bit ce veselo.. u pon opet kod njega..i betu trebam izvadit nekad pred vjesticu...
Gogach javi se jeli ima sta novo kod tebe........ja sad cekam i molim boga da je upalilo..a cekanje ubija
Bokić! Nova sam ovdje. Nakon 4 izvanmaternićne trudnoće odstranjena su mi oba jajovoda i sada krećem na ivf u Vuk Vrhovac kod dr. Jukić. Ako tko ima iskustva neka napiše.
Pozdrav svima,imam jedno pitanje za one koje su prosle IVF...
Dal nakon vadjenja folikula i transfera u slucaju da nisam trudna sljedeca menga dolazi redovito ili moze kasniti zbog vadjenja folikula i svega toga,takodjer sam na Utrogestanu 100! Menstruacija mi kasni 4 dana a test negativan,inace mi nikad ne kasni!
Ema pokusaj napraviti opet test ujutro ili betu napravi mozda je pogresno pokazao...ja licno nemam iskustva s tim...tek smo usli u postupke imala sam ciljane odnose sa klomifenom i sad cekam..ako neuspijem sada ovaj ciklus je inseminacija 1 put...jos lar dana..ko na iglama..cekanje ubija..nadam se plusu..a nigdje simptoma..:'( drzim ti fige da bude veliki plus
Sortiraj odgovore
Najstariji