Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARY LOU2
    13. Lipanj 2015. 15:00

Tajma, imaš inbox. :)

• ema.curri.39
    15. Lipanj 2015. 10:41

Nažalost moja ß definitivno negativna,odlucila sam ovaj mjesec pauzirat,da se odmorim!
    Pa cemo dalje punim plućima!
    Mary držim fige da se bebač uhvati 👏👏 samo odmaraj i nemoj se živcirat,navijam za veeeeliku ß!
    Kad moras vadit ß?

MARY LOU2
    16. Lipanj 2015. 17:59

Ema, zao mi je, neznam zasto se to dogada. Meni je prosli put biologinja rekla da je blastica odlicna, pa nista, nema tu pravila. Ja vadim 26.6. Ah.

• tajma22
    15. Lipanj 2015. 10:51

Ja jos cekam...nadam se da vjestica nece doci...
     jucer je trebala po kalendaru..uffff sto se tice simptoma mala tupa probadanja dole...al nesmim uradit test..bojim se razocarenja....

• tajma22
    18. Lipanj 2015. 12:54

Nista ni od mene ovaj put..beta ravna 000000000 katastrofa..idemo naprid i pozitno samo...jucer radila betu jutros stigla vjestica...od sutra opet klomifen i i onda iui....

MARY LOU2
    18. Lipanj 2015. 19:48

tajma, bas mi je zao. Pokusajte Ivf!! Nemoj gubiti vrijeme na iui, zbog slabog nalaza supruga.

• tajma22
    20. Lipanj 2015. 17:48

Icsi odluceno iduci ciklus ako uspijemo isplanirati sve....saznati sta gdje kako.... bijesna sam...ljuta..ujedam..

MARY LOU2
    21. Lipanj 2015. 19:16

Nije fer da vas šalju na insem, to je gotovo isto kao prirodnim putem, samo malo pročiste spermije, ah... Makar smo mi išli na ivf, super blastice pa ništa prvi put, a čini mi se da i drugi put ništa, 26.mi je dan ciklusa i osjećam grčeve kao pred M, tak da će stići za dva dana, molim boga da ipak ne stigne, mnoge žene su bile trudne, a imale simptome PMS-a. AH, baš smo jadne ;(

• tajma22
    22. Lipanj 2015. 14:50

Drzim fige da uspije tebi... ako sve ide kako treba to je to....samo se pokusaj opustiti i nemislit na to...stres igra isto veliku ulogu u svemu...OPUSTI SE mazi se i pazi sa muzem planirajte godisnji pa makar i neotisli..samo da skrenes misli.. nemisli na to kad ces dobiti i hoces li dobiti.... daj nam plus jedan... imam osjecaj da bi i meni lakse bilo hhaha

• Nera6
    23. Lipanj 2015. 13:04

.

...sve ili ništa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI