Nažalost moja ß definitivno negativna,odlucila sam ovaj mjesec pauzirat,da se odmorim!
Pa cemo dalje punim plućima!
Mary držim fige da se bebač uhvati 👏👏 samo odmaraj i nemoj se živcirat,navijam za veeeeliku ß!
Kad moras vadit ß?
Ja jos cekam...nadam se da vjestica nece doci... jucer je trebala po kalendaru..uffff sto se tice simptoma mala tupa probadanja dole...al nesmim uradit test..bojim se razocarenja....
Nista ni od mene ovaj put..beta ravna 000000000 katastrofa..idemo naprid i pozitno samo...jucer radila betu jutros stigla vjestica...od sutra opet klomifen i i onda iui....
Icsi odluceno iduci ciklus ako uspijemo isplanirati sve....saznati sta gdje kako.... bijesna sam...ljuta..ujedam..
Drzim fige da uspije tebi... ako sve ide kako treba to je to....samo se pokusaj opustiti i nemislit na to...stres igra isto veliku ulogu u svemu...OPUSTI SE mazi se i pazi sa muzem planirajte godisnji pa makar i neotisli..samo da skrenes misli.. nemisli na to kad ces dobiti i hoces li dobiti.... daj nam plus jedan... imam osjecaj da bi i meni lakse bilo hhaha
Bok cure. Zanima me koliko se dugo čeka na konzultacije za potpomognutu na Humanoj u Ri. Hvala!
...sve ili ništa...
Sortiraj odgovore
Najstariji