Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m@l@
    16. Svibanj 2015. 10:24

Danas 16.dan ciklusa i kod mene se ništa ne vidi osim ciste na jajniku.U ponedeljak moram opet na pregled,baš sam malo ljuta i tužna.

Gogach
    21. Svibanj 2015. 10:09

Hej drage moje. Nisam imala dobrih vijesti pa nisam imala ni volje da pišem. Naime js se nije htjela ni oploditi. Sad čekamo M i krećemo u 2gi pokušaj ivf. Ovaj put sa 2 klomifena i gin kaže ako bude više folikula dati će mi i menopur da pomogne..Borba za bebaca se nastavlja!
    Cure moje, ne dajte se obeshrabriti, nisam ni ja, ali mala pauza će mi svakako dobro doći ♡
    Javljajte i dalje novosti jer vas čitam ♡♡♡

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• MARY LOU2
    21. Svibanj 2015. 15:04

Gogach, grozno, ali bude, jednom bude. Zašto ne probaš s injekcijama-Gonal, dobit ćete najmanje 4,5 JS ili 15 kao neke. VEća je šansa za oplodnjom i pohranom zametaka.

• tajma22
    22. Svibanj 2015. 00:12

Gogach nemoj dopustit da te to sve obeshrabri... mi smo zene jake i mozemo svasra podnjeti..bit ce..sad samo polako i uzivaj sa svojim muzem nemoj mislit na to..opusti se samo..psiga je cudo.. sad polako u nove pobjede...poslusaj mery lou nama je isto jedna dr.rekla ukoliko u njih budemo radili ivf da ce sa gonalom i depapetilom .. pa neznam.. mozda je ilak ona bila h pravu...al evo sad idemo za 5 dana na pracenje folikula i iui ...koliko se dana prate folikuli jel mi moze neko reci..posto su u mene pl dani 10 dan  kako to sve ide jeli mj moze neko pojasniti... boli li inseminacija... milijon pitanja i potpitanja hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.