Danas 16.dan ciklusa i kod mene se ništa ne vidi osim ciste na jajniku.U ponedeljak moram opet na pregled,baš sam malo ljuta i tužna.
Hej drage moje. Nisam imala dobrih vijesti pa nisam imala ni volje da pišem. Naime js se nije htjela ni oploditi. Sad čekamo M i krećemo u 2gi pokušaj ivf. Ovaj put sa 2 klomifena i gin kaže ako bude više folikula dati će mi i menopur da pomogne..Borba za bebaca se nastavlja!
Cure moje, ne dajte se obeshrabriti, nisam ni ja, ali mala pauza će mi svakako dobro doći ♡
Javljajte i dalje novosti jer vas čitam ♡♡♡
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Gogach, grozno, ali bude, jednom bude. Zašto ne probaš s injekcijama-Gonal, dobit ćete najmanje 4,5 JS ili 15 kao neke. VEća je šansa za oplodnjom i pohranom zametaka.
Gogach nemoj dopustit da te to sve obeshrabri... mi smo zene jake i mozemo svasra podnjeti..bit ce..sad samo polako i uzivaj sa svojim muzem nemoj mislit na to..opusti se samo..psiga je cudo.. sad polako u nove pobjede...poslusaj mery lou nama je isto jedna dr.rekla ukoliko u njih budemo radili ivf da ce sa gonalom i depapetilom .. pa neznam.. mozda je ilak ona bila h pravu...al evo sad idemo za 5 dana na pracenje folikula i iui ...koliko se dana prate folikuli jel mi moze neko reci..posto su u mene pl dani 10 dan kako to sve ide jeli mj moze neko pojasniti... boli li inseminacija... milijon pitanja i potpitanja hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji