Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARY LOU2
    29. Travanj 2015. 21:03

Gogach, ja sam u prošlom ciklusu bila na gonalima, a sad ne trebam jer imamo zametke.

Gogach
    04. Svibanj 2015. 10:55

Evo, ja prijavljujem ovaj mjesec krećemo u 1 prirodni ivf. Sa klomifenom. Prva fm slijedi 11.5.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

• MARY LOU2
    04. Svibanj 2015. 18:30

Gogach, sretno!
    Bila u Petrovoj na ultrazvuku. Sad je bila neka druga dr. i veli da možda imam razdvojenu maternicu, neka dođem 16.dan ciklusa da se to bolje vidi u 2.dijelu ciklusa i da će me pogledat na 3D ultrazvuku. Neznam kako to do sada nitko nije primijetio, a 5 godina kontroliram jajnike i maternicu. Ako se utvrdi da je to točno radi se neka histeroskopija-ambulantni zahvat, sat dva u bolnici i ide se doma. Zna netko kaj o tome?

• rory82
    05. Svibanj 2015. 20:41

pozdrav svima, ja bih vam se isto pridruzila, nakon 3 godine pokusavanja i nikakvih nalaza, napokon sutra idem kod dr Lučingera na pregled. Nadam se da ću uskoro biti pametnija.

• MARY LOU2
    05. Svibanj 2015. 21:17

Rory82, dobrodošla, javi kako je bilo i opiši nam malo svoju situaciju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.