Gogach, ja sam u prošlom ciklusu bila na gonalima, a sad ne trebam jer imamo zametke.
Gogach, ja sam u prošlom ciklusu bila na gonalima, a sad ne trebam jer imamo zametke.
Imam pitanje...znači oni će sada čekati ovulaciju da bi bio transfer. A što ako, npr, ne dođe do O? Ima li onda prijenosa. To sam se pitala. Koliku ulogu ima naša O, ako je endometrij dovoljno zadebljan.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Evo, ja prijavljujem ovaj mjesec krećemo u 1 prirodni ivf. Sa klomifenom. Prva fm slijedi 11.5.

Gogach, sretno!
Bila u Petrovoj na ultrazvuku. Sad je bila neka druga dr. i veli da možda imam razdvojenu maternicu, neka dođem 16.dan ciklusa da se to bolje vidi u 2.dijelu ciklusa i da će me pogledat na 3D ultrazvuku. Neznam kako to do sada nitko nije primijetio, a 5 godina kontroliram jajnike i maternicu. Ako se utvrdi da je to točno radi se neka histeroskopija-ambulantni zahvat, sat dva u bolnici i ide se doma. Zna netko kaj o tome?
MARY LOU imaš pp

pozdrav svima, ja bih vam se isto pridruzila, nakon 3 godine pokusavanja i nikakvih nalaza, napokon sutra idem kod dr Lučingera na pregled. Nadam se da ću uskoro biti pametnija.
Rory82, dobrodošla, javi kako je bilo i opiši nam malo svoju situaciju :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji