Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARY LOU2
    29. Travanj 2015. 21:03

Gogach, ja sam u prošlom ciklusu bila na gonalima, a sad ne trebam jer imamo zametke.

Gogach
    30. Travanj 2015. 06:24

MARY LOU

Gogach, ja sam u prošlom ciklusu bila na gonalima, a sad ne trebam jer imamo zametke.

Imam pitanje...znači oni će sada čekati ovulaciju da bi bio transfer. A što ako, npr, ne dođe do O? Ima li onda prijenosa. To sam se pitala. Koliku ulogu ima naša O, ako je endometrij dovoljno zadebljan.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

Gogach
    04. Svibanj 2015. 10:55

Evo, ja prijavljujem ovaj mjesec krećemo u 1 prirodni ivf. Sa klomifenom. Prva fm slijedi 11.5.

• MARY LOU2
    04. Svibanj 2015. 18:30

Gogach, sretno!
    Bila u Petrovoj na ultrazvuku. Sad je bila neka druga dr. i veli da možda imam razdvojenu maternicu, neka dođem 16.dan ciklusa da se to bolje vidi u 2.dijelu ciklusa i da će me pogledat na 3D ultrazvuku. Neznam kako to do sada nitko nije primijetio, a 5 godina kontroliram jajnike i maternicu. Ako se utvrdi da je to točno radi se neka histeroskopija-ambulantni zahvat, sat dva u bolnici i ide se doma. Zna netko kaj o tome?

Gogach
    04. Svibanj 2015. 22:16

MARY LOU imaš pp

• rory82
    05. Svibanj 2015. 20:41

pozdrav svima, ja bih vam se isto pridruzila, nakon 3 godine pokusavanja i nikakvih nalaza, napokon sutra idem kod dr Lučingera na pregled. Nadam se da ću uskoro biti pametnija.

• MARY LOU2
    05. Svibanj 2015. 21:17

Rory82, dobrodošla, javi kako je bilo i opiši nam malo svoju situaciju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI