Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    28. Ožujak 2017. 12:55

Ana2711

Mina0709

Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki…od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣

ja nisam imala nikakv iscjedak, samo simptome PMS-a, i užasno me to brinulo zašto ga nemam i bila sam uvjerena da neće biti ništa od toga..sva sreća pa sam se prevarila.. hehe

Joj daj Boze da se i ja varam..evo mene stomak boli za poludit..bas onako ko pred mengu..da me nije strah polpila bih tabletu protiv bolova..al sve onako sama sebe tjesim da ce bit ok..ee katastrofa😥

Mina0709

28. Ožujak 2017. 14:14

Mina0709

Ana2711

Mina0709

Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki…od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣

ja nisam imala nikakv iscjedak, samo simptome PMS-a, i užasno me to brinulo zašto ga nemam i bila sam uvjerena da neće biti ništa od toga..sva sreća pa sam se prevarila.. hehe

Joj daj Boze da se i ja varam..evo mene stomak boli za poludit..bas onako ko pred mengu..da me nije strah polpila bih tabletu protiv bolova..al sve onako sama sebe tjesim da ce bit ok..ee katastrofa😥

Pokusaj bez tablete , ako bas ne mozes izdrzati smijes lupocet popiti...

waithing

Mina0709
    28. Ožujak 2017. 14:44

waithing

Mina0709

Ana2711

Mina0709

Pokusaj bez tablete , ako bas ne mozes izdrzati smijes lupocet popiti…

Ma necu piti..malo se smirilo...

Mina0709

• Tencii
    28. Ožujak 2017. 15:05

Beta 0,100, tj nista.
    Sad opet cekati i vidjeti mogu li se ugurati prije ljeta, mada sumnjam

28. Ožujak 2017. 15:23

Tencii

Beta 0,100, tj nista.

Zao mi je...jako
    A gdje ides u koju bolnicu?

waithing

Beba
    28. Ožujak 2017. 15:28

Hvala vam cure neizmjerno na mišljenjima,vidim da sve slično razmišljamo.Kako sam se sa budućim poslodavcem dogovorila da će mo se čuti ovih dana odlučila sam reći sve kako je i da sam voljna sa mpo pričekati do jeseni ali više ne i ako me i dalje želi zaposliti ok,ako ne ostanem ovdje i odmah krećem u mpo.moj dragi želi da prihvatim dr posao jer bi onda bila sretnija.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    28. Ožujak 2017. 15:41

Tencii

Beta 0,100, tj nista.

Žao mi je,nemoj bit tužna,dogoditi će se ,vjeruj

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Nina Leonita
    28. Ožujak 2017. 16:00

Beba

Hvala vam cure neizmjerno na mišljenjima,vidim da sve slično razmišljamo.Kako sam se sa budućim poslodavcem dogovorila da će mo se čuti ovih dana odlučila sam reći sve kako je i da sam voljna sa mpo pričekati do jeseni ali više ne i ako me i dalje želi zaposliti ok,ako ne ostanem ovdje i odmah krećem u mpo.moj dragi želi da prihvatim dr posao jer bi onda bila sretnija.

Znaci rekla bi mu da na jesen planiras ici na mpo? To je jako posteno od tebe, ali.. ne znam.. probaj razmisljati s njegove perspektive, da si ti poslodavac da li bi ti uzela osobu za koju znas da ti za sest mjeseci nece biti na raspolaganju? Vjerojatno ne.. zato ti ja savjetujem da mu ne kazes svoje planove, da prihvatis posao ako ti bas taj posao zelis i da radis 6-7 mj., a onda tek mu kazes kakva je situacija i da ides na postupak i da te nece biti neko vrijeme. Ti najbolje znas koji su tvoji prioriteti, ali ja bih osobno na tvom mjestu krenula odmah u postupak i ne bi mijenjala posao, jer novi posao je novi nepotreban stres, moras se dokazati, opravdati ocekivanja i tako.. sretno sto god odlucila!

Nina Leonita
    28. Ožujak 2017. 16:02

Znaci lagani bolovi kao pred mengu ne znace da nema nade.. vjerujem u to..

• Kengurica
    28. Ožujak 2017. 16:15

Beba i meni moj kaže, daj više promijeni posao, nisi sretna tamo i u pravu je. Al ovaj put sam odvagala da neću staviti nešto što će me označiti za cijeli život u ime nekog posla koji je od danas do sutra. Ali ako ti je neka životna prilika uzmi i šuti. Pa ako i ne zadovoljiš oni ti nakon 3 mj daju pedalu, ne razmišljaju da si ti ostavila siguran posao iza sebe zar ne? 
    Nego, da li itko ima iskustva s promjenom bolnice i prenošenjem D uputnice? Trenutno mi je u jednoj bolnici, ali ću otići na konzultacije kod privatnika s ugovorom HZZO pa ako mi se tamo svidi bih se prebacila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.