Jutro cure,
Ne znam da li je ovo pravo mjesto da pišem o ovome ali me to stvarno jako muči pa me zanima vaše mišljenje,budući da možete objektivnije sagledati situaciju.Ovaj posao koji sada radim počela sam raditi prije cca 2 god,ne volim ga ali su uvijeti za trudnoću i bebu idealni,mogu bez problema na porodični,bolovanje,sve što mi treba i tako mi radili na bebu,ali ništa. Sad sam ovaj mjesec dobila odličnu poslovnu priliku,dakle nisam ni tražila ,posao super,financijski isto,samo šta sad ne bi baš bilo poželjno da ostanem trudna,a imam 36 god.ja sad ne znam sto da radim.Još nisam ništa prihvatila,razmišljam da novom poslodavcu kažem da ću pričekati 6mj a nakon toga krenut na mpo.Zanima me vaše mišljenje.
Eejj.. i ja sam u slicnoj situaciji... posao mi je nekako bzv.. nema izazova... dobila sam ponudu za novi.. sigurno bolja placa iako mi ni sada nije losa.. ALI.. Mislim iskreno da novi posao i mpo ne idu skupa... ja nisam imala namjeru napraviti pauzu od svega na godinu dana i posvetiti se novom poslu.. a ne mozes doc raditi i odlaziti na bolovanja po dva tri tjedna svakih dva tri mjeseca...
Prednost mi je tu di radim sto mogu izostati kad god..na koliko god mi treba... bolovanje i godisnji isto kad god nije problem... a najbolje od svega je sto i kad sam na bolovanju dobijem punu placu...
To je moje viđenje... uostalom i ako zatrudnimo je cilj biti na radnom mjestu gdje ti toleriraju izostanke... ☺
Zoja…rano ti je jos za bilo sto... ne padaj sada u neku depru i ne planiraj nove postupke... ☺ probaj u petak testic...
Joj cure moje..citam sve ovo i sve imamo tako slicne probleme..i vezano za posao i ove sve strahove od postupka...meni je puno lakse kad se mogu ovdje 'izjadat'jer znam da me samo vi nazalost mozete razumjeti...nekako sam se od svojih frendica koje vec guraju po dvoje djece u kolicima udaljila...
I meni je bilo glupo.prihvatiti posao pa onda poslodavcu reci da idem na bolovanje..i to se nazalost kod mene tako oduzilo da bih svaki mj.skoro bila na bolovanju jer stalno idem za zagreb...shvatila sam da bi mi to bas bio dodatan stres..
Sto se tice iscjetka..ja sam imala maalo sesti i sedmi dan a oni dramu od jucer deseti dan znate
waithing
No mene prije tog nije nista ni probadalo nit su mi grudi natecene ..jedva bolne na dodir i to je to...tek od jucer me tu i tamo probode kao pred mengu....
I sad umirem opet od straha kakve ce bit beta sutra
Da ste vi mene vidjele dok sam isla po taj nalaz...kao da idem na strjeljanje sam se osjecala...
Uzela papir i okrenula ga naopako da ne vidim brojke...izasla u hodnik i ja sam DOSLOVNO cula kako mi srce lupa kao da ce iskociti...
Kad sam se ohrabrila pogledat u nalaz pocela sam drhtat i plakat
Mislim da ljudi oko mene su mislili da ova bas nije normalna😅😅😅
waithing
No mene prije tog nije nista ni probadalo nit su mi grudi natecene ..jedva bolne na dodir i to je to…tek od jucer me tu i tamo probode kao pred mengu….
Da ste vi mene vidjele dok sam isla po taj nalaz…kao da idem na strjeljanje sam se osjecala…
Uzela papir i okrenula ga naopako da ne vidim brojke…izasla u hodnik i ja sam DOSLOVNO cula kako mi srce lupa kao da ce iskociti…
Nek di ti nama docekala taj osjecaj😊i sad uzivaj 😘
Mina0709
Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki…od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣
Taj iscjedak bas nista ne znaci..to ukoliko dodje do implantacije pucaju kapilare i maternica se siri pa nekome zna to prouzrociti iscjedak...sve ovisi od osobe do osobe i ja stvarno mislim da izoszanak toga nikako ne znaci da nista od postupka...a za psihu sve znam nazalost ...i ja sam od transfera svaki dan budna od pola sest, sest...
Sretno
waithing
Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki…od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣
Taj iscjedak bas nista ne znaci..to ukoliko dodje do implantacije pucaju kapilare i maternica se siri pa nekome zna to prouzrociti iscjedak…sve ovisi od osobe do osobe i ja stvarno mislim da izoszanak toga nikako ne znaci da nista od postupka…a za psihu sve znam nazalost …i ja sam od transfera svaki dan budna od pola sest, sest…
Sretno
Hvala☺
Mina0709
ja nisam imala nikakv iscjedak, samo simptome PMS-a, i užasno me to brinulo zašto ga nemam i bila sam uvjerena da neće biti ništa od toga..sva sreća pa sam se prevarila.. hehe
No mene prije tog nije nista ni probadalo nit su mi grudi natecene ..jedva bolne na dodir i to je to…tek od jucer me tu i tamo probode kao pred mengu….
Da ste vi mene vidjele dok sam isla po taj nalaz…kao da idem na strjeljanje sam se osjecala…
Uzela papir i okrenula ga naopako da ne vidim brojke…izasla u hodnik i ja sam DOSLOVNO cula kako mi srce lupa kao da ce iskociti…
Hahahaha, isto tako! Uzela sam papir od laborantice, okrenula ga i cekala dok ne zađem u neki osamljeni hodnik pa ga onda tek pogledala. Da sam pogledala jos u labosu, a da je bio drugaciji ishod, mislim da bih tamo legla na pod i plakala ko malo dijete. A ovako sam hodala kroz bolnicu i smjeskala se sama sebi, sigurno sam izgledala ko neka ludača. Za sada, najljepsi osjecaj na svijetu. Cure koje su to prosle znaju o cem pricamo ( a vama koje jos niste, zelim da sto prije docekate tu radost:)
Sortiraj odgovore
Najstariji