Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2017. 09:21

Tencii

Ako netko misli na Sv Duh ici vaditi Betu, ne vade trenutno.
    Sad cu morati platiti ili cekati sutra. Ne znam koji je glupi razlog i dali je privremeno ili stalno,ali eto

Sretno Tencii..neka bude lijepa pozitivna beta

waithing

• Dolores123
    28. Ožujak 2017. 09:25

Beba

Jutro cure,
    Ne znam da li je ovo pravo mjesto da pišem o ovome ali me to stvarno jako muči pa me zanima vaše mišljenje,budući da možete objektivnije sagledati situaciju.Ovaj posao koji sada radim počela sam raditi prije cca 2 god,ne volim ga ali su uvijeti za trudnoću i bebu idealni,mogu bez problema na porodični,bolovanje,sve što mi treba i tako mi radili na bebu,ali ništa. Sad sam ovaj mjesec dobila odličnu poslovnu priliku,dakle nisam ni tražila ,posao super,financijski isto,samo šta sad ne bi baš bilo poželjno da ostanem trudna,a imam 36 god.ja sad ne znam sto da radim.Još nisam ništa prihvatila,razmišljam da novom poslodavcu kažem da ću pričekati 6mj a nakon toga krenut na mpo.Zanima me vaše mišljenje.

Ti moras sama o tome odluciti sto ti je vaznije.Al opet ak ti se nudi bolja poslovna prilika sad mozda ce ti ponudit i kasnije.Najbolje da otvoreno razgovaras o svemu da vidis kako oni razmisljaju.Ali s obzirom na godine ja na tvom mjestu nebi dugo odgadala mpo jer se i on sam po sebi zna oduzit zbog nekih stvari koje te snadu prije ili nakon postupka.I ja sam dugo odgadala sad mi je 34 i zao mi je da nisam prije krenula.

Zoja31
    28. Ožujak 2017. 09:30

Cure eto ja danas radila test, danas mi je 8dt seststanicnog embrija i minus ko kuca. Jos cekam betu u ponedjeljak al mislim da je to to od mene za ovaj put. 

• Dolores123
    28. Ožujak 2017. 09:33

Zoja pricekaj jos malo, to je 8 dan..Ja ti testove radim od 9 dana i ne odustajem jos uvijek

28. Ožujak 2017. 09:34

Zoja31

Cure eto ja danas radila test, danas mi je 8dt seststanicnog embrija i minus ko kuca. Jos cekam betu u ponedjeljak al mislim da je to to od mene za ovaj put.

Nemoj tako..jos je rano za sestostanicni embrij..meni su vratili jednu morulu i blasticu.. 
    Mozzes ponoviti za dva dana mislim da bi tad neka sjena sjenica trebala se pokazati..sretno

waithing

mono1111
    28. Ožujak 2017. 09:46

Waiting,
    Vjerovatno je kod tebe bilo implantacijsko krvarenje !

Dolores,
    Ako se crtica pokazala to znaci da je beta pozitivna !
    Ako beta nije pozitivna ne moze test lazno pokazati pozitivno, samo negativno.

Beba,
    I ja sam na pocetku godine tj.u 9 mjesecu negdje dobila super poslovnu priliku, tocnije dodatni posao, koji je super placen ali sam odbila zato jer sam odlucila da planiram bebu i ne zelim si nikako dodatan stres raditi u zivotu. A i ne bi bilo u redu od mene da prihvatim nesto i za par mjeseci kazem da ja vise necu raditi, a znam recimo da planiram T.
    I tako je i bilo. U 12 mjesecu sam ostala T,.ali ni ta T nije dobr zavrsila. Ali mi nije zao sto sam odbila.
    Moj savjet ti je ako si cvrsto odlucila da sad zelis bebu i bacas se u planiranje, onda ja na tvom mjestu ne bi prihvatila posao, a ako jos vazes da li ces odmah ici na mpo ili pricekati par mjeseci, i da li mozes psihicki pricekati jos par mjeseci a da ne odes na mpo onda bi se mozda odlucila da promijenim posao.

• Kengurica
    28. Ožujak 2017. 10:19

Beba, ja sam bila u jako sličnoj situaciji kao ti prije sad već dvije godine i nisam prihvatila, a sad si mislim, pa mogla sam pune dvije godine odraditi, imati makar bolju referencu jer je velika firma u pitanju. A opet... Ako ti je ova firma sad dobra za porodiljni, za bolovanja kad imaš malu bebu, to si stavi na vagu. Ako u novoj ćeš sa stresom ići na bolovanje u prve tri godine djeteta onda ti je to odgovor. 
    Ovo što kažete nije fer a dođeš i odeš sa 6 mj, tako sam i ja razmišljala i ovaj put mi to ne bi bilo nešto što bih razmatrala (osim ako se ne radi o nekoj maloj firmi s par ljudi) jer kad nama poslodavci daju otkaze ne razmišljaju jel nama teško, višak smo i bok. Ja sam u istim godinama kao ti, i ja ostajem tu di jesam  i ne odgađam više ništa jer baš kako cure kažu se sve može odužiti. a i zamisli da svako malo moraš otvarati bolovanja u novoj firmi, izlaziti u folikulometrije itd. Ja bih samo izvagala, ako odem za 6 mj da li će oni imati razmijenvanja ili me otpustiti kad se vratim s porodiljnog i drugo da li je to firma gdje ću mirno biti na bolovanjima. 

Mina0709
    28. Ožujak 2017. 10:27

Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki...od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣

Mina0709

28. Ožujak 2017. 10:54

Mina0709

Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki…od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣

Ne mora uopce biti nikakvog iscjetka, to nije nikakav preduvjet za trudnoću. Ne moras se brinuti i odmah misliti negativno. Pricekaj vrijeme za betu, to ti je jedini siguran nalaz. Sretno :)

• Dolores123
    28. Ožujak 2017. 10:57

Mina0709

Cure jel koja od vas bila trudna a da nije imala tog iscjetka smedeg?i kad bi se uopce trebao pojavit?meni je danas 7dnt i u totalnom sam bedu😕,psihicki…od pola 5 sam budna..samo mislim o tome..vec sam se pomirila da nema nista od toga,jutros na testu nema one svijetle crtice,ja si vec ufurala da idem radit u ponedjeljak..trbuh i sise bole kao da cu procurit..ZNAM DA JE RANO PROGNOZIRAT al ubija me ovo cekanje😣

Ja ti nisam imala nikakvog iscjetka, test nesto pokazuje al pricekat cu betu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.