Hvala vam curke no nakon svega sto sam ja do sad prošla bojim se veseliti prerano, a nemam ni nekakvih simptoma osim bolnih grudi i maaloo smedjeg brljavljenja, danas ga gotovo ni nema..kako god bilo, i ova crtica mi lijepa za vidjet prvi put u životu
Cestitam !!!!!! Bas mi je drago !!
Zelim da ti bude sve skolski !!!!!!!
Hvala draga
waithing
Cure, moze opet pitanje??
Naime, bila sam jucer u Petrovoj i dokt.je rekla da je endo sad nalik na trolinijski i da sad puno bolje izgleda ali on je i dalje samo 6 mm debljine a.pijem Estrofem vec ne znam koliko, dva puta na dan.
I sad mi nije jasno, kako se on nije jos zadebljao? Da li je moguce da je on tako ostecen da jednostavno ne moze se zadebljati, znaci prije 3 tjedna je bio 2 mm, onda se u roku tjedan dana popeo na 6 mm, i sad vec dva tjedna stoji na 6,3 mm.
Kako je to moguce??
Hm,,super je što je trolinijski,,no to za debljinu zbilja ne znam, znam da meni je sad s tri estrofema na dan rastao u prosjeku 0.4mm na dan,,,možda da ti poveća dozu,,ili će ti se možda to sve izregulirati nakon mjesečnice..Što kaže doktorica kad će ti uvesti duphastone
waithing
Ja neznam sto da ti velim.Ja u cijeloj toj svojoj proceduri nisam saznala ni jedan podatak, od folikula do endometrija, a za broj oplodenih stanica sam saznala pred sam tranfer na stolu.Nemam pojma kakav endometrij je bio ni kakav mora biti.Mozda samo sporije reagiras na terapiju,a na kraju ce sve biti ok.Nemoj se samo previse zabrinjavati jer i sama znas da je to najvise stetno.
Cure,
Rekla mi je da dodjem opet za dva tjedna uzv. Da mozda cak i sama prokrvarim bez duphastona, znaci nije mi dala duphastone, jer ceka da se endo dobro popravi kao. A kad sam pitala da li ce takav ostati, rekla je da vjeruje da hoce, ali ja stvarno sumnjam.
Pitala sam ju da li da povecam dozu,.rekla je da necemo sad pretjerivati s time....vidjeti cu za dva tjedna, mozda se u tom periodu nesto promijeni.
Da li vi Estrofem uzimate dva puta ili tri puta na dan po jednu tabletu ili npr.ujutro uzmete sve tri zajedno?
Jer prvo sam uzimala dva puta dnevno po.jednu i tad mi je u tjedan dana endo zadebljao znaci 4 mm i.onda mi je rekla.dokt.da ga mogu uzimati odjednom, te dvije tablete jednom na dan. Mislim vjerovatno nema veze to s tim, ali za svaki slucaj provjeravam.
Cure,
Rekla mi je da dodjem opet za dva tjedna uzv. Da mozda cak i sama prokrvarim bez duphastona, znaci nije mi dala duphastone, jer ceka da se endo dobro popravi kao. A kad sam pitala da li ce takav ostati, rekla je da vjeruje da hoce, ali ja stvarno sumnjam.
Pitala sam ju da li da povecam dozu,.rekla je da necemo sad pretjerivati s time….vidjeti cu za dva tjedna, mozda se u tom periodu nesto promijeni.
Da li vi Estrofem uzimate dva puta ili tri puta na dan po jednu tabletu ili npr.ujutro uzmete sve tri zajedno?
Jer prvo sam uzimala dva puta dnevno po.jednu i tad mi je u tjedan dana endo zadebljao znaci 4 mm i.onda mi je rekla.dokt.da ga mogu uzimati odjednom, te dvije tablete jednom na dan. Mislim vjerovatno nema veze to s tim, ali za svaki slucaj provjeravam.
Mislim da to nema veze ..no ja ga uziman tri puta na dan po jednu..dakle svakih osam sati jednu...
waithing
Ja uzimam 2x1.Ujutro i navecer.Ne gledam na razmak, kad se sjetim onda uzmem.
Drugi test isto negativan 😞. 12dnt i 17 dnp.
M jos nema. Zivcira me sto se moram trovati kemijom bezveze do bete, najradje ju nebi ni vadila. Znam da nema sanse nakon ta 2 testa
Hvala cure !!!!
Piti cu i ja ipak dva puta dnevno !
Tenchi,
Zao mi je radi negativnog testa.
Ja isto napravila test.Na prvi pogled ne vidim nista, kad malo bolje pogledam vidim neku skroz skroz svijetlu crtu, jedva primjetnu.Posto mi je 9 dnt.probat cu ponovit kroz 2 dana.Ali mislim da nista od toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji