Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje…ooo moj Boze… ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga….
Drzim fige da je implantacija :))
Cure pa zar imlantacija nebi trebala biti tam negdje 5 dan ili? Jel sve imate to implantacijsko krvarenje?
Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje…ooo moj Boze… ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga….
Cure pa zar imlantacija nebi trebala biti tam negdje 5 dan ili? Jel sve imate to implantacijsko krvarenje?
Ma ne znam ti ja...nisam ja nikad dozivjela impantaciju..znam sam da sam luda vec sad😅😅😅
waithing
Ma ne znam ti ja…nisam ja nikad dozivjela impantaciju..znam sam da sam luda vec sad😅😅😅
Mislim implantaciju
waithing
Waithing zelim ti svu srecu i da je to to😊
Kaze moj svekar danas: eee preletila nam roda preko kuce😆
Mina0709
da li netko vidi moju sjenicu?,
Da,tako je i meni bilo pred 2 dana
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sad vidim da se tu jaako slabo vidi, inače je intenzivnija,,ništa ponovit ću sa jutarnjim urinom ovo je popodnevni,,
šta god bilo do sad nikad ni sjenu nisam na testu vidjela
waithing
Sutra 3. Folikulimetrija 12 dc juce ih je bilo 6 ali dr se boji da nisu ciste jer su sve nepravilnog oblika. Baš sam tužna, ovo mi je zadnji postupak.
Sutra 3. Folikulimetrija 12 dc juce ih je bilo 6 ali dr se boji da nisu ciste jer su sve nepravilnog oblika. Baš sam tužna, ovo mi je zadnji postupak.
Zasto zadnji,,,misliš nemaš više pravo preko hzzo?
waithing
da li netko vidi moju sjenicu?,
Tako je bilo i meni, možda da ponovis za dva dana. Po meni ti si trudna. 😊😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji