Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    24. Ožujak 2017. 18:13

S.

waithing

Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje…ooo moj Boze… ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga….

Drzim fige da je implantacija :))

Cure pa zar imlantacija nebi trebala biti tam negdje 5 dan ili? Jel sve imate to implantacijsko krvarenje?

24. Ožujak 2017. 18:19

Dolores123

S.

waithing

Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje…ooo moj Boze… ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga….

Cure pa zar imlantacija nebi trebala biti tam negdje 5 dan ili? Jel sve imate to implantacijsko krvarenje?

Ma ne znam ti ja...nisam ja nikad dozivjela impantaciju..znam sam da sam luda vec sad😅😅😅

waithing

24. Ožujak 2017. 18:20

waithing

Dolores123

S.

waithing

Ma ne znam ti ja…nisam ja nikad dozivjela impantaciju..znam sam da sam luda vec sad😅😅😅

Mislim implantaciju

waithing

Mina0709
    24. Ožujak 2017. 18:57

Waithing zelim ti svu srecu i da je to to😊
    Kaze moj svekar danas: eee preletila nam roda preko kuce😆

Mina0709

24. Ožujak 2017. 19:11

da li netko vidi moju sjenicu?,

waithing

Beba
    24. Ožujak 2017. 19:15

waithing

Da,tako je i meni bilo pred 2 dana

url=https://lilypie.com]
    DANTE

24. Ožujak 2017. 19:15

Sad vidim da se tu jaako slabo vidi, inače je intenzivnija,,ništa ponovit ću sa jutarnjim urinom ovo je popodnevni,,
    šta god bilo do sad nikad ni sjenu nisam na testu vidjela

waithing

Juje
    24. Ožujak 2017. 19:52

Sutra 3. Folikulimetrija 12 dc juce  ih je bilo 6 ali dr se boji da nisu ciste jer su sve nepravilnog oblika. Baš sam tužna, ovo mi je zadnji postupak. 

24. Ožujak 2017. 19:57

Juje

Sutra 3. Folikulimetrija 12 dc juce ih je bilo 6 ali dr se boji da nisu ciste jer su sve nepravilnog oblika. Baš sam tužna, ovo mi je zadnji postupak.

Zasto zadnji,,,misliš nemaš više pravo preko hzzo?

waithing

zelimobebu2701
    24. Ožujak 2017. 19:59

waithing

Tako je bilo i meni, možda da ponovis za dva dana. Po meni ti si trudna. 😊😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.