Uh cure…rijeci vam se pozlatile…ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅Waithing, cestitam!To je, sigurno, to!
Zelim ti da uzivas u trudnickim danima!
Hvala Sarajka no ne nadam se puno…kako bude no i ovo je neki pomak…
Kazu da test moze biti lazno negativan ali nikad lazno pozitivan, stoga ja nemam sumnju da je to to!
Da ali može biti i biokemijska… Hvala u svakom slučaju… Treba sad do bete izdržati…
Moze, ali zasto bi bila? Samo pozitivno razmisljaj i bice sve u redu. Ne znam da li su ti dali progesteron? Znam da je Vrkuta dobra za podizanje nivoa progesterona. Ona navodno ucvrscuje plod u materici...Jedan ginekolog je mojoj prijateljicj preporucio da je pije nakon spontanog i vrlo brzo je ponovo ostala trudna, i pila ju je jos neko vrijeme, i za koji dan treba da se porodi.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Inače dok nisam u stimulaciji pijem vrkutu i marulju, već nekih pet godina se natačem s tim čajevima no kada krenem s postupcima i stimulacijama ne usudim se to miješati,,pijem estrofem, decortin (kortikosteroidi) utrogestan,,tako da se ne usudim...
waithing
Inače dok nisam u stimulaciji pijem vrkutu i marulju, već nekih pet godina se natačem s tim čajevimano kada krenem s postupcima i stimulacijama ne usudim se to miješati,,pijem estrofem, decortin (kortikosteroidi) utrogestan,,tako da se ne usudim…
I nemoj kombinirati trave i lijekove....Vidim da pijes Utrogestan, mislim da je to progesteron i on bi trebao da sacuva trudnocu. Opusti se, bice sve u redu...😊 Uradi ujutro drugi test, i obavezno nam javi. Sigurna sam da ce linija biti tamnija.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje…ooo moj Boze… ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga….
Drzim fige da je implantacija :))
Cure pa zar imlantacija nebi trebala biti tam negdje 5 dan ili? Jel sve imate to implantacijsko krvarenje?
Ja sam imala smeđe tako brljavljenje 9 dnt, isto praceno grcevima i svime, mislila sam meca sigurno, kad ono iznenađenje. Sigurno je implantacija ;)))
da li netko vidi moju sjenicu?,
Ma to je to sigurno ;))) puno srece zelim
Hvala vam curke..test ponovljen i moja sjena je lijepa crtica...ja sam u sokuuuu....nadam se da nije biokemijska... hvala svima!!!
waithing
Hvala vam curke..test ponovljen i moja sjena je lijepa crtica…ja sam u sokuuuu….nadam se da nije biokemijska… hvala svima!!!
Ajmeee super..cestitam ti draga zasluzila si😊koji ti je dan danas?
Mina0709
Hvala vam curke..test ponovljen i moja sjena je lijepa crtica…ja sam u sokuuuu….nadam se da nije biokemijska… hvala svima!!!
Osmi....
waithing
Osmi….
Od sestog dana piskim sjene ...svaki dan su nijansu tamnije
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji