Uh cure...rijeci vam se pozlatile...ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅
waithing
Gdje si ti kupila te trakice? Ja sam do sad imala samo one testove, a na te trakice nisam nigdje naletila.A u ljekarni ti naravno ponude samo ono najskuplje.
Uh cure…rijeci vam se pozlatile…ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅
Waithing, cestitam! To je, sigurno, to!
Zelim ti da uzivas u trudnickim danima!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
U ljekarnoj devet kuna ga platila,,,jučer sam popiškila dva gravignost mini testa ti su 15kn a ovaj je 9 kn zove se Unitest...svi kupljeni u ljekarnoj...
waithing
U ljekarnoj devet kuna ga platila,,,jučer sam popiškila dva gravignost mini testa ti su 15kn a ovaj je 9 kn zove se Unitest…svi kupljeni u ljekarnoj…
Ok.hvala.Ja sam danas zaboravila kupiti, tak da cu tek u ponedjeljak pokusati svoju srecu ako me prije m ne iznenadi.
Sutra 3. Folikulimetrija 12 dc juce ih je bilo 6 ali dr se boji da nisu ciste jer su sve nepravilnog oblika. Baš sam tužna, ovo mi je zadnji postupak.
Zasto zadnji,,,misliš nemaš više pravo preko hzzo?
Da tako je a i 40 godina mi je. 7 puta je dosta. Trebam ja svom sinu.
Uh cure…rijeci vam se pozlatile…ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅Waithing, cestitam!To je, sigurno, to!
Hvala Sarajka no ne nadam se puno...kako bude no i ovo je neki pomak...
waithing
Uh cure…rijeci vam se pozlatile…ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅Waithing, cestitam!To je, sigurno, to!
Hvala Sarajka no ne nadam se puno…kako bude no i ovo je neki pomak…
Kazu da test moze biti lazno negativan ali nikad lazno pozitivan, stoga ja nemam sumnju da je to to!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Hvala Sarajka no ne nadam se puno…kako bude no i ovo je neki pomak…
Kazu da test moze biti lazno negativan ali nikad lazno pozitivan, stoga ja nemam sumnju da je to to!
Da ali može biti i biokemijska... Hvala u svakom slučaju... Treba sad do bete izdržati...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji