Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina0709
    24. Ožujak 2017. 20:13

waithing

da li netko vidi moju sjenicu?,

Ma to je to...bravo😊

Mina0709

24. Ožujak 2017. 20:16

Uh cure...rijeci vam se pozlatile...ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅

waithing

• Dolores123
    24. Ožujak 2017. 20:41

Gdje si ti kupila te trakice? Ja sam do sad imala samo one testove, a na te trakice nisam nigdje naletila.A u ljekarni ti naravno ponude samo ono najskuplje.

sarajka
    24. Ožujak 2017. 20:45

waithing

Uh cure…rijeci vam se pozlatile…ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅

Waithing, cestitam! To je, sigurno, to! Zelim ti da uzivas u trudnickim danima! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

24. Ožujak 2017. 20:47

U ljekarnoj devet kuna ga platila,,,jučer sam popiškila dva gravignost mini testa ti su 15kn a ovaj je 9 kn zove se Unitest...svi kupljeni u ljekarnoj...

waithing

• Dolores123
    24. Ožujak 2017. 20:49

waithing

U ljekarnoj devet kuna ga platila,,,jučer sam popiškila dva gravignost mini testa ti su 15kn a ovaj je 9 kn zove se Unitest…svi kupljeni u ljekarnoj…

Ok.hvala.Ja sam danas zaboravila kupiti, tak da cu tek u ponedjeljak pokusati svoju srecu ako me prije m ne iznenadi.

Juje
    24. Ožujak 2017. 21:01

waithing

Juje

Sutra 3. Folikulimetrija 12 dc juce ih je bilo 6 ali dr se boji da nisu ciste jer su sve nepravilnog oblika. Baš sam tužna, ovo mi je zadnji postupak.

Zasto zadnji,,,misliš nemaš više pravo preko hzzo?

Da tako je a i 40 godina mi je. 7 puta je dosta. Trebam  ja svom sinu. 

24. Ožujak 2017. 21:22

Sarajka

waithing

Uh cure…rijeci vam se pozlatile…ponovit cu sa jutarnjim ali i ovo mi sok..uvijek mi ovih do sad nekih 40-ak testova u ovih pet godina bilo bijelo😅😅😅

Hvala Sarajka no ne nadam se puno...kako bude no i ovo je neki pomak...

waithing

sarajka
    24. Ožujak 2017. 21:36

waithing

Sarajka

waithing

Hvala Sarajka no ne nadam se puno…kako bude no i ovo je neki pomak…

Kazu da test moze biti lazno negativan ali nikad lazno pozitivan, stoga ja nemam sumnju da je to to! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

24. Ožujak 2017. 21:49

Sarajka

waithing

Sarajka

waithing

Hvala Sarajka no ne nadam se puno…kako bude no i ovo je neki pomak…

Kazu da test moze biti lazno negativan ali nikad lazno pozitivan, stoga ja nemam sumnju da je to to!

Da ali može biti i biokemijska... Hvala u svakom slučaju... Treba sad do bete izdržati...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.