Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2017. 21:22

Mina0709

waithing

Mina0709

waithing

Mina0709

waithing

Ja ju vidim..☺☺☺☺

E sad si me razveselila😊😘

Ovu sjeni od 6dnt sam samo ja snimila😅

E onda ima nade i za mene ha?joj koje je to psihicko ubijanje😕ja sam danas milion raspolozenja promjenila,i smijala se i plakala uff..drage moje zelim vam svu srecu😆😚

Znam…mozda smijesno zvuci no kad sam prije imala minus 8 -9 dnt znala sam to je to i gotovo..vec se pripremila..a ovo sad 1001scenarij u glavi a u srijedu mislim da cu prošvikat dok dočekam nalaz…

Joj grozno..kaze moj muz da nece ovaj tjedan najbolje ni dolazit kuc s posla dok ja ne docekam betu..😂

Nije ni moj bolji isto tako prica.. e da oni znaju koji je ovo boom osjecaja..jos u kombinaciji sa hormonima...uzas

waithing

• Dolores123
    26. Ožujak 2017. 21:47

waithing

Dolores123

A meni je jos malo rano, ja sam imala tranfer 4 dan.Tako da prije 11 dana ni ne vjerujem da se mozda ista vidjeti.A daj boze da nam uspije svima.

Dao Bog…
    Kad ti vadis betu

U petak planiram ici.

26. Ožujak 2017. 22:17

Mislim si...sve moje frendice popiske plus i to je to vec svima javljaju i racunaju kad ce rodit i ime bebi tko ce bit kumovi... 
    Ja ga popisam nakon pet godina i brdo minusa i sad samo imam probleme a trebala bi se kao veseliti

waithing

mono1111
    26. Ožujak 2017. 22:32

Mina,
    Ja vidim !!!! To ti je pozitivan test !!!!
    Drago mi je cureeee !!!!!!

26. Ožujak 2017. 23:10

mono1111

Mina,
    Ja vidim !!!! To ti je pozitivan test !!!!
    Drago mi je cureeee !!!!!!

Hehe mono i ti imas oko sokolovo☺

waithing

• Tencii
    26. Ožujak 2017. 23:14

waithing

Mislim si…sve moje frendice popiske plus i to je to vec svima javljaju i racunaju kad ce rodit i ime bebi tko ce bit kumovi…
    Ja ga popisam nakon pet godina i brdo minusa i sad samo imam probleme a trebala bi se kao veseliti

• Tencii
    26. Ožujak 2017. 23:24

Ti si me sa svojim i testovima  i tekstovima nasmijala, oraspolozila i ohrabrila!

To je razlika iznedju nas i drugih kojima je to u zivotu nesto normalno , romanticno i spontano , dok mi to prolazimo  skroz drugacije. Nije ni malo spontano ni romanticno cekati, strahovati i uzimati razne terapije.
    Ne znam iz kojih razloga mi nismo tako mogli , sigurno bi svaka voljela.

Ali doci ce nagrada  za nase cekanje i hrabrost. Treba vjerovati da vrijeme i nama nosi lijepe stvari

26. Ožujak 2017. 23:36

Tencii

Ti si me sa svojim i testovima i tekstovima nasmijala, oraspolozila i ohrabrila!

To je razlika iznedju nas i drugih kojima je to u zivotu nesto normalno , romanticno i spontano , dok mi to prolazimo skroz drugacije. Nije ni malo spontano ni romanticno cekati, strahovati i uzimati razne terapije.
    Ne znam iz kojih razloga mi nismo tako mogli , sigurno bi svaka voljela.

Ali doci ce nagrada za nase cekanje i hrabrost. Treba vjerovati da vrijeme i nama nosi lijepe stvari

Hvala
    A sto cemo drugo... doci ce i nase vrijeme...
    Valjda postoji razlog zasto je to kod nas 'malo' teze ono sto je drugima normalno , prirodno i spontano...
    Bit ce jednom...samo daj Boze do tad nade, zdravlja i ŽIVACA...❤

waithing

Nina Leonita
    27. Ožujak 2017. 01:35

Cure koje ste osjetile implantaciju ili bolove bilo kakve prije bete, kakav je to osjecaj bio? Kao blaza bol kao pred M ili nesto slicno? I koji dan poslije transfera ste to osjetile ?

Mina0709
    27. Ožujak 2017. 07:27

Ja vise nista ne kuzim..sad sam popiskila test i nakon 10 min se tek pocelo pokazivat opet sjena a trebala bi prije jel?tko zna mozda to nije pozitivno😕
    Waithing jeli se tebi odmah pokaze?

Mina0709

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.