Ja ju vidim..☺☺☺☺
E sad si me razveselila😊😘
Ovu sjeni od 6dnt sam samo ja snimila😅
E onda ima nade i za mene ha?joj koje je to psihicko ubijanje😕ja sam danas milion raspolozenja promjenila,i smijala se i plakala uff..drage moje zelim vam svu srecu😆😚
Znam…mozda smijesno zvuci no kad sam prije imala minus 8 -9 dnt znala sam to je to i gotovo..vec se pripremila..a ovo sad 1001scenarij u glavi a u srijedu mislim da cu prošvikat dok dočekam nalaz…
Joj grozno..kaze moj muz da nece ovaj tjedan najbolje ni dolazit kuc s posla dok ja ne docekam betu..😂
Nije ni moj bolji isto tako prica.. e da oni znaju koji je ovo boom osjecaja..jos u kombinaciji sa hormonima...uzas
waithing
A meni je jos malo rano, ja sam imala tranfer 4 dan.Tako da prije 11 dana ni ne vjerujem da se mozda ista vidjeti.A daj boze da nam uspije svima.
Dao Bog…
Kad ti vadis betu
U petak planiram ici.
Mislim si...sve moje frendice popiske plus i to je to vec svima javljaju i racunaju kad ce rodit i ime bebi tko ce bit kumovi...
Ja ga popisam nakon pet godina i brdo minusa i sad samo imam probleme a trebala bi se kao veseliti
waithing
Mina,
Ja vidim !!!! To ti je pozitivan test !!!!
Drago mi je cureeee !!!!!!
Mina,
Ja vidim !!!! To ti je pozitivan test !!!!
Drago mi je cureeee !!!!!!
Hehe mono i ti imas oko sokolovo☺
waithing
Mislim si…sve moje frendice popiske plus i to je to vec svima javljaju i racunaju kad ce rodit i ime bebi tko ce bit kumovi…
Ja ga popisam nakon pet godina i brdo minusa i sad samo imam probleme a trebala bi se kao veseliti
Ti si me sa svojim i testovima i tekstovima nasmijala, oraspolozila i ohrabrila!
To je razlika iznedju nas i drugih kojima je to u zivotu nesto normalno , romanticno i spontano , dok mi to prolazimo skroz drugacije. Nije ni malo spontano ni romanticno cekati, strahovati i uzimati razne terapije.
Ne znam iz kojih razloga mi nismo tako mogli , sigurno bi svaka voljela.
Ali doci ce nagrada za nase cekanje i hrabrost. Treba vjerovati da vrijeme i nama nosi lijepe stvari
Ti si me sa svojim i testovima i tekstovima nasmijala, oraspolozila i ohrabrila!
To je razlika iznedju nas i drugih kojima je to u zivotu nesto normalno , romanticno i spontano , dok mi to prolazimo skroz drugacije. Nije ni malo spontano ni romanticno cekati, strahovati i uzimati razne terapije.
Ne znam iz kojih razloga mi nismo tako mogli , sigurno bi svaka voljela.
Ali doci ce nagrada za nase cekanje i hrabrost. Treba vjerovati da vrijeme i nama nosi lijepe stvari
Hvala
A sto cemo drugo... doci ce i nase vrijeme...
Valjda postoji razlog zasto je to kod nas 'malo' teze ono sto je drugima normalno , prirodno i spontano...
Bit ce jednom...samo daj Boze do tad nade, zdravlja i ŽIVACA...❤
waithing
Cure koje ste osjetile implantaciju ili bolove bilo kakve prije bete, kakav je to osjecaj bio? Kao blaza bol kao pred M ili nesto slicno? I koji dan poslije transfera ste to osjetile ?
Ja vise nista ne kuzim..sad sam popiskila test i nakon 10 min se tek pocelo pokazivat opet sjena a trebala bi prije jel?tko zna mozda to nije pozitivno😕
Waithing jeli se tebi odmah pokaze?
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji