Hvala vam curke..test ponovljen i moja sjena je lijepa crtica…ja sam u sokuuuu….nadam se da nije biokemijska… hvala svima!!!
Ajmeee super..cestitam ti draga zasluzila si😊koji ti je dan danas?
Osmi….
Od sestog dana piskim sjene …svaki dan su nijansu tamnije
Čestitam!!!!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala vam curke..test ponovljen i moja sjena je lijepa crtica…ja sam u sokuuuu….nadam se da nije biokemijska… hvala svima!!!
Ajmeee super..cestitam ti draga zasluzila si😊koji ti je dan danas?
Osmi….
Od sestog dana piskim sjene …svaki dan su nijansu tamnije
Hehe super..probat cu i ja sesti dan..i tako sam naoruzana testovima☺
Mina0709
Hvala curke..rano mi je jos za nesto puno se veseliti no za mene je i ovo pomak neki....treba sad betu docekat 30-og
waithing
Bravoo, tako sam i ja piškila jedno tri dana za redom i svaki dan nijansu tamnije bude. Čestitam!! Bit će sve ok, samo pozitivno razmišljaj 😊😊😊😊
Bravoo, tako sam i ja piškila jedno tri dana za redom i svaki dan nijansu tamnije bude. Čestitam!! Bit će sve ok, samo pozitivno razmišljaj 😊😊😊😊
waithing
jel ovako nekako…😮
Točno tako. Naravno da ti je bolje vidljivo od danas i jer je prvi jutarnji. Sve je to super!! 😊😊😊
Ceestitam od srca😊😊
Hvala vam curke no nakon svega sto sam ja do sad prošla bojim se veseliti prerano, a nemam ni nekakvih simptoma osim bolnih grudi i maaloo smedjeg brljavljenja, danas ga gotovo ni nema..kako god bilo, i ova crtica mi lijepa za vidjet prvi put u životu
waithing
Hvala vam curke no nakon svega sto sam ja do sad prošla bojim se veseliti prerano, a nemam ni nekakvih simptoma osim bolnih grudi i maaloo smedjeg brljavljenja, danas ga gotovo ni nema..kako god bilo, i ova crtica mi lijepa za vidjet prvi put u životu
Cestitam !!!!!! Bas mi je drago !!
Zelim da ti bude sve skolski !!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji