Jučerašnji test 😬, Beta sutra! Ova dva tjedna su ko cijelo stoljeće bila. Držite fige da i dalje sve ide kako treba.
Svima puno sreće i samo hrabro dalje ❤
Juuupiii
waithing
Ja ju vidim..☺☺☺☺
E sad si me razveselila😊😘
Ovu sjeni od 6dnt sam samo ja snimila😅
E onda ima nade i za mene ha?joj koje je to psihicko ubijanje😕ja sam danas milion raspolozenja promjenila,i smijala se i plakala uff..drage moje zelim vam svu srecu😆😚
Mina0709
Nije me bilo pola dana a ono baby bojom,bravo cure!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja ju vidim..☺☺☺☺
E onda ima nade i za mene ha?joj koje je to psihicko ubijanje😕ja sam danas milion raspolozenja promjenila,i smijala se i plakala uff..drage moje zelim vam svu srecu😆😚
Znam...mozda smijesno zvuci no kad sam prije imala minus 8 -9 dnt znala sam to je to i gotovo..vec se pripremila..a ovo sad 1001scenarij u glavi a u srijedu mislim da cu prošvikat dok dočekam nalaz...
waithing
Ja ju vidim..☺☺☺☺
Znam…mozda smijesno zvuci no kad sam prije imala minus 8 -9 dnt znala sam to je to i gotovo..vec se pripremila..a ovo sad 1001scenarij u glavi a u srijedu mislim da cu prošvikat dok dočekam nalaz…
Joj grozno..kaze moj muz da nece ovaj tjedan najbolje ni dolazit kuc s posla dok ja ne docekam betu..😂
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji