Meni ovako izgleda 9dnt…nemam pojma kel to ok ili je preslaba..nikad nisam imala crtu pa…
Treba sad srijedu docekati
Cure,
Znam da isto tako ovisi koncentracija
urina, naime, meni je uvijek skoro jedva vidljiva crtica bila, a kad bi betu vadila dan nakon poz.kucnog testa jednom je bila 230 i nesto, a zadnji put 155, a crtica mi se jedva pokaze a taj kucni test bi trebao pokazati vec od 25 ml/ u.
Isto ovisi koliko kada ste pile neku tekucine jer radi toga urin moze biti razrijedjen.
Ja vjerujem ako je test pokazao i slabu crticu, to bi znacilo da je beta pozitivna i da je T u pitanju.
Sretnooooo cure
Netko je napisao zasto cure rade tako rano kucni test, pa da bi sto prije saznale da li je uspjelo !!!!!!
Ja osobno nisam isla na mpo ali bilo mpo ili prirodno pa sve jedva cekamo napraviti taj test !!!!
Waithing, 5-ti dan su mi vratili
Da skužila sam poslije ... Ako ne možeš dočekati možeš ti i sutra već betu vaditi, i ja ću dan ranije, za embrije 5 dana stare to nije rano...
waithing
Meni ovako izgleda 9dnt…nemam pojma kel to ok ili je preslaba..nikad nisam imala crtu pa…
Treba sad srijedu docekati
Cure,
Znam da isto tako ovisi koncentracija
urina, naime, meni je uvijek skoro jedva vidljiva crtica bila, a kad bi betu vadila dan nakon poz.kucnog testa jednom je bila 230 i nesto, a zadnji put 155, a crtica mi se jedva pokaze a taj kucni test bi trebao pokazati vec od 25 ml/ u.
Isto ovisi koliko kada ste pile neku tekucine jer radi toga urin moze biti razrijedjen.
Ja vjerujem ako je test pokazao i slabu crticu, to bi znacilo da je beta pozitivna i da je T u pitanju.
Sretnooooo cure
Netko je napisao zasto cure rade tako rano kucni test, pa da bi sto prije saznale da li je uspjelo !!!!!!
Ja osobno nisam isla na mpo ali bilo mpo ili prirodno pa sve jedva cekamo napraviti taj test !!!!
Slažem se s tobom, ja sam uvijek radila test jer kad nije bilo crte nakon 9-10dnt da prestanem s terapijom i ne mučim se vađenjem bete,,svaki put bi ranije prestala s terapijom pa bi i mengu normalno dobila,,nažalost nije me test nikad zeznuo...
No svatko zna svoje, a naravno da smo mi sve ovdje nestrpljive pa piškimo testiće, mislim da je to sasvim normalno
waithing
Kupit cu ja sutra jos 2 testa pa cu isprobavat ko waithing..danas sam probala cisto bezveze i to popodne, tako da..ja jos nisam odustala, dok ne izvadim betu bez obzira na testove.
Kupit cu ja sutra jos 2 testa pa cu isprobavat ko waithing..danas sam probala cisto bezveze i to popodne, tako da..ja jos nisam odustala, dok ne izvadim betu bez obzira na testove.
Naravno...nema odustajanja...tako sam i ja sesti dan vidjela sjenu sjenicu samo pod odredjenim kutom vidljivu...muz ju ne vidi😅😅😅
waithing
Ja svojem nisam ni pokazala jer znam da ce reci da ne vidi..probat cu sutra 😀
Ja svojem nisam ni pokazala jer znam da ce reci da ne vidi..probat cu sutra 😀
Hehehe...znam...ja sam mu tu od sestog pokazala tek drugi dan dok sam malo tamniju popiskila...
Ma joj... luda kuca😅😂😂
waithing
A meni je jos malo rano, ja sam imala tranfer 4 dan.Tako da prije 11 dana ni ne vjerujem da se mozda ista vidjeti.A daj boze da nam uspije svima.
A meni je jos malo rano, ja sam imala tranfer 4 dan.Tako da prije 11 dana ni ne vjerujem da se mozda ista vidjeti.A daj boze da nam uspije svima.
Dao Bog...
Kad ti vadis betu
waithing
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji