Pozdrav,imam jedno pitanje ako je netko bio u sličnoj situaciji.lh trakica je pokazala o 11.3 ja sam 22.3 napravila 3 testa,svi su pokazali blijedu dr crticu, a sutradan nista i to nije prvi put da mi se to dogadja, već mi se dogodilo 2 x na 5.dan poslije o
Imam već tj dana simptome PMS i vjerovatno cu dobit kroz koji dan jer mi m nije bas redovna pa mi dr faza zna bit i kraca od 14 dana.izludjuje me sve to jer sam se taman ponašala da necu morate na mpo. Inače sam već bila na konzultacijama i sad se ceka m da idem na ispitivanje prohodnosti j.
Mozda ti se dogodila blaga biokemijska trudnoca pa je druga crtica bila blijeda…
A nikome od nas se nejde na mpo no…sto cemo…
Sretno
Pa zar to nije malo prerano za test? Ako sam ja dobro skuzila ti si test radila za 11 dana.Pa ako mi s mpo mozemo trudnoci dokazati tek za 14 dana, onda ti svoju prirodnu nemozes za 11 dana.Jer kod tebe sav proces traje duze.
Eto vidis. doduse, ja sam moju mpo dr vidjela na folikulometriji, na aspiraciji mi je bio drugi lijecnik, a na transferu treci tak da nemam pojma, nismo se ni upoznale kak treba... vidjet cu u pon s mojom lijecnicom, sta ona kaze. Ako se sve cini u redu, apsurd mi je putovati 3 sata da bi mi to isto netko drugi rekao :) a inace mi je ova moj soc.doktorica preprepredivna. No dobro vidjet cemo. Necu naravno nista riskirati. Sam nek sve bude u redu :)
Pozdrav,imam jedno pitanje ako je netko bio u sličnoj situaciji.lh trakica je pokazala o 11.3 ja sam 22.3 napravila 3 testa,svi su pokazali blijedu dr crticu, a sutradan nista i to nije prvi put da mi se to dogadja, već mi se dogodilo 2 x na 5.dan poslije o
Imam već tj dana simptome PMS i vjerovatno cu dobit kroz koji dan jer mi m nije bas redovna pa mi dr faza zna bit i kraca od 14 dana.izludjuje me sve to jer sam se taman ponašala da necu morate na mpo. Inače sam već bila na konzultacijama i sad se ceka m da idem na ispitivanje prohodnosti j.
Mozda ti se dogodila blaga biokemijska trudnoca pa je druga crtica bila blijeda…
Sretno
Pa zar to nije malo prerano za test? Ako sam ja dobro skuzila ti si test radila za 11 dana.Pa ako mi s mpo mozemo trudnoci dokazati tek za 14 dana, onda ti svoju prirodnu nemozes za 11 dana.Jer kod tebe sav proces traje duze.
Jako sam nestrpljiva pa uvijek napravim test par dana prije očekivane m,znam da se nikome ne ide nisam ništa loše pod tim mislila,nego eto ponadala sam se da cu to ipak izbjeći,samo to.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sretno
Jako sam nestrpljiva pa uvijek napravim test par dana prije očekivane m,znam da se nikome ne ide nisam ništa loše pod tim mislila,nego eto ponadala sam se da cu to ipak izbjeći,samo to.
Znam kako ti je i ja sam se nadala do samog postupka da cu ga izbjeci no nazalost nisam.Nismo mi te srece.
Hvala,znam da samo onaj tko prolazi kroz to može shvatiti kako je to ,i ja vam se svima vama divim, i znam da za sve nas dolazi bolje vrijeme.A da niste jake ne bi niti krenule u sve to.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam upravo popiskila neku laganu sjenu...sedmi dan nakon transfera...mozda sam luda pa mi se pricinjava al nisam do sad nikakve sjene vidjela...
Simptoma i dalje nula bodova
waithing
waithing jesu tebi vratili blasticu ili?jed
Jednu blasticu i jednu morulu
waithing
Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje...ooo moj Boze... ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga....
waithing
Upravo krenulo i neko smedje brljavljenje…ooo moj Boze… ili se neko cudo dogadja ili kakve sam ja srece putuje menga….
Drzim fige da je implantacija :))
Sortiraj odgovore
Najstariji