Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    22. Ožujak 2017. 20:10

Vidim da smo sve tu negdje po beti. Meni pada za iduci vikend tak da cu tek 3.4 ic vadit betu. Na bolovanju sam sve ove dane i obolit cu na zivce 😱😱😱. Nastojim bit pozitivna al danas nejde. Stavljam te utrice, pijem jos svakakve druge terapije i mislim kak je sve vjerovatno za badava. Uf...mrzim kad me cope ovakvi dani a tek sam 2dt 😭😭😭

• Dolores123
    22. Ožujak 2017. 20:28

Hvala ti Mina, ali znas i sama kolko mozes biti optimistican u takvoj situaciji.A vidjet cemo.Ja planiram ici vadit betu slijedeci petak.Onda mi je taman 14 dan, ak se gleda na dan koji je bio transfer.

• Tencii
    22. Ožujak 2017. 20:43

Ja vadim 28.3, ak ne dobijem ranije.
    Mislim da cu sutra test, jer toliko citam okolo po netu razne info, da me oci bole i poludila sam malo. 😆
    Mislim da nije rano. Transfer je bio 5-ti dan, a sutra ce biti. 8dpt, tj 14 dnp.
    Zenske moje, nekako sam i ja lakovjerno ocekivala vise normalnijih ili drugacijih komentara u okolini, ali sad bi radje da nekim ljudima nisam rekla.
    Moja vjencana kuma je jedina osoba koja je tu 100 %  podrska na zdrav i nenametljiv nacin, osim supruga.
    Mada nekad nisam ziher ni da ob shvaca sto moje tijelo i psiha prolaze zapravo. Ljudi lupetaju gluposti, misle da je stvar samo u stresu,  u lice mi se zgrazaju  ili me zale, a vidim da me i gledaju ko jeb izvanzemaljca.
    Mozemo se razumjeti mi koji to prolazimo i gotovo.
    Zato vam zelim reci da pustite druge ljude, stisnete im odjeb kad vidite da vas gledaju kao da s vama nesto ne valja, jeri s njima puno toga ne valja. 
    Da niste hrabre i posebne nebi se ni upustile u ovo.
    Ne osudjujem nikoga tko ovo ne zeli ili odustane , jer ni sama ne znam koliko cu moci ili zeljeti nastaviti ako ne uspijem.
    Stvrno vam svima zelim sretan kraj u ovim postupcima! 😍🙂

[UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

waithing

[UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

waithing

22. Ožujak 2017. 21:25

Eto za one koje nisu znale...☺

waithing

• Tencii
    22. Ožujak 2017. 21:28

9-ti dan je sutra, krivo sam napisala

22. Ožujak 2017. 21:30

Tencii

9-ti dan je sutra, krivo sam napisala

Imas li ti kakve simptome

waithing

22. Ožujak 2017. 21:33

waithing

Eto za 

Meni je dr rekla da se implantacija događa između 6 i 12 dana nakon transfera.Naravno, kod svakog je drugacije, meni osobno je bila impl. 9dnt jer sam tad imala krvarenje pa sam znala da je to to. 

22. Ožujak 2017. 21:38

S.

waithing

Eto za

Meni je dr rekla da se implantacija događa između 6 i 12 dana nakon transfera.Naravno, kod svakog je drugacije, meni osobno je bila impl. 9dnt jer sam tad imala krvarenje pa sam znala da je to to.

Ma da...super... a ocito je i to kod svakoga drugacije da...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI