Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2017. 12:36

mono1111

Waiting,
    Koliko ti tableta pijes dnevno od 2 mg??
    Ja pijem dvije dnevno i svo ovo vrijeme,.ako racunam i da.je onaj neki.smedji iscjedak bio M, nisam.uopce imala.O.

Ja ih pijem od prvog dana ciklusa tri puta na dan...

waithing

20. Ožujak 2017. 12:55

Dolores123

waithing

Dolores123

Neznam bas da estrofem blokira ovulaciju..estrofem se dobije da podeblja endometrij prije transfera, zato se dobije nakon punkcije.

Punkcija ti je ovulacija…dakle estrofem si dobila za zadebljanje endometrija nakon ovulacije, ne prije…

Nisam ja ni spominjala nista prije punkcije.Ti si nesto pobrkala.

Napisala si da ne znas dal estrofem blokira ovulaciju i da se dobiva nakon punkcije...to sve stoji..ja samo kazem da estrofem blokira ovulaciju ukoliko se pije od prvog dana ciklusa ili prije punkcije/ovulacije...nakon punkcije je druga stvar...kad se punktiraju folikuli estrofem se moze uvesti za zadebljanje endica...No dobro doktorica ce joj sve najbolje objasniti jer mono nejde na postupak potpomognute pa ce i protokol biti drugaciji...
    Nek nam je sretno svima u svakom slucaju..☺

waithing

mono1111
    20. Ožujak 2017. 13:04

Tnx !
    Javiti cu sto mi je dokt.rekla u petak !

20. Ožujak 2017. 13:16

Moj boze meni tek treci dan nakon transfera a dani mi kao godina..da se to bar moze saznat rezultat onak za tri cetiri dana to bi bilo sasvim dovoljno mucenja...😅😅😅

waithing

• Dolores123
    20. Ožujak 2017. 13:23

waithing

Moj boze meni tek treci dan nakon transfera a dani mi kao godina..da se to bar moze saznat rezultat onak za tri cetiri dana to bi bilo sasvim dovoljno mucenja…😅😅😅

Znam kako ti je 😀

20. Ožujak 2017. 13:28

Dolores123

waithing

Moj boze meni tek treci dan nakon transfera a dani mi kao godina..da se to bar moze saznat rezultat onak za tri cetiri dana to bi bilo sasvim dovoljno mucenja…😅😅😅

Znam kako ti je 😀

Joj dolores jadne mi😤😤😤😅

waithing

• Dolores123
    20. Ožujak 2017. 14:15

waithing

Dolores123

waithing

Znam kako ti je 😀

Joj dolores jadne mi😤😤😤😅

Da bas smo jadne.Ja sam k tome dobila i gljivice nakon antibiotika i naravno zovem cijelo jutro u bolnicu i nitko mi se ne javlja da pitam dal si mogu kupiti nekakvu mast.Posto njih ne mogu dobiti nazvala sam svoju ginekologicu i ona ce mi nesto prepisat.Pa znas sta do sad sam sve to prolazila bez problema ali danas mi je doslo da se bacim na pod i placem ko mala beba, eto.

zelimobebu2701
    20. Ožujak 2017. 14:19

Dolores123

waithing

Dolores123

waithing

Znam kako ti je 😀

Joj dolores jadne mi😤😤😤😅

Da bas smo jadne.Ja sam k tome dobila i gljivice nakon antibiotika i naravno zovem cijelo jutro u bolnicu i nitko mi se ne javlja da pitam dal si mogu kupiti nekakvu mast.Posto njih ne mogu dobiti nazvala sam svoju ginekologicu i ona ce mi nesto prepisat.Pa znas sta do sad sam sve to prolazila bez problema ali danas mi je doslo da se bacim na pod i placem ko mala beba, eto.

Smiješ Kantarionovo ulje koristit. Njega smiju i trudnice. Par kapi na uložak dnevni, inače može i na tampon, ali ne znam jel pametno ako si trudna da stavljaš tampon.

• Dolores123
    20. Ožujak 2017. 14:31

zelimobebu2701

Dolores123

waithing

Dolores123

waithing

Znam kako ti je 😀

Joj dolores jadne mi😤😤😤😅

Smiješ Kantarionovo ulje koristit. Njega smiju i trudnice. Par kapi na uložak dnevni, inače može i na tampon, ali ne znam jel pametno ako si trudna da stavljaš tampon.

Ma ne necu stavljat nesto na svoju ruku.vidjet cu sto mi je dr prepisala.Jel zbilja nemrem vise trpiti jer to mi traje od petka popodne.

20. Ožujak 2017. 14:53

S proljećem odlične vijesti!!!  Bravo za sve naše trudnice!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.