Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    15. Ožujak 2017. 08:39

Tencii

Ne, nisu ga spomenuli. Za transfer ne. Iako on trenutno ide na vjezbe za kraljeznicu u istoj bolnici, pa smo sve to skupa obavili.
    Ma , super ce sve biti. Iako je nakon transfera tesko ne zivcirati se do bete, meni je malo laknulo sto nema vuse pikanja i guranja svega i svacega 😵

A meni je rekla da mora doci s menom u slucaju kiropohrane.Valjda onda trebamo papire opet neke potpisivati.

• Dolores123
    15. Ožujak 2017. 08:43

Da li ste na dan prije samog transfera stavile utrogestane ili ste to ucinile nakon transfera?

15. Ožujak 2017. 08:52

Dolores123

Da li ste na dan prije samog transfera stavile utrogestane ili ste to ucinile nakon transfera?

Ja ga obicno popijem na dan transfera...

waithing

• Dolores123
    15. Ožujak 2017. 09:04

waithing

Dolores123

Ja ga obicno popijem na dan transfera…

A nebudem stavila prije, nego budem pitala dr.

zelimobebu2701
    15. Ožujak 2017. 09:18

Dolores123

Ja sam stavila večer prije, ujutro se okupala prije nego sam išla, a biologica mi je rekla da je bolje ne stavljati taj dan da to može smetat

15. Ožujak 2017. 10:08

Curke, 10dnt, od jucer nekakvo peckanje i grcevi u maternici, jutros malo smeckastog iscjetka. Hjoooj, jel ce bit meca ili??? Ima netko sa slicnim iskustvom??

Zoja31
    15. Ožujak 2017. 10:14

Dolores123

A meni je rekla da mora doci s menom u slucaju kiropohrane.Valjda onda trebamo papire opet neke potpisivati.

Dolores vjerojatno ih se onda vise oplodilo pa ce biti i za zamrzavanje. Zato morate doci oboje da potpisete papire.

• Dolores123
    15. Ožujak 2017. 10:15

Zoja31

Dolores123

Dolores vjerojatno ih se onda vise oplodilo pa ce biti i za zamrzavanje. Zato morate doci oboje da potpisete papire.

Da barem, onda nitko sretniji od mene.

• Dolores123
    15. Ožujak 2017. 10:19

Joj bas sam nestrpljiva.Zar oni vec 24 sata nakon punkcije znaju kvalitetu i tijek razvijanja?

Nina2512
    15. Ožujak 2017. 11:37

Želimobebu.. kako si ti? kad imaš sljedeći pregled?
    ja imam tek u 12. tj idući.. meni je užasno zlo po cijele dane, jučer i prekjučer sam i povraćala, ali navečer..svi mirisi mi smetaju, bolje mi je samo kad si nešto pojedem, a kad pojedem onda mi je zlo od toga.. užas.. a još radim :/
    ali samo do petka, onda sam na go do kraja mj i od 01.04. otvaram komplikacije
    ti si mislim mi već rekla da imaš već otvorene komplikacije?ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.