Ne, nisu ga spomenuli. Za transfer ne. Iako on trenutno ide na vjezbe za kraljeznicu u istoj bolnici, pa smo sve to skupa obavili.
Ma , super ce sve biti. Iako je nakon transfera tesko ne zivcirati se do bete, meni je malo laknulo sto nema vuse pikanja i guranja svega i svacega 😵
A meni je rekla da mora doci s menom u slucaju kiropohrane.Valjda onda trebamo papire opet neke potpisivati.
Da li ste na dan prije samog transfera stavile utrogestane ili ste to ucinile nakon transfera?
Da li ste na dan prije samog transfera stavile utrogestane ili ste to ucinile nakon transfera?
Ja ga obicno popijem na dan transfera...
waithing
Ja ga obicno popijem na dan transfera…
A nebudem stavila prije, nego budem pitala dr.
Ja sam stavila večer prije, ujutro se okupala prije nego sam išla, a biologica mi je rekla da je bolje ne stavljati taj dan da to može smetat
Curke, 10dnt, od jucer nekakvo peckanje i grcevi u maternici, jutros malo smeckastog iscjetka. Hjoooj, jel ce bit meca ili??? Ima netko sa slicnim iskustvom??
A meni je rekla da mora doci s menom u slucaju kiropohrane.Valjda onda trebamo papire opet neke potpisivati.
Dolores vjerojatno ih se onda vise oplodilo pa ce biti i za zamrzavanje. Zato morate doci oboje da potpisete papire.
Dolores vjerojatno ih se onda vise oplodilo pa ce biti i za zamrzavanje. Zato morate doci oboje da potpisete papire.
Da barem, onda nitko sretniji od mene.
Joj bas sam nestrpljiva.Zar oni vec 24 sata nakon punkcije znaju kvalitetu i tijek razvijanja?
Želimobebu.. kako si ti? kad imaš sljedeći pregled?
ja imam tek u 12. tj idući.. meni je užasno zlo po cijele dane, jučer i prekjučer sam i povraćala, ali navečer..svi mirisi mi smetaju, bolje mi je samo kad si nešto pojedem, a kad pojedem onda mi je zlo od toga.. užas.. a još radim :/
ali samo do petka, onda sam na go do kraja mj i od 01.04. otvaram komplikacije
ti si mislim mi već rekla da imaš već otvorene komplikacije?ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji