Pozdrav svima!
Evo mene neko vrijeme nije bilo ovdje, a u međuvremenu sam bila u drugom IVF postupku u Petrovoj. Tijekom postupka nisam uopće htjela razmišljati o tome, trudila sam se maksimalno opustiti, otići na kave, šetnje i zabaviti se nekim aktivnostima da mi vrijeme brže prođe. Zato se nisam ovdje javljala, nisam čak niti čitala ništa o tome na internetu jer sam primjetila da mi je tako lakše, čitajući o svemu samo bi se brinula …
I evo sad vam mogu javiti da nam je drugi pokušaj bio uspješan!!!
Imala sam puno bolju reakciju jer smo odmah krenuli s jačom stimulacijom, prvi put smo imali 3 js, a sada 11, od toga 8 zrelih i 7 oplođenih. Čekali smo 5 dana da vidimo koja će doći do blastociste i samo je jedna bila najjača i došla do te faze. Ta mrvica se primila i nema sretnijih od nas. Jučer sam bila na prvom UZV i vidi se mala crna točkica, sad smo u 5+6 tt
Evo nadamo se da će i dalje sve ići kako treba i da će se mrvica nastaviti uredno razvijati, u što ja uopće ne sumnjam.
Svima ostalima koji se još trude, želim puno sreće i uspjeha u ovoj godini, da do kraja godine sve budemo s trbuščićima ili bebama u rukama
Prekrasno. Cestitam i neka vam je sa srecom ;) samo neka do kraja bude sve u redu ;))
Cure.. u čet idem na drugi UZV, trebalo bi biti srčeko..
ali tako me nekako strah, užasno..da ga neće biti.. ne znam kako bih sad to podnjela da smo došli tako daleko, i da sad ne daj bože srce ne kuca..imam osjećaj kao da moramo prevladati milion prepreka da bi došli do svog cilja..koma..prvo čekanje bete, a onda i kad bude pozitivna, opet strahovi za dalje.. :( :(
Tako to vjerojatno bude kroz cijeli postupak i trudnocu. Prvo strah od prvog pregleda, pa onda kako cu se pikat, pa onda jesam to dobro obavila, oce bit folikula, pa kak ce aspiracija proc, dal boli, ima js, dal cu doc do transfera, pa dal ce beta bit +. E kad se utvrdi da si trudna, onda tek strah; dal je tu, dal kuca, dal je zdravo, dal ima sve prstice itd itd itd....
Jbg, to tako mora biti. Al bit ce sve super, kad prodjes sva ova sranja prije, ma ima da sve bude super i divno i krasno ;) Nakon sve muke, duzna si sebi da se opustis i da uzivas u trudnoci sa malom mrvicom ;)) puno srece
ali tako me nekako strah, užasno..da ga neće biti..ne znam kako bih sad to podnjela da smo došli tako daleko, i da sad ne daj bože srce ne kuca..imam osjećaj kao da moramo prevladati milion prepreka da bi došli do svog cilja..koma..prvo čekanje bete, a onda i kad bude pozitivna, opet strahovi za dalje.. :( :(
Tako je i samoj bilo. Ali bit će sve ok. Kad je rekla super kad je vidjela ultrazvuk ja mislim da mi je ogroman teret sa srca otpao. Uvijek postoji strah pogotovo kod nas koje smo već svasta prošle. Opusti se i uzivaj u trudnoci kad čuješ skrceko. 😊
ali tako me nekako strah, užasno..da ga neće biti..ne znam kako bih sad to podnjela da smo došli tako daleko, i da sad ne daj bože srce ne kuca..imam osjećaj kao da moramo prevladati milion prepreka da bi došli do svog cilja..koma..prvo čekanje bete, a onda i kad bude pozitivna, opet strahovi za dalje.. :( :(
Tako je i samoj bilo. Ali bit će sve ok. Kad je rekla super kad je vidjela ultrazvuk ja mislim da mi je ogroman teret sa srca otpao. Uvijek postoji strah pogotovo kod nas koje smo već svasta prošle. Opusti se i uzivaj u trudnoci kad čuješ skrceko. 😊
Tj vidis ne može se još cut mislim.
Pozdrav svima!
Evo mene neko vrijeme nije bilo ovdje, a u međuvremenu sam bila u drugom IVF postupku u Petrovoj. Tijekom postupka nisam uopće htjela razmišljati o tome, trudila sam se maksimalno opustiti, otići na kave, šetnje i zabaviti se nekim aktivnostima da mi vrijeme brže prođe. Zato se nisam ovdje javljala, nisam čak niti čitala ništa o tome na internetu jer sam primjetila da mi je tako lakše, čitajući o svemu samo bi se brinula …
I evo sad vam mogu javiti da nam je drugi pokušaj bio uspješan!!!
Imala sam puno bolju reakciju jer smo odmah krenuli s jačom stimulacijom, prvi put smo imali 3 js, a sada 11, od toga 8 zrelih i 7 oplođenih. Čekali smo 5 dana da vidimo koja će doći do blastociste i samo je jedna bila najjača i došla do te faze. Ta mrvica se primila i nema sretnijih od nas. Jučer sam bila na prvom UZV i vidi se mala crna točkica, sad smo u 5+6 tt
Evo nadamo se da će i dalje sve ići kako treba i da će se mrvica nastaviti uredno razvijati, u što ja uopće ne sumnjam.
Svima ostalima koji se još trude, želim puno sreće i uspjeha u ovoj godini, da do kraja godine sve budemo s trbuščićima ili bebama u rukama
Lijepe vijesti... cestitke ❤❤
Evo i mene malo s amh... isto imam niski.. na prvoj stimulaciji sam imala 3 j.s. od toga je 1 bila ok za transfer.. druga stimulacija,drugi lijekovi 9 zrelih,5ih prezivilo do 3ceg dana,na kraju 2 blastice(ne bas najbolje,ali dvije 😊)...
a sa tih amh su me ful isprepadali... na kraju je sve to stvarno individualno... i stvarno je dovoljna samo jedna koju ce tijelo prihvatitj☺mislim da je taj drugi dio kljucan...
Bas tako..bitan je taj jedan embrij koji ce tijelo prihvatiti...iz svog iskustva vidim da dobar amh i brdo folikula ne znace nista osim dugotrajniju punkcija i prijeteci hiper...do sada mi je u tri stimulirana postupaka ispunktirano 33jajnih stanica, da 33...folikula ni ne znam koliko nikad mi ni ne kazu koliko ih je samo kazu-puno...a od bebe jos nista...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji