Eto još malo dobrih vijesti. Naša prva beta je bila 752 danas nakon dva dana 2133. Tak da dobro napredujemo
Odlično, čini mi se da bi mogla vidjeti dva srčeka 😊
misliš? :-)
Da. Koji ti je dan danas? 😊
15 dan nakon transfera
Ti se lijepo duplas... sretno dalje... ☺
Sretno vam/nam svima. Sutra idemo na nas prvi transfer. Imamo dvije lijepo oplođene stanice ;) nadamo se najboljem ;)
Nazalost ja sam pusac...trudim se smanjiti ma maximum...kutija mi traje oko pet dana no znam da ne bih smjela ni to...no nekako mi zivci rade u ovom.svemu pa mi jos gore padne ni ne zapaliti...nakon transfera ne pusim...no cim je beta nula - zapalim...grozno znam da bi trebala prestat..sve znam...
waithing
Nazalost ja sam pusac…trudim se smanjiti ma maximum…kutija mi traje oko pet dana no znam da ne bih smjela ni to…no nekako mi zivci rade u ovom.svemu pa mi jos gore padne ni ne zapaliti…nakon transfera ne pusim…no cim je beta nula - zapalim…grozno znam da bi trebala prestat..sve znam…
I ja sam pa zato pitam.Ja ne razmisljam sad da prestanem jer to bi bio prevelik preokret za organizam.em se sad pikam s tim hormonima, em sam nervozna, jos da prestanem totalno s pusenjem mislim da se onda odmah mogu pozdraviti sa svime.Kako ste vi reagirale na te hormone? Mene je nekako strah toga hipera, jel ima nekoga ko nije s tim imao problema?
Ja reagiram dosta dobro na terapiju..dva puta sam imala 12 jajnih stanica no nikad nisam bila u hiperu niti me ista boljelo...cak ni jajnici niti punkcija nazivo...mislim da je to sve individualno i zavisi gdje su ti folikuli...
waithing
Vjerujem da se prvi put bojis svega, i sama sam bila takva i kad su mi rekli da imam 15-ak folikula samo sam cekala kad ce to pocet boljet i strahovala sam da cu u bolnici zavrsit nakon štoperice..no nista od toga se nije dogodilo...na punkciju kad sam isla mislila sam da cu u nesvjest pasti od straha jer sam cula i citala da cure uzimaju anesteziju i jako ih boli vadjenje po dva tri pet folikula...a mene je cekalo 15- ak... to je tako brzo proslo nisam se ni snasla bika je punkcija gotova..vise traje sama priprema...tako da..samo hrabro..a bol ...ona je vrlo individualna... sretno
waithing
Sretno vam/nam svima. Sutra idemo na nas prvi transfer. Imamo dvije lijepo oplođene stanice ;) nadamo se najboljem ;)
Sretno danas!! 😉😊
Vjerujem da se prvi put bojis svega, i sama sam bila takva i kad su mi rekli da imam 15-ak folikula samo sam cekala kad ce to pocet boljet i strahovala sam da cu u bolnici zavrsit nakon štoperice..no nista od toga se nije dogodilo…na punkciju kad sam isla mislila sam da cu u nesvjest pasti od straha jer sam cula i citala da cure uzimaju anesteziju i jako ih boli vadjenje po dva tri pet folikula…a mene je cekalo 15- ak… to je tako brzo proslo nisam se ni snasla bika je punkcija gotova..vise traje sama priprema…tako da..samo hrabro..a bol …ona je vrlo individualna… sretno
Hvala ti, sad mi je malo lakse.Nadam se da ce i meni biti sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji