Hvala cure na lijepim željama.
s0102 u 17h imam tek folikulometriju...prolupati ću do tada. dva dana sam imala kao neki lagani pritisak dolje, danas ništa. Nemam uopće osjećaj da se nešto događa
Ana2711 Jel piješ ti Folacin? To su ti tabletice folne kiseline.
Hvala cure na lijepim željama.
s0102 u 17h imam tek folikulometriju…prolupati ću do tada. dva dana sam imala kao neki lagani pritisak dolje, danas ništa. Nemam uopće osjećaj da se nešto događa
Ne znam kako ti je bilo u prijašnjim postupcima, no ja nikad uz brdo folikula nisam imala nikakav osjećaj da se nešto u njima događa...Baš sam se uvijek osjećala prazno pa me svaki put iznenadio broj folikula...sretnooo
waithing
Da,da..pijem ju cijelo vrijeme,cak sam i pocela dva mj prije nego sam krenula u postupak po preporuci dr😊
Da,da..pijem ju cijelo vrijeme,cak sam i pocela dva mj prije nego sam krenula u postupak po preporuci dr😊
Ja ne, meni to nitko nije rekao...
Ja ne, meni to nitko nije rekao…
U vinogradsku kad sam isla nakon transfera folna ide pod uobicajenu terapiju, na vv ne no ja sama kupim i pijem prenatale koji sadrze ciate folate ne folnu jer imam trombolilske mutacije..isto mi nitko nije rekao na ne smijem piti folnu vec ciste folate jer moj organizam nema mogucnost da sam razgradi folnu kiselinu... u ovom nazalost ponekad moramo sami biti svoji doktori ...
waithing
Cure gotova folikulometrija. Imamo 6 folikula koji lijepo rastu 😄😄.
S0102 to je tebe Bog cuo haha jer ti si rekla bit ce ih barem 6 😄😄.
Odlično Zoja31, baš lijep broj folikula.. Očito su pogodili terapiju :-) sretno i dalje
waithing
Cure gotova folikulometrija. Imamo 6 folikula koji lijepo rastu 😄😄.
S0102 to je tebe Bog cuo haha jer ti si rekla bit ce ih barem 6 😄😄.
Da da... 6 sam rekla ☺☺ suuperrr.... sada bez opetrecenja dalje... ☺☺☺☺
Zoja suuper,bas mi je drago i jako sam sretna zbog tebe😍😊😊
Zelimobebu..meni je moj dr to rekao da moram piti na prvom pregledu za postupak😊,ja tad nisam ni znala kakve su to tablete i za sta,ali sam ih odmah pocela piti😊
Sortiraj odgovore
Najstariji