Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    08. Ožujak 2017. 12:14

Hvala cure na lijepim željama.
    s0102  u 17h imam tek folikulometriju...prolupati ću do tada. dva dana sam imala kao neki lagani pritisak dolje, danas ništa. Nemam uopće osjećaj da se nešto događa 

zelimobebu2701
    08. Ožujak 2017. 15:04

Ana2711 Jel piješ ti Folacin? To su ti tabletice folne kiseline.

08. Ožujak 2017. 15:23

Zoja31

Hvala cure na lijepim željama.
    s0102 u 17h imam tek folikulometriju…prolupati ću do tada. dva dana sam imala kao neki lagani pritisak dolje, danas ništa. Nemam uopće osjećaj da se nešto događa

Ne znam kako ti je bilo u prijašnjim postupcima, no ja nikad uz brdo folikula nisam imala nikakav osjećaj da se nešto u njima događa...Baš sam se uvijek osjećala prazno pa me svaki put iznenadio broj folikula...sretnooo

waithing

Nina2512
    08. Ožujak 2017. 17:19

zelimobebu2701

Da,da..pijem ju cijelo vrijeme,cak sam i pocela dva mj prije nego sam krenula u postupak po preporuci dr😊

zelimobebu2701
    08. Ožujak 2017. 17:50

Ana2711

zelimobebu2701

Da,da..pijem ju cijelo vrijeme,cak sam i pocela dva mj prije nego sam krenula u postupak po preporuci dr😊

Ja ne, meni to nitko nije rekao...

08. Ožujak 2017. 18:29

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ja ne, meni to nitko nije rekao…

U vinogradsku kad sam isla nakon transfera folna ide pod uobicajenu  terapiju, na vv ne no ja sama kupim i pijem prenatale koji sadrze ciate folate ne folnu jer imam trombolilske mutacije..isto mi nitko nije rekao na ne smijem piti folnu vec ciste folate jer moj organizam nema mogucnost da sam razgradi folnu kiselinu... u ovom nazalost ponekad moramo sami biti svoji doktori ...

waithing

Zoja31
    08. Ožujak 2017. 18:33

Cure gotova folikulometrija. Imamo 6 folikula koji lijepo rastu 😄😄. 
    S0102 to je tebe Bog cuo haha jer ti si rekla bit ce ih barem 6 😄😄. 

08. Ožujak 2017. 18:41

Odlično Zoja31, baš lijep broj folikula.. Očito su pogodili terapiju :-) sretno i dalje

waithing

s0102
    08. Ožujak 2017. 18:55

Zoja31

Cure gotova folikulometrija. Imamo 6 folikula koji lijepo rastu 😄😄.
    S0102 to je tebe Bog cuo haha jer ti si rekla bit ce ih barem 6 😄😄.

Da da... 6 sam rekla ☺☺ suuperrr.... sada bez opetrecenja dalje... ☺☺☺☺

Nina2512
    08. Ožujak 2017. 19:34

Zoja suuper,bas mi je drago i jako sam sretna zbog tebe😍😊😊
    Zelimobebu..meni je moj dr to rekao da moram piti na prvom pregledu za postupak😊,ja tad nisam ni znala kakve su to tablete i za sta,ali sam ih odmah pocela piti😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.