Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2017. 15:59

Mislim da se Luci ne zamara puno sa nalazima koliko sam upoznata on to sve snimi na ultrazvuku i smatra da je sve do kvalitetnog embrija..
    Tjesite se mene ceka peti transfer😯
    No ajde imamo jos za dva FET-a pa me to nekako tjesi...

waithing

Zoja31
    05. Ožujak 2017. 16:23

Evo ja maloprije pikala elonvu. Sad drzite fige da se od 8 antralnih koliko ih je dr vidio na uzv sto vise pokrene.

05. Ožujak 2017. 16:29

Pa osam folikula je dobar rezulat...jos samo da sadrze jajnu stanicu..pa onda jos samo da ih se oplodi sto vise😥😥
    Koliko toga jooj jadne mi stvarno....
    Sretno!!!

waithing

s0102
    05. Ožujak 2017. 19:19

Zoja31

S0102jel planiras jos prije ljeta na konzultacije kod Lucija? Mozda ce te traziti jos nesto od nalaza. Ja isto ne mogu vjerovati da sam eto vec u 3-cem postupku. Nadam se i zadnjem ali obzirom na moju reakciju na stimulaciju ne ocekujem puno.

Ja sam kod njega bila u 12tom mjesecu... i dogovorila se da cu jos jednom probat u bolnici...sad cu mu se javiti da vidim kad bi mogla opet... pretpostavljam kroz dva-tri mjeseca da se jajnici malo oporave... taman pred ljeto ☺

05. Ožujak 2017. 19:37

s0102

Zoja31

S0102jel planiras jos prije ljeta na konzultacije kod Lucija? Mozda ce te traziti jos nesto od nalaza. Ja isto ne mogu vjerovati da sam eto vec u 3-cem postupku. Nadam se i zadnjem ali obzirom na moju reakciju na stimulaciju ne ocekujem puno.

Ja sam kod njega bila u 12tom mjesecu… i dogovorila se da cu jos jednom probat u bolnici…sad cu mu se javiti da vidim kad bi mogla opet… pretpostavljam kroz dva-tri mjeseca da se jajnici malo oporave… taman pred ljeto ☺

Moći ćeš vjerojatno da kroz dva tri mjeseca ponovno,ja sam i u državnoj mogla nakon pune stimulacije za tri mj.ponovno, ako je na ult.sve ok nema se što čekati..meni su jedino u vinogd. rekli da nakon čak sedam mj.mogu ponovno u stimulaciju što me šokiralo...pa uđem u menopauzu dok dočekam red :-))

waithing

Zoja31
    05. Ožujak 2017. 20:23

U vinogradskoj se jako dugo čeka, između postupaka 6-7 mjeseci, e sad radi čega ne znam. S0102 vjerojatno već za tri ciklusa možeš ponovno. Tako sam ja sad kad sam prešla privat, bila u 11.mj i sad opet.

06. Ožujak 2017. 12:45

Cure ima li koja iskustva ( po mogucnosti pozitivna😅😅😅)  sa decapeptylom od 1- 7dc, estrofemom (tri na dan)  i decortinom kao pripremom za FET?

waithing

• JasminaS
    06. Ožujak 2017. 15:08

waithing

Cure ima li koja iskustva ( po mogucnosti pozitivna😅😅😅) sa decapeptylom od 1- 7dc, estrofemom (tri na dan) i decortinom kao pripremom za FET?

Sad sam zbunjena totalno😕ja sam prije 2mj. isla na punkciju..imali 12 folikula,na 5 dana ostalo 7 blastocista,ali posto sam imala hiper nije bilo transfera..e sad posto sam dobila drugu mengu mogu planirat transfer i zvala danas i rekli mi da dodem u ponedjeljak na uzv..idem u vinogradsku..i uopce mi nisu rekli da ista koristim..u ponedjeljak ce bit 10dc..

06. Ožujak 2017. 15:46

Jasmina Hip-Strapač

waithing

Cure ima li koja iskustva ( po mogucnosti pozitivna😅😅😅) sa decapeptylom od 1- 7dc, estrofemom (tri na dan) i decortinom kao pripremom za FET?

Sad sam zbunjena totalno😕ja sam prije 2mj. isla na punkciju..imali 12 folikula,na 5 dana ostalo 7 blastocista,ali posto sam imala hiper nije bilo transfera..e sad posto sam dobila drugu mengu mogu planirat transfer i zvala danas i rekli mi da dodem u ponedjeljak na uzv..idem u vinogradsku..i uopce mi nisu rekli da ista koristim..u ponedjeljak ce bit 10dc..

Postoji više načina FET-a,,koliko sam upoznata u vinogradskoj rade prirodni FET dakle po tvojoj ovulaciji, ukoliko ju imaš,,prate te na ult.dok ne prsne folikul i pet dana nakon toga je transfer. Na V.V. gdje ja idem ne rade prirodni FET već s estrofemom...

waithing

• Cekalica123
    06. Ožujak 2017. 17:48

Pozdrav cure, vec duze vrijeme vas pratim al nikako da se i ja ukljucim, ali evo me sada 😊
    Mogu samo reci da su mi vasi postovi puno pomogli i usmjerili me kada nisam bila sigurna u neke stvari. danas sam bila na svom prvom transferu. Bio je nakon 5 dana dvije blastocise i sad smo u iscekivanju 💕💕💕 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.