Mislim da se Luci ne zamara puno sa nalazima koliko sam upoznata on to sve snimi na ultrazvuku i smatra da je sve do kvalitetnog embrija..
Tjesite se mene ceka peti transfer😯
No ajde imamo jos za dva FET-a pa me to nekako tjesi...
waithing
Evo ja maloprije pikala elonvu. Sad drzite fige da se od 8 antralnih koliko ih je dr vidio na uzv sto vise pokrene.
Pa osam folikula je dobar rezulat...jos samo da sadrze jajnu stanicu..pa onda jos samo da ih se oplodi sto vise😥😥
Koliko toga jooj jadne mi stvarno....
Sretno!!!
waithing
S0102jel planiras jos prije ljeta na konzultacije kod Lucija? Mozda ce te traziti jos nesto od nalaza. Ja isto ne mogu vjerovati da sam eto vec u 3-cem postupku. Nadam se i zadnjem ali obzirom na moju reakciju na stimulaciju ne ocekujem puno.
Ja sam kod njega bila u 12tom mjesecu... i dogovorila se da cu jos jednom probat u bolnici...sad cu mu se javiti da vidim kad bi mogla opet... pretpostavljam kroz dva-tri mjeseca da se jajnici malo oporave... taman pred ljeto ☺
S0102jel planiras jos prije ljeta na konzultacije kod Lucija? Mozda ce te traziti jos nesto od nalaza. Ja isto ne mogu vjerovati da sam eto vec u 3-cem postupku. Nadam se i zadnjem ali obzirom na moju reakciju na stimulaciju ne ocekujem puno.
Ja sam kod njega bila u 12tom mjesecu… i dogovorila se da cu jos jednom probat u bolnici…sad cu mu se javiti da vidim kad bi mogla opet… pretpostavljam kroz dva-tri mjeseca da se jajnici malo oporave… taman pred ljeto ☺
Moći ćeš vjerojatno da kroz dva tri mjeseca ponovno,ja sam i u državnoj mogla nakon pune stimulacije za tri mj.ponovno, ako je na ult.sve ok nema se što čekati..meni su jedino u vinogd. rekli da nakon čak sedam mj.mogu ponovno u stimulaciju što me šokiralo...pa uđem u menopauzu dok dočekam red :-))
waithing
U vinogradskoj se jako dugo čeka, između postupaka 6-7 mjeseci, e sad radi čega ne znam. S0102 vjerojatno već za tri ciklusa možeš ponovno. Tako sam ja sad kad sam prešla privat, bila u 11.mj i sad opet.
Cure ima li koja iskustva ( po mogucnosti pozitivna😅😅😅) sa decapeptylom od 1- 7dc, estrofemom (tri na dan) i decortinom kao pripremom za FET?
waithing
Cure ima li koja iskustva ( po mogucnosti pozitivna😅😅😅) sa decapeptylom od 1- 7dc, estrofemom (tri na dan) i decortinom kao pripremom za FET?
Sad sam zbunjena totalno😕ja sam prije 2mj. isla na punkciju..imali 12 folikula,na 5 dana ostalo 7 blastocista,ali posto sam imala hiper nije bilo transfera..e sad posto sam dobila drugu mengu mogu planirat transfer i zvala danas i rekli mi da dodem u ponedjeljak na uzv..idem u vinogradsku..i uopce mi nisu rekli da ista koristim..u ponedjeljak ce bit 10dc..
Sad sam zbunjena totalno😕ja sam prije 2mj. isla na punkciju..imali 12 folikula,na 5 dana ostalo 7 blastocista,ali posto sam imala hiper nije bilo transfera..e sad posto sam dobila drugu mengu mogu planirat transfer i zvala danas i rekli mi da dodem u ponedjeljak na uzv..idem u vinogradsku..i uopce mi nisu rekli da ista koristim..u ponedjeljak ce bit 10dc..
Postoji više načina FET-a,,koliko sam upoznata u vinogradskoj rade prirodni FET dakle po tvojoj ovulaciji, ukoliko ju imaš,,prate te na ult.dok ne prsne folikul i pet dana nakon toga je transfer. Na V.V. gdje ja idem ne rade prirodni FET već s estrofemom...
waithing
Pozdrav cure, vec duze vrijeme vas pratim al nikako da se i ja ukljucim, ali evo me sada 😊
Mogu samo reci da su mi vasi postovi puno pomogli i usmjerili me kada nisam bila sigurna u neke stvari. danas sam bila na svom prvom transferu. Bio je nakon 5 dana dvije blastocise i sad smo u iscekivanju 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji