Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    09. Ožujak 2017. 06:47

Book… ja osobno namam takvu situaciju.. ali u proslom postupku sam koristila menopur i nisam imala bas neki dobar odgovor na njega... ali stvarno mislim i koliko sam ovdje vidjela svaka cura drugacije reagira... tako da se nadam da ce tebi ova terapija biti uspjesna... sreetnoo.. 

kathryn
    09. Ožujak 2017. 06:50

tko se razumije u hormone? jucer sam, 3.dan ciklusa vadila:
    LH- 4,98
    FSH - 4,99
    Prolaktin - 219,05
    Estradiol - 387,62
    TSH - 2,74
    Koliko vidim po referentnim intervalima, sve je ok…bas me zanima sta ce mi na humanoj reci…
    Sto se tice folne, meni je moja gin rekla da ju pijem od kad sam joj rekla da planiramo trudnocu, znaci skoro god dana...znam da je vazna za organizam a da je hranom, koliko god raznovrsno jeli ne mozemo dovoljno unjeti, tj dozu koja se preporucuje. 

• Dolores123
    09. Ožujak 2017. 08:15

kathryn86

tko se razumije u hormone? jucer sam, 3.dan ciklusa vadila:
    LH- 4,98
    FSH - 4,99
    Prolaktin - 219,05
    Estradiol - 387,62
    TSH - 2,74
    Koliko vidim po referentnim intervalima, sve je ok…bas me zanima sta ce mi na humanoj reci…
    Sto se tice folne, meni je moja gin rekla da ju pijem od kad sam joj rekla da planiramo trudnocu, znaci skoro god dana…znam da je vazna za organizam a da je hranom, koliko god raznovrsno jeli ne mozemo dovoljno unjeti, tj dozu koja se preporucuje.

Ja ti mogu samo reci da ce ti tsh skidat sa tabletama jer je previsok za mpo.moj je bio 2,67 i dobila sam tablete i sam je vec na 1, 35. On je u granicama normale ali za te postupke treba biti oko 1. Za ostalo ti neznam reci jer moja dr meni nije nista komentirala, samo je razlika sto je kod mene fsh puno visi od lh, a kod tebe su skoro isti.Sad kako se gleda na to, zbilja neznam.Ma reci ce ti sve dr kad dodes sa nalazom.

09. Ožujak 2017. 08:33

Moj tsh je 2.38 i  nikad mi nisu rekli da ga moram snizavati...samo kazu da je to ok..vadila sam i antitijela  s stitnjacu sve u redu...sad sam se i ja zabrinula da li bas mora biti oko 1...

waithing

Zoja31
    09. Ožujak 2017. 09:47

Moj tsh  je bio 3,80 pa nisu reagirali. Sad kada sam promjenila bolnicu dr je odmah uveo terapiju jer za mpo mora biti ispod 2. Kazu i da tsh utice na kvalitetu jajnih stanica.

• Kengurica
    09. Ožujak 2017. 09:57

Dosadna sam s ovim brisevima, ali me zanima da li je netko radio HIV/hepatitis/sifilis markere privatno i koja je cijena (krvnu grupu i RH imam)?
    Ako nekome možda pomogne, u Petrovoj ti markeri ipak vrijede 6mj, a brisevi 1 godinu. Odgovorili su mi na mail.

• Dolores123
    09. Ožujak 2017. 11:14

Ovo zbilja meni nije nista jasno.Svako ima svoja pravila.Negdje vrijedi tolko, negdje onolko.Mislim meni je to glupo, zar vama nije? Na sv duhu pise da markeri na hiv ne smiju biti stariji od godinu dana. 

• Dolores123
    09. Ožujak 2017. 11:19

Zoja31

Moj tsh je bio 3,80 pa nisu reagirali. Sad kada sam promjenila bolnicu dr je odmah uveo terapiju jer za mpo mora biti ispod 2. Kazu i da tsh utice na kvalitetu jajnih stanica.

Da navodno je i jako bitan u trudnoci.Meni je dr rekla da ako ostanem trudna da cu morati nastaviti s terapijom kroz cijelu trudnocu.Onda vjerojatno ima utjecaj.Citala sam da neki doktori ne gledaju na tsh nek samo amh.A tko bi to znao.

• Dolores123
    09. Ožujak 2017. 11:24

Kengurica

Dosadna sam s ovim brisevima, ali me zanima da li je netko radio HIV/hepatitis/sifilis markere privatno i koja je cijena (krvnu grupu i RH imam)?
    Ako nekome možda pomogne, u Petrovoj ti markeri ipak vrijede 6mj, a brisevi 1 godinu. Odgovorili su mi na mail.

Imas na stranicama poliklinike sunce cijene, ali svaki marker se racuna posebno, nemas sve zajedno za jednu cijenu.

• Kengurica
    09. Ožujak 2017. 11:31

Na stranici od Petrove piše da markeri vrijede čak 2 godine, ali to nije ažurno. Naravno da je glupo, ja do postupka nisam došla, a već moram nove nalaze vaditi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.