Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    05. Ožujak 2017. 10:05

Dolores123

Nitko od vas nista ne spominje, ima li koja od vas da je pusac?

Vec sam nekih mj dana na električnoj, znam da nije ni to neko sretno rješenje al sam si zamislila da je opet bolje tako nego cigarete..za sad mi je ok i nadam se da cu uspjet bas prestat... borba 😷

• Dolores123
    05. Ožujak 2017. 10:18

Mogu si misliti kakva je to borba.Ja se za sad s tim ne opterecujem, nije me ni dr.pitala nista vezano za pusenje tak da vjerujem da nema veze s tim, a svi mi znamo da to nije dobro...

05. Ožujak 2017. 10:21

Mene je pitala, i rekla da bih trebala prestati prije stimulacije, imaš pravo svi mi znamo da to nije dobro i da bi trebale prestati,,da nisam ovako nervozna od svega tog bilo bi lakše,,ah ah ...

waithing

Zoja31
    05. Ožujak 2017. 10:38

Sve mi vodimo sa necim borbu. Ja imam problem sa kilama i smrsavila sam 26kg. Trebala bi jos barem 10 ali uvijek pred postupak sam zivcana ko cucak i jednostavno se nemogu jos boriti i sa hranom. Trenutno sam u trecem postupku i bas me pere zivcanoca. Meni je doktor rekao da nigdje nije dokazano da to sve utice na stimulaciju i u kojim omjerima.

05. Ožujak 2017. 11:30

26 kila si smršavila,, pa svaka ti čast...Što da ti kažem-mene čeka peti transfer...da mi je to netko rekao prije godinu dana rekla bih nema šanse,,nekako sam mislila da će nam prvi ili drugi postupak uspjeti jer nemamo neki problem,,nalazi svi uredni i muževi i moji,,no eto oteglo se,,nikako da se embriji implantiraju...

waithing

Zoja31
    05. Ožujak 2017. 11:33

Joj to apsolutno vjerujem. Ja sama za sebe nisam vjerovala da cu prezivjeti prvi put a eto me vec u godinu dana u trecem. Od prvog postupka sam najvise ocekivala, u drugom nisam ni dosla do transfera. Sada cemo vidjeti kako ce sve proci. 

05. Ožujak 2017. 11:45

Ja uvijek dođem do transfera i ispunktiraju mi lijep broj jajnih stanica i za embrije kažu uvijek kako su lijepi i vitalni..no očito im se moja maternica ne sviđa :-( ... Tko zna možda ti bude sad treća sreća,,nema odustajanja

waithing

• maslačak
    05. Ožujak 2017. 12:38

Sophie

Dolores123

Nitko od vas nista ne spominje, ima li koja od vas da je pusac?

Vec sam nekih mj dana na električnoj, znam da nije ni to neko sretno rješenje al sam si zamislila da je opet bolje tako nego cigarete..za sad mi je ok i nadam se da cu uspjet bas prestat… borba 😷

Zahvaljujući el cigaretama moj dragi je sa cryptozoospermie dosao na oligospermiu i dalje se popravlja.:-)

s0102
    05. Ožujak 2017. 14:09

Nekima transferi iz prve budu dobitni... dok se neki bas pomuce.... 
    Ja sam danas vec nekako ok... od utorka radim..vjezbam... i zivim kao prije postupka... ha ha ha...  i onda pred ljeto u 4tvrti pokusaj... ne mogu vjerovat da ce 4tvri biti... ocito se niti mojim embrijima maternica ne svida... 😯

Cure sretno... 
    Zoja javljaj kako napredujes

Zoja31
    05. Ožujak 2017. 14:53

S0102 jel planiras jos prije ljeta na konzultacije kod Lucija? Mozda ce te traziti jos nesto od nalaza. Ja isto ne mogu vjerovati da sam eto vec u 3-cem postupku. Nadam se i zadnjem ali obzirom na moju reakciju na stimulaciju ne ocekujem puno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.