Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    07. Ožujak 2017. 18:48

Ja bih iskreno bila sretna da mi sutra kaze na uzv da se pokrenulo barem 3-5 folikula, to bi znacilo da imam sanse za jednu ili dvije stanice. Ja do sad nisam bas reagirala na niti jedan protokol i mislim da cu do sutra sici sa pameti.

Nina2512
    07. Ožujak 2017. 19:02

Zoja sreetno sutra!!drzim fige da bude punoo js❤

07. Ožujak 2017. 19:20

Zoja31

Ja bih iskreno bila sretna da mi sutra kaze na uzv da se pokrenulo barem 3-5 folikula, to bi znacilo da imam sanse za jednu ili dvije stanice. Ja do sad nisam bas reagirala na niti jedan protokol i mislim da cu do sutra sici sa pameti.

Sretno Zoja31...vjerujem da ne mozes docekati sutrasnji dan a pogotovo punkciju...bas je to sve traumaticno... jesu li ti sad promjenili terapiju? Koliko imas godina, ako nije tajna...

waithing

Zoja31
    07. Ožujak 2017. 19:52

Hvala cure. Ana tebi puno puno srece da sve ide kako treba do samog kraja.
    Waithing da sada sam dobila elonvu, sutra cemo vidjeti kako se ona pokazala. Imam 32 godine.  Molim Boga neka je napokon dr pogodio terapiju i da imam barem nesto folikula.

• Dolores123
    07. Ožujak 2017. 20:19

I ja sutra idem na uzv i isto me strah kolko ima folikula ako ih opce ima.ovo mi je prvi postupak pa neznam sto mogu ocekivati.

s0102
    07. Ožujak 2017. 21:44

Zoja31

Sretno sutra... biti ce ih sigurno 6... 😆😆😆😆❤❤❤❤❤❤

07. Ožujak 2017. 21:47

Sve mi ovdje nažalost samo nešto u strahu čekamo...ja sad čekam ultrazvuk da mi kažu kad će transfer, pa ću tad u strahu bit dal će se embrij odlediti, onda 12dana strahovanja do bete..Pa ako ne uspije opet čekati dva mjeseca do novog transfera,,uglavnom imam osjećaj otkad sam u ovom da samo nešto u strahu čekam, pa kad mi kažu-moraš biti opuštena nemoj se živcirati

waithing

s0102
    07. Ožujak 2017. 22:01

Ja sam pocela vjezbat..raditi...i normalno zivjeti... i vise nista ne cekam.. pred ljeto cu pocet cekati opet..😅
    . samo jos nekim ljudima moram rec da opet nije uspjelo..a to mi je tlaka... jos kad me netko onako iz sazaljenja gleda... luda sam... ha ha ha...

zelimobebu2701
    07. Ožujak 2017. 23:15

Zoja31

Sretno sutra!! 😊😊😊❤

s0102
    08. Ožujak 2017. 11:05

Zoja.. sto kazu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.