Ja bih iskreno bila sretna da mi sutra kaze na uzv da se pokrenulo barem 3-5 folikula, to bi znacilo da imam sanse za jednu ili dvije stanice. Ja do sad nisam bas reagirala na niti jedan protokol i mislim da cu do sutra sici sa pameti.
Ja bih iskreno bila sretna da mi sutra kaze na uzv da se pokrenulo barem 3-5 folikula, to bi znacilo da imam sanse za jednu ili dvije stanice. Ja do sad nisam bas reagirala na niti jedan protokol i mislim da cu do sutra sici sa pameti.
Sretno Zoja31...vjerujem da ne mozes docekati sutrasnji dan a pogotovo punkciju...bas je to sve traumaticno... jesu li ti sad promjenili terapiju? Koliko imas godina, ako nije tajna...
waithing
Hvala cure. Ana tebi puno puno srece da sve ide kako treba do samog kraja.
Waithing da sada sam dobila elonvu, sutra cemo vidjeti kako se ona pokazala. Imam 32 godine. Molim Boga neka je napokon dr pogodio terapiju i da imam barem nesto folikula.
I ja sutra idem na uzv i isto me strah kolko ima folikula ako ih opce ima.ovo mi je prvi postupak pa neznam sto mogu ocekivati.
Sretno sutra... biti ce ih sigurno 6... 😆😆😆😆❤❤❤❤❤❤
Sve mi ovdje nažalost samo nešto u strahu čekamo...ja sad čekam ultrazvuk da mi kažu kad će transfer, pa ću tad u strahu bit dal će se embrij odlediti, onda 12dana strahovanja do bete..Pa ako ne uspije opet čekati dva mjeseca do novog transfera,,uglavnom imam osjećaj otkad sam u ovom da samo nešto u strahu čekam, pa kad mi kažu-moraš biti opuštena nemoj se živcirati
waithing
Ja sam pocela vjezbat..raditi...i normalno zivjeti... i vise nista ne cekam.. pred ljeto cu pocet cekati opet..😅
. samo jos nekim ljudima moram rec da opet nije uspjelo..a to mi je tlaka... jos kad me netko onako iz sazaljenja gleda... luda sam... ha ha ha...
Sretno sutra!! 😊😊😊❤
Sortiraj odgovore
Najstariji