Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    04. Ožujak 2017. 11:18

Istina Dolores. Lučinger je radio u Petrovoj.

04. Ožujak 2017. 11:31

Cure, ne kažem da je privatno bolje, no budući da mi je ovo četvrti stimulirani preko hzzo-a i trenutno sam u pripremama za FET samo me zanimalo koliko bi to otprilike bilo privatno. Naravno da je sve individualno nekome uspije u državnim prije nego privatno i obrnuto,,kako god sretno nam bilo svima...

waithing

Zoja31
    04. Ožujak 2017. 11:35

Iskreno ja sam se maknula iz drzavne bolnice zbog guzvi, zbog cekanja po 6-7 mjeseci izmedu postupaka, zbog odnosa pojedinih doktora prema pacijentima. I ovdje gdje idem je privatna poliklinika koja ima ugovor sa hzzo i bez obzira sto jos uvijek nista ne placam odnos je ipak drugaciji prema pacijentu.

• maslačak
    04. Ožujak 2017. 12:17

Eto još malo dobrih vijesti. Naša prva beta je bila 752 danas nakon  dva dana 2133. Tak da dobro napredujemo

zelimobebu2701
    04. Ožujak 2017. 12:22

maslačak

Eto još malo dobrih vijesti. Naša prva beta je bila 752 danas nakon dva dana 2133. Tak da dobro napredujemo

Odlično, čini mi se da bi mogla vidjeti dva srčeka 😊

• Dolores123
    04. Ožujak 2017. 12:36

Ja sam isto isla gledat cijene za privatno, ali to je zbilja prestrasno.pa moras uzeti kredit da to mozes financirati.ja cu iskoristiti sto nudi hzzo pa ako bude, bude ako ne, zivjet cu ko i do sada bez djece.ni prva ni zadnja.Nemam nista protiv onih koji misle da je privat bolje, svako zna sto mu je najbolje.

• maslačak
    04. Ožujak 2017. 13:28

zelimobebu2701

maslačak

Eto još malo dobrih vijesti. Naša prva beta je bila 752 danas nakon dva dana 2133. Tak da dobro napredujemo

misliš? :-)

zelimobebu2701
    04. Ožujak 2017. 13:42

maslačak

zelimobebu2701

maslačak

misliš? :-)

Da. Koji ti je dan danas? 😊

04. Ožujak 2017. 14:17

Ajme maslačak predivno,,čestitam,,i mene čeka jedna blastica idemo po nju čim endometrij bude zadovoljavajući pa sam baš nekako dobila malo pozitive,,iako će meni ovo biti već peti transfer...A ja mislila to će kod nas ići brže jer su svi nalazi u redu,,osim što bih rekla da više moji živci više baš nisu u redu :-))  jer mi sa svakim neuspješnim trasferom nada postaje nekako sve manja... Sretno i dalje...

waithing

• maslačak
    04. Ožujak 2017. 14:54

15 dan nakon transfera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.