Ajme maslačak predivno,,čestitam,,i mene čeka jedna blastica idemo po nju čim endometrij bude zadovoljavajući pa sam baš nekako dobila malo pozitive,,iako će meni ovo biti već peti transfer…A ja mislila to će kod nas ići brže jer su svi nalazi u redu,,osim što bih rekla da više moji živci više baš nisu u redu :-)) jer mi sa svakim neuspješnim trasferom nada postaje nekako sve manja… Sretno i dalje…
Samo strpljivo. Sve sjedne na svoje mjesto s vremenom. :-)
Eto još malo dobrih vijesti. Naša prva beta je bila 752 danas nakon dva dana 2133. Tak da dobro napredujemo
Odlično, čini mi se da bi mogla vidjeti dva srčeka 😊
misliš? :-)
Da. Koji ti je dan danas? 😊
15 dan nakon transfera
Eto još malo dobrih vijesti. Naša prva beta je bila 752 danas nakon dva dana 2133. Tak da dobro napredujemo
15 dan nakon transfera
Ma mislim da je, javi u bolnici pa ćeš vidjet na ultrazvuk. 😉
Pozdrav žene 😊
Već neko vrijeme hodočastim kod Lucingera.
Moj problem su poprilično smanjene rezerve a imam 33g..Na gonalima sam danas šesti dan i imam 6 folikula. Punkcija je u srijedu ili četvrtak 😬
Za doktora kao i cijelu ekipu imam samo rijeci hvale.
Svima želim puno sreće i uspješnih postupaka
Pozzzzzz
15 dan nakon transfera
Nismo u bolnici. Kod privatnika smo. Tek za dva tjedna idemo. Stvarno mislite da bi mogli biti blizanci? Kakva su iskustva?
15 dan nakon transfera
Nismo u bolnici. Kod privatnika smo. Tek za dva tjedna idemo. Stvarno mislite da bi mogli biti blizanci? Kakva su iskustva?
Mislim da da, ali mi je čudno da ti je za jedan dan naraslo tako puno, čini mi se da si za onu prvu betu napisala 14.dan? Znam curu kojoj je 16.dan bila 3000 i nosi blizance. Uglavnom rezultat je odličan, jedan 👶 je sigurno, a možda i dva. 😉
15 dan nakon transfera
Mislim da da, ali mi je čudno da ti je za jedan dan naraslo tako puno, čini mi se da si za onu prvu betu napisala 14.dan? Znam curu kojoj je 16.dan bila 3000 i nosi blizance. Uglavnom rezultat je odličan, jedan 👶 je sigurno, a možda i dva. 😉
Ups....16 dan je danas :-) Još smo u šoku :-)
Zelimo bebu..rekla si da imas mucnine,jel samo ujutro ili?povracas?meni su pocele ovaj tj i traje mi to cijeli dan,najvise navecer,ali ne povracam..hrana mi ne smeta vec mi je bolje kad si nesto pojedem..mada ne jedem puno da ne nakupim odmah sto kila..hehe
Maslačak: uživajte sad 😊
Ana: Ma joj tak mi je i samoj, paše mi kiselo, pogotovo voće kiselije. Nesta mi se jede, pojedem pa mi je muka. Hvala Bogu ne povraćam. Probaj kad ti je muka pojest par krekera to pali kod mene. Najviše mi paše mineralna voda kad mi bude muka, kad legnem navecer u krevet imam osjecaj da mi je prisjelo sve od tog dana. Ujutro kad se probudim zbog wca je dobro dok ne ustanem onda muka i više ne mogu zaspat nikako. Ja kažem da je ovo mali zaje*ant. Kad sam odgovorila doktorici na njeno pitanje kako sam, da mi je muka rekla je to super. 😂
Pozdrav žene 😊
Već neko vrijeme hodočastim kod Lucingera.
Moj problem su poprilično smanjene rezerve a imam 33g..Na gonalima sam danas šesti dan i imam 6 folikula. Punkcija je u srijedu ili četvrtak 😬
Za doktora kao i cijelu ekipu imam samo rijeci hvale.
Svima želim puno sreće i uspješnih postupaka
Pozzzzzz
Sophie… bas mi je drago da ih hvalis... ja namjeravam na slijedeci postupak kod njega...
Sretno...
Sortiraj odgovore
Najstariji