S0102 bas mi je zao. Sve je krenulo super, imala si puno stanica… Znam da je tesko ali prosle smo to vec. Isplaci se i poslije toga glavu gore. Ako kreces privatno to ti je druga prica jer vec nakon 2-3 ciklusa mozes ponovno. U bolnicama je prica da se moze svakih 6 mj samo zbog velikih guzvi. Ja sam bila u 11.mj i evo sad krecem ponovno.
A da... sve je izgledalo ok... ali eto... opet nista...
Ja sam u Ri,i mi stvarno ne cekamo dugo.. nakon 3 ciklusa bi mogla opet... ali moj dr je otisao privatno raditi u split.. trenutno je hrpa pacijenata.. malo doktora i jednostavno ne zelim vise biti samo neki broj tamo...
Mozda se vratim na dva preostala pokusaja nakon bankrota kod privatnika 😅😅
Zojaa... sretno... sada lijepo ostani trudna a ja cu onda iza tebe na ljeto... ☺
s0102 hvala na lijepim željama. Jedino si to želim, ništa drugo mi ne treba osim to i zdravlje. Hočeš ti kod Lučingera?
s0102hvala na lijepim željama. Jedino si to želim, ništa drugo mi ne treba osim to i zdravlje. Hočeš ti kod Lučingera?
Da da.. kod njega cu..
Cure, pitanjce oko cijene postupka kod Lučingera za one koje znaju...Vidjela sam da je cijena stimuliranog postupka 9500 + svaki ultrazvuk 200kn, zanima me da li u tu cijenu ulazi i punkcija i trasfer ili se i to posebno plaća? Ukoliko ima za FET taj dio mi je mislim jasan - plaća se zamrzavanje i FET ? Za lijekove mi je jasno da je to individualno...Unaprijed hvala
waithing
Ja isto mislim da u to ulaze transfer i punkcija...+dodatno ljekovi.... ja ga iskreno nisam ni pitala cijenu kad sam bila... nekako sam ja sebi stavila u glavu da treba 2000€ za jedan postupak...
Mislim da se kod svih nekako jednako vrte...
Onda super,,pitam jer mi je jednom žeskica koja je bila kod njega rekla kako joj nije naplatio punkciju budući da nije bilo stanice pa me to baš zbunilo...Da je kao punkcija i transfer 5000kn...Pa mi nije bilo jasno sto onda ulazi u tih 9500kn jer da se to sve posebno naplaćuje cijena bi bila puno veća od 2000 E koliko sam se i sama nadala da je cca potrebno...
waithing
Sve vam to ovisi od osobe do osobe. Koji lijek vam prepise, koju dozu... Meni je moj dr izracunao da bi me prosli postupak kostao oko 18000kn 😱😱😱
Cure zasto vi mislite da je bolje ici privatno nego preko hzzo? Istina je da kad ides privatno, da te tretiraju ko kraljicu, ali sve to ima svoju cijenu.Moje misljenje je da je to stvar koja ovisi o tvom organizmu kako ce reagirati na sve to.Ima i vrhunskih doktora koji rade po bolnicama.
S0102 kad bankrotiras kod privatnika kako sama kazes uvijek mozes iskoristiti to sto ti je ostalo preko hzzo i u privatnim poliklinikama.
Sortiraj odgovore
Najstariji