Evo da i ja napišem svoje iskustvo :-)
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
13dpt - dvije crtice :-)
14dpt - beta 752,3 :-)
Zaključak nemojte slijepo vjerovati testovima. A skoro smo odustali :-)
Cestitam!
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
Čestitam, bravo!! 😊😍
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
Čestitam!!! :) :)
sve nas je više i sve, jeeee :)
Želimobebu.. što ti je dr rekla za dalje, kad imaš sljedeći pregled?moraš neke posebne pretrage napraviti? hoće ti ona možda voditi trudnoću ili ćeš ići kod svog soc. ginekologa? meni je moj rekao da ću biti cijelo vrijeme kod njega i da će me on poroditi.. haha.. on malo predaleko razmišlja :D :D
Cestitam maslacak. Joj samo da nam se nastavi ovako pozitivno. Ja sam jucer isla jos na kontrolni uzv gdje je dr vidio 8 antralnih folikula. Podigla lijek o cekam mengu. Jako sam se iznenadila kada je rekao da ih ima 8 sad samo da ih se barem pola aktivira od lijeka i da bude stanica ja bi bila prezadovoljna.
zvala sam vinogradsku, za 2 tjedna sam narucena na prve konzultacije. Moram od nekud krenut da se maknem s mjesta, ionako ce me vjerojatno prvo slat da vadim hormone, briseve…buduci da trebam dobit kroz koji dan, mislila sam privatno obavit hormone 3.dan da mi ne propadne jos jedan ciklus bezveze..koje ste tocne hormone trebali izvaditi na pocetku? mislila sam za pocetak estradiol, prolaktin, fsh, lh i tsh..
Znam da su liste za lijekove dosta duge, ali idemo redom..prvo da saznam sta je problem kod mene..
Naravno, obavi sve sto mozes prije, Meni je sestra Anita iz vinogradske na telefon rekla koje su sve pretrage potrebne, pa evo : JA- papa test, cervikalni brisevi (aerobi, anaerobi, mikroplazma, klamidija) , hormoni : FSH, LH, E2, PRL, ukupni testosteron, slobodni testosteron, SHBD, DHEAS, AMH,TSH, ti hormoni se rade od 2-5 dana ciklusa te progesteron od 20-22 dana ciklusa, markeri na hepatitis, hiv antitroponenski test VDRL,
MUŽ: spermiogram, bakteriološka analiza ejakulata, markeri na hiv hepatitis te antitroponenski test VDRL.
To je bilo prije godinu dana vjerujem da je i sad isto...sretno
waithing
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
Maslacak cestitam!!! ❤
Ja nisam htjela raditi testove i sutra idem vaditi betu. Drzite mi fige!!!
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
Čestitam!!! :) :)
sve nas je više i sve, jeeee :)
Želimobebu.. što ti je dr rekla za dalje, kad imaš sljedeći pregled?moraš neke posebne pretrage napraviti?hoće ti ona možda voditi trudnoću ili ćeš ići kod svog soc. ginekologa? meni je moj rekao da ću biti cijelo vrijeme kod njega i da će me on poroditi.. haha.. on malo predaleko razmišlja :D :D
Idući pregled imam 21.3. Ništa još ne moram. Dalje nastavljam s terapijom. Dok mi ona bude govorila da idem kod nje ići ću, nisam iz Zg pa mi je malo to putovanje umarajuće. A moj ginekolog je super tako da kad budem smijela voljela bi ići kod njega. Tvoj je meni bio na transferu. Ti ideš idući tjedan?
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
Maslacak cestitam!!! ❤
Ja nisam htjela raditi testove i sutra idem vaditi betu. Drzite mi fige!!!
👍
Sortiraj odgovore
Najstariji