Evo da i ja napišem svoje iskustvo :-)
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
13dpt - dvije crtice :-)
14dpt - beta 752,3 :-)
Zaključak nemojte slijepo vjerovati testovima. A skoro smo odustali :-)
 bravo
S prerano si radila test. Frendica je imala fet blastociste i 9dnt test negativan. 14dnt beta preko 1000
S0102koji si dan transfera?
9 ti… blastica je bila… ali mislim da je definitivno dosla vjestica… opet 😢😢
Nemoj odustati, pričekaj ponedeljak pa izvadi betu. Moguće da je još mala da bi test pokazao. ❤
Ma mislim da je gotovo...
Nisam mogla dobiti uputnicu za sutra... ako bude trebala cu ju iskoristiti u pon...😢
Ma mislim da je gotovo…
Nisam mogla dobiti uputnicu za sutra… ako bude trebala cu ju iskoristiti u pon…😢
Draga mislim da ti je to najbolje...nemoj se još predavat. Samo hrabra budi. Znam da je najgore to cekanje i meni je tako bilo. Najgore mi je bilo sto me boljelo kao pred mengu. I taj iscjedak nije ti to znak da je gotovo, možda je samo od utuća svašta je moguće.
Ma mislim da je gotovo…
Nisam mogla dobiti uputnicu za sutra… ako bude trebala cu ju iskoristiti u pon…😢
Odi privatno izvadi betu sutra,nije uopce skupo,ja sam prvi puta isla tako..sretno❤
Ma mislim da je gotovo…
Odi privatniku i izvadi betu. Nemoj se muciti cijeli vikend. Drzim fige da beta bude velika!
Moja beta je 0. Idem dalje. Vec sam dogovorila novi pregled za daljnje dogovore. Cure drzite se i svima vam zelim velike bete
Meni curke danas 1dc 😄😄. U nedjelju pikam elonvu i onda cekamo uzv. Drzite fige 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji