Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    03. Ožujak 2017. 14:37

Evo i mene... nisam isla vaditi betu jer sam bas prokrvarila tako da je to gotovo...
    Jucer sam ispustila dusu...😢😢 danas mi je sve samo koma... nemam volje za nista... mislim da mi je ovaj put sve to najteze palo jer sam nekako bila najoptimisticnija... najrade bi odustala od svega i negdje se zavukla... 😢😢
    Ne razumijem zasto ja ne mogu nikako ostat trudna... jos jucer citam neki tekst kako je ovisnica o heroinu iznjela trudnocu blizanaca do kraja... mislim ono..  nije to ni bitno... ali....😢😢😢😢

Uglavnom... sigurna sam samo da odustajem od bolnica... od sada privatno... uffff... iako mi je to sada jos daleko....😢😢😢😢

s0102
    03. Ožujak 2017. 14:38

Klokanica37

Moja beta je 0. Idem dalje. Vec sam dogovorila novi pregled za daljnje dogovore. Cure drzite se i svima vam zelim velike bete

Zao mi je... nemam ti trenutno nekih pametnih rijeci utjehe😢 bit ce...

Zoja31
    03. Ožujak 2017. 14:47

S0102 bas mi je zao. Sve je krenulo super, imala si puno stanica... Znam da je tesko ali prosle smo to vec. Isplaci se i poslije toga glavu gore. Ako kreces privatno to ti je druga prica jer vec nakon 2-3 ciklusa mozes ponovno. U bolnicama je prica da se moze svakih 6 mj samo zbog velikih guzvi. Ja sam bila u 11.mj i evo sad krecem ponovno.

• Dolores123
    03. Ožujak 2017. 14:51

Klokanica37

Moja beta je 0. Idem dalje. Vec sam dogovorila novi pregled za daljnje dogovore. Cure drzite se i svima vam zelim velike bete

Joj, bas mi je žao. Kad krećeš ponovo?

zelimobebu2701
    03. Ožujak 2017. 14:57

Cure jako mi je žao. Znam da vam niko ne može sad pomoć, ali nemojte odustat vrijedi boriti se. I sama sam puno puta razmišljala tko sve ostane trudan bez problema, ali eto nažalost nema pravila. ❤

• Dolores123
    03. Ožujak 2017. 15:00

Nina2512
    03. Ožujak 2017. 15:10

S0102 zao mi je jako😢😢
    Drzi se,doci ce i tvoj dan❤

03. Ožujak 2017. 15:20

Zao mi je zbog tvoje neg bete. Hrabro naprijed, glavu gore i bit ce bebica sigurno ;)) 

03. Ožujak 2017. 15:32

Zoja31

S0102 bas mi je zao. Sve je krenulo super, imala si puno stanica… Znam da je tesko ali prosle smo to vec. Isplaci se i poslije toga glavu gore. Ako kreces privatno to ti je druga prica jer vec nakon 2-3 ciklusa mozes ponovno. U bolnicama je prica da se moze svakih 6 mj samo zbog velikih guzvi. Ja sam bila u 11.mj i evo sad krecem ponovno.

Teško je nakon svakog neuspjeha, no nije ni u svakoj državnoj bolnici isto,,i sama bih da nam financije dopuštaju otišla privatno, no na V.V. se ne čeka 6mj., ja sam nakon neusješnog postupka za 3 mj.bila u novom postupku, naravno ako je na ultazvuku sve u redu...sretno

waithing

03. Ožujak 2017. 17:02

S0102 doći će i naše vrijeme 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.