Evo i mene... nisam isla vaditi betu jer sam bas prokrvarila tako da je to gotovo...
Jucer sam ispustila dusu...😢😢 danas mi je sve samo koma... nemam volje za nista... mislim da mi je ovaj put sve to najteze palo jer sam nekako bila najoptimisticnija... najrade bi odustala od svega i negdje se zavukla... 😢😢
Ne razumijem zasto ja ne mogu nikako ostat trudna... jos jucer citam neki tekst kako je ovisnica o heroinu iznjela trudnocu blizanaca do kraja... mislim ono.. nije to ni bitno... ali....😢😢😢😢
Uglavnom... sigurna sam samo da odustajem od bolnica... od sada privatno... uffff... iako mi je to sada jos daleko....😢😢😢😢
Moja beta je 0. Idem dalje. Vec sam dogovorila novi pregled za daljnje dogovore. Cure drzite se i svima vam zelim velike bete
Zao mi je... nemam ti trenutno nekih pametnih rijeci utjehe😢 bit ce...
S0102 bas mi je zao. Sve je krenulo super, imala si puno stanica... Znam da je tesko ali prosle smo to vec. Isplaci se i poslije toga glavu gore. Ako kreces privatno to ti je druga prica jer vec nakon 2-3 ciklusa mozes ponovno. U bolnicama je prica da se moze svakih 6 mj samo zbog velikih guzvi. Ja sam bila u 11.mj i evo sad krecem ponovno.
Moja beta je 0. Idem dalje. Vec sam dogovorila novi pregled za daljnje dogovore. Cure drzite se i svima vam zelim velike bete
Joj, bas mi je žao. Kad krećeš ponovo?
Cure jako mi je žao. Znam da vam niko ne može sad pomoć, ali nemojte odustat vrijedi boriti se. I sama sam puno puta razmišljala tko sve ostane trudan bez problema, ali eto nažalost nema pravila. ❤
Zao mi je zbog tvoje neg bete. Hrabro naprijed, glavu gore i bit ce bebica sigurno ;))
S0102 bas mi je zao. Sve je krenulo super, imala si puno stanica… Znam da je tesko ali prosle smo to vec. Isplaci se i poslije toga glavu gore. Ako kreces privatno to ti je druga prica jer vec nakon 2-3 ciklusa mozes ponovno. U bolnicama je prica da se moze svakih 6 mj samo zbog velikih guzvi. Ja sam bila u 11.mj i evo sad krecem ponovno.
Teško je nakon svakog neuspjeha, no nije ni u svakoj državnoj bolnici isto,,i sama bih da nam financije dopuštaju otišla privatno, no na V.V. se ne čeka 6mj., ja sam nakon neusješnog postupka za 3 mj.bila u novom postupku, naravno ako je na ultazvuku sve u redu...sretno
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji