S ja sam bila prije cca 3 tj,ni jednu curu taj dan nisu uspavali,dobile smo neki lijek u venu od kojeg ti se jako vrti ali sve cujes i svjesna si svega i sto je najbitnije bolove uopce ne osjetis..biti ce sve super, sretno sutra😊
Ajde super onda. Hvala vam na odgovorima. Vidjet cemo sve sutra. :) prefrka me, ali i preuzbuđena sam :)
čestitke od srca, to su predivne vijesti. samo se čuvajte i neka sve bude u redu :))
Hvala puno!! 😊🚼❤😍
zvala sam vinogradsku, za 2 tjedna sam narucena na prve konzultacije. Moram od nekud krenut da se maknem s mjesta, ionako ce me vjerojatno prvo slat da vadim hormone, briseve...buduci da trebam dobit kroz koji dan, mislila sam privatno obavit hormone 3.dan da mi ne propadne jos jedan ciklus bezveze..koje ste tocne hormone trebali izvaditi na pocetku? mislila sam za pocetak estradiol, prolaktin, fsh, lh i tsh..
Znam da su liste za lijekove dosta duge, ali idemo redom..prvo da saznam sta je problem kod mene..
TSH, T4 i T3 slobodni, AMH, LH, FSH, Testosteron, Estradiol, Prolaktin, DHEAS, SHBG, FAI. To je meni opći ginić napisao i vadila u Vuk Vrhovec. Da li je sve to zbilja potrebno ne znam.
Evo da i ja napišem svoje iskustvo :-)
6dpt - test negativan
9dpt - test negativan
11dpt - test negativan
13dpt - dvije crtice :-)
14dpt - beta 752,3 :-)
Zaključak nemojte slijepo vjerovati testovima. A skoro smo odustali :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji