Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    01. Ožujak 2017. 15:20

Ja mislim da su pravila svugdje ista.Markeri na Hiv i Hepatitis vrijede godinu dana, a brisevi 6 mj.To znam jako dobro jer sam ih vec 3 puta ponavljala.

01. Ožujak 2017. 15:27

Ja sam u petrovoj sada, markeri na hep i hiv vrijede 6 mjeseci ! Sto posto.
    E sad, sutra je aspiracija. Ima li etko neka iskustva iz petrove ? Kako je?

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 15:38

Moje iskustvo je super. Kad dodješ u salu, uspavaju te i probudiš se u sobi lagano zbunjena al brzo dođeš k sebi. Odležiš kojih sat vremena i šalju te doma.

Meni je to bilo skroz atraumatično iskustvo, a svašta sam čitala po forumima.
    Sretno.

01. Ožujak 2017. 15:41

Pa i ja isto svasta citam, da mi je vec sad frka. Nadam se da ce dobro proci. Jesi imala puno folikula?

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 15:51

4 oocite od kojih su se 2 prestale razvijati, jedna je propala, na kraju je bilo transfer 1 blastociste (5i dan).
    Beta se za sada lijepo dupla :)

Ne brini, nije uopce strasno.  Najvaznije je da si u nesvjesti i da sve to prespavas. 

01. Ožujak 2017. 16:02

Uff blago tebi, super ;) samo da prođe jos sutra, a onda sta bude. Zeznito je to kad ti je prvi put sve, apsolutno ne znam sto ocekivati ;) bogu hvala na klokanici i forumu ;) haha

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 16:16

Meni je isto bio prvi ivf, tako da se nadam da ulazim u onu kategoriju koji su uspjeli iz prve.
    Fingers crossed !

01. Ožujak 2017. 16:53

Zelimobebu2701 čestitam 

01. Ožujak 2017. 16:55

S ja sam imala puno folikula i dugo je trajalo. Anestezija je vrhunska stvar. Mada ja nisam spavala. Brljezgala sam gluposti konstantno. 
    Kasnije boli. Ali izdrži se. ❤️ 

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 17:20

Hvala! 🎈

Meni je "najneugodniji" osjecaj bio sam transfer tj to ceprkanje al kratko traje.
    Poslije punkcije nisam nista osjetila, jedino sam tjedan nakon pocela osjecati jake kontrakcije koje su bile znak da se nesto kuha u pecnici 🐣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.