Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    01. Ožujak 2017. 14:27

Cure, da li u Petrovoj HIV/hepatitis markeri vrijede samo 6 mj? Na njihovom webu u uputama piše 2 godine, ali kao da se sjećam da tamo u ambulanti piše 6mj. Brisevi godinu dana?

• Dolores123
    01. Ožujak 2017. 15:20

Ja mislim da su pravila svugdje ista.Markeri na Hiv i Hepatitis vrijede godinu dana, a brisevi 6 mj.To znam jako dobro jer sam ih vec 3 puta ponavljala.

01. Ožujak 2017. 15:27

Ja sam u petrovoj sada, markeri na hep i hiv vrijede 6 mjeseci ! Sto posto.
    E sad, sutra je aspiracija. Ima li etko neka iskustva iz petrove ? Kako je?

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 15:38

Moje iskustvo je super. Kad dodješ u salu, uspavaju te i probudiš se u sobi lagano zbunjena al brzo dođeš k sebi. Odležiš kojih sat vremena i šalju te doma.

Meni je to bilo skroz atraumatično iskustvo, a svašta sam čitala po forumima.
    Sretno.

01. Ožujak 2017. 15:41

Pa i ja isto svasta citam, da mi je vec sad frka. Nadam se da ce dobro proci. Jesi imala puno folikula?

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 15:51

4 oocite od kojih su se 2 prestale razvijati, jedna je propala, na kraju je bilo transfer 1 blastociste (5i dan).
    Beta se za sada lijepo dupla :)

Ne brini, nije uopce strasno.  Najvaznije je da si u nesvjesti i da sve to prespavas. 

01. Ožujak 2017. 16:02

Uff blago tebi, super ;) samo da prođe jos sutra, a onda sta bude. Zeznito je to kad ti je prvi put sve, apsolutno ne znam sto ocekivati ;) bogu hvala na klokanici i forumu ;) haha

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 16:16

Meni je isto bio prvi ivf, tako da se nadam da ulazim u onu kategoriju koji su uspjeli iz prve.
    Fingers crossed !

01. Ožujak 2017. 16:53

Zelimobebu2701 čestitam 

01. Ožujak 2017. 16:55

S ja sam imala puno folikula i dugo je trajalo. Anestezija je vrhunska stvar. Mada ja nisam spavala. Brljezgala sam gluposti konstantno. 
    Kasnije boli. Ali izdrži se. ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI