Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    10. Veljača 2017. 12:55

Dolores123

Klokanica37

2 uzv, 8 dan, 2 folikula od 14mm i jedan od 15mm. Kaze doktorica da se lijepo razvijaju. Nastavljam s terapijom i u nedjelju ponovno uzv

U nedjelju? Pa oni ne rade vikendom ili? Tak su meni rekli.

Ne rade. Idem na hitnu ginekolosku. Tamo ce me pregledati.

zelimobebu2701
    10. Veljača 2017. 13:07

Vesnic

Cure drage, nase cetiri preostale stanice se nisu razvile do blastociste tako da nista od zamrzavanja, ali kao ova dva koja su vracena su bili lijepi osmerostanicni oblici. Boze pomozi, pa cemo vidjeti!…Ako ne bude nista opet za pola godine po lijekove…

Bit će to sve dobro samo treba vjerovati i ne odustati 😉

10. Veljača 2017. 13:07

zelimobebu2701

Aneri85

Cure koje ste bile na punkcijo u Petrovoj, jel ste osjetile šta?  Ja sutra idem 
    Nervozna sam i strah me. Ima dosta folikula, nadam se da me neće boljeti 

Rekla mi je nakon punkcije obavezno mirovanje da ne dođe do torzije jajnika 

Ja sam bila tamo. Imala sam puno folikula pa mi bas nije puno pomogla anestezija. Ali kod svakog je drugačije i boljelo me kad sam došla u sobu dosta još. Mirovala sam dva dana, a i sestra mi je rekla da odležim.

Boljelo te kod punkcije?????  Ja sam mislila da će me uspavati 

• Dolores123
    10. Veljača 2017. 13:25

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

2 uzv, 8 dan, 2 folikula od 14mm i jedan od 15mm. Kaze doktorica da se lijepo razvijaju. Nastavljam s terapijom i u nedjelju ponovno uzv

U nedjelju? Pa oni ne rade vikendom ili? Tak su meni rekli.

Ne rade. Idem na hitnu ginekolosku. Tamo ce me pregledati.

Aha.Super onda.Nekim curama je sve propalo bas zbog toga jer vikendom nisu radili, bas su mi pricale prosli tjedan kak je to.

zelimobebu2701
    10. Veljača 2017. 14:39

Aneri85

zelimobebu2701

Aneri85

Ja sam bila tamo. Imala sam puno folikula pa mi bas nije puno pomogla anestezija. Ali kod svakog je drugačije i boljelo me kad sam došla u sobu dosta još. Mirovala sam dva dana, a i sestra mi je rekla da odležim.

Boljelo te kod punkcije?????  Ja sam mislila da će me uspavati

Ja nisam zaspala uopće. Počelo mi se malo onako mutiti u glavi ali nije puno pomoglo jedno tri puta me zaboljelo tijekom punkcije. I kažem kasnije me jako boljelo. Sve je od osobe do osobe neke spavaju za vrijeme, a neke ne. Ja sam isto mislila kak ću spavati. I radio mi ju je Dr. Strelec kako vec

Nina2512
    10. Veljača 2017. 14:52

Aneri85

Ja sam bila proslu sub i super je proslo..da li su mi nesto u venu od cega mi se vrtilo,ali sam bila svjesna svega,i nije me bas nist bolilo,samo sam osjecala neki pritisak..kasnije me boljelo jako nekih 10 min

Nina2512
    10. Veljača 2017. 14:56

Ana2711

Aneri85

Ja sam bila proslu sub i super je proslo..da li su mi nesto u venu od cega mi se vrtilo,ali sam bila svjesna svega,i nije me bas nist bolilo,samo sam osjecala neki pritisak..kasnije me boljelo jako nekih 10 min

I da,rekli su nam tad da vise nikog ne uspavljuju, kad sam ja isla bilo je dosta cura i svima se samo vrtilo i ni jednu nije boljelo nista..ne brini,sve ce biti ok😊

10. Veljača 2017. 16:00

Ovaj novi izgked foruma mi je koma 

Teško mi je čitati postove 

10. Veljača 2017. 16:01

Hvsla vam cure na odgovorima 

Panda123
    10. Veljača 2017. 16:19

Ana, ides li radit u pon? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.