Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    09. Veljača 2017. 09:38

Klokanica37

Prvi uzv, na desnom 1 od 12mm a na lijevom 2 jedan od 11mm a drugi od 13mm.
    Sutra ponovno uzv

Super.
    Jel bila L?

• cvrcak
    09. Veljača 2017. 09:46

Sretno svima. Meni je danas 6 dan pikanja,  jučer sam bila na ultrazvuku i ima dosta folikula. Leđa me ubijaju valjda jer nisam navikla toliko sjedititi i ne vježbati.  I prošli put su me leđa užasno boljela.

• Klokanica37
    09. Veljača 2017. 09:51

Dolores123

Klokanica37

Sutra ponovno uzv

Super.
    Jel bila L?

Da, bila je Lana i jos jedna doktorica. 
    Nastavljam s istom terapijom i uz to jos trebam dati i Cetrotide. Pa sutra ponoviti uzv.

• Dolores123
    09. Veljača 2017. 10:37

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Sutra ponovno uzv

Super.
    Jel bila L?

Nastavljam s istom terapijom i uz to jos trebam dati i Cetrotide. Pa sutra ponoviti uzv.

Tako je bilo i kad sam ja bila, bile su obje.Koju ti imas terapiju?

• Klokanica37
    09. Veljača 2017. 11:39

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Sutra ponovno uzv

Super.
    Jel bila L?

Ovaleap 225 i sad su uveli Cetrotide. 

09. Veljača 2017. 13:00

Bok cure 
    Meni danas 11dc, ima puno folikula 17,16...
    Danas u pol 10 idem u bolnicu da mi daju neku injekciju kao štopericu, nešt slično. 
    U subotu punkcija,  dr.  Strelec će raditi. Postoji mogućnost da ostanem par dana u bolnici zbog tekućine ako bi je previše bilo. 
    Sve što se oplodi će zamrznuti zbog hiperstimulacije. I onda kroz mjesec ili dva kad se oporavim idrm na transfer. 
    Na preporuku dr sam kupila Dostinex. 
    Dr je iznenađena kako sam jako reagirala na terapiju. 

• Dolores123
    09. Veljača 2017. 14:14

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Sutra ponovno uzv

Super.
    Jel bila L?

Ovaleap 225 i sad su uveli Cetrotide.

A daj mi reci jesi ti to sve dobila u bolnici ili koja je opce procedura? Meni je prosli puta rekla samo neka si uzmem klomifen na recept,a sto je s ostalim?

Panda123
    09. Veljača 2017. 14:27

Aneri85

Bok cure 
    Meni danas 11dc, ima puno folikula 17,16…
    Danas u pol 10 idem u bolnicu da mi daju neku injekciju kao štopericu, nešt slično. 
    U subotu punkcija,  dr.  Strelec će raditi. Postoji mogućnost da ostanem par dana u bolnici zbog tekućine ako bi je previše bilo. 
    Sve što se oplodi će zamrznuti zbog hiperstimulacije. I onda kroz mjesec ili dva kad se oporavim idrm na transfer. 
    Na preporuku dr sam kupila Dostinex. 
    Dr je iznenađena kako sam jako reagirala na terapiju. 

Meni su isto rekli kako postoji mogucnost zbog jake reakcije na lijekove da se odgodi transfer, ali na kraju je sve bilo u redu te su napravili transfer treci dan nakon punkcije. Samo sto sam noc prije transfera, kad su preostali folikuli, poceli pucati, dozivjela groznu bol te povracala.

Panda123
    09. Veljača 2017. 14:30

Ana2711

Vesnic

Ana2711

Vesnic..kako se ti ponasas nakon transfera?jel mirujes,lezis cijelo vrijeme?ja i da i ne..malo lezim,malo nesto radim po stanu,ugl ubijam se od dosade..nisam naviknuta biti tako doma,koma mi je to.cak razmisljam da idem raditi iduci tj

Malo lezim, a ostalo nesto sitno radim…kratko se prosetala po dvoristu. Danas mi se grozno spavalo, vjerojatno jer nisam ni kavu htjela popit :-) na posao necu, ucim malo za ispit u auto skoli sljedeci tjedan (prva pomoc), malo osluskujem signale, ali osim laganog probadanja i povecanih grudi (sve vjerojatno od utrogestana) nista posebno :-)

Da,tocno tak je i meni..probadanja i bolne grudi😊

Ana, kako se osjecas danas? Ja sam se sinoc probudila u neka doba noci zbog neke kratkotrajne, jake, probadajuce boli te ko neka struja mi se sirila donjim dijelom leda. Danas su mi simptomi manje izrazeni nego jucer, pa sam se odmah prepala, malo sam i plakala. Znam da je prerano za bilo sto, ali eto...

Panda123
    09. Veljača 2017. 14:37

cvrcak

Sretno svima. Meni je danas 6 dan pikanja,  jučer sam bila na ultrazvuku i ima dosta folikula. Leđa me ubijaju valjda jer nisam navikla toliko sjedititi i ne vježbati.  I prošli put su me leđa užasno boljela.

I mene su isto leda grozno boljela, ali neobicno gornji dio leda, a ne donji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.