Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2017. 12:30

Ej, gotovo,  15 jajnih stanica. 12 ide na ivf. Ostale 3 su pregledali, ali nisu zrele. Ipak smo se dogovorili da nebum u bolnici. Ali mirovanje do daljnjeg, jajnici su veliki. Nadamo se najboljem.  Rekli su mi da sam dobila anesteziju kak sve cure budu skupa dobile. Išla sam prva zbog hiperstimulacije.

11. Veljača 2017. 12:31

Punkcija je bila ok. Ali poslije boli. Izdrži se. ❤️ 

• Klokanica37
    11. Veljača 2017. 12:44

Jooooj, kako sve pricate o toj boli kad se radi punkcija cini mi se da cu ja svoju doktoricu moliti za anesteziju. Za sad su mi rekli da cu dobiti samo koktel lijekova. A citajuci sve postove sad sam uplasena do srzi. 
    Aneri drago mi je da je proslo sve u redu.

zelimobebu2701
    11. Veljača 2017. 12:53

Aneri85

Ej, gotovo,  15 jajnih stanica. 12 ide na ivf. Ostale 3 su pregledali, ali nisu zrele. Ipak smo se dogovorili da nebum u bolnici. Ali mirovanje do daljnjeg, jajnici su veliki. Nadamo se najboljem.  Rekli su mi da sam dobila anesteziju kak sve cure budu skupa dobile. Išla sam prva zbog hiperstimulacije.

Bravo. Super rezultat. Neka ti sve dođu do blastica 😉❤

Nina2512
    11. Veljača 2017. 12:59

Curke ja sam upravo saznala da su mi dvije frendice trudne..i koliko god se trudim veseliti zbog njih,jako mi je tesko..kak nekome uspije samo tako,a mi moramo prolaziti kroz sve to🙁🙁..znam da sam ja trenutno u iscekivanju rezultata,ali sve si mislim koliko srece imam u zivotu da nece biti nista od toga,i da cu dalje samo saznavati kak su moje frendice i cure koje[size=2] znam trudne,a od mene nista🙁..[/size]
    Ispricavam se,ali morala sam se nekome pojadati,od jucer se uzasno osjecam,psihicki,samo mi se place,i sad jos ove vijesti,dotuklo me😢😢

11. Veljača 2017. 13:08

Hvala vam curre.nije me boljela tolko punkcija, malo, daju taj dobar koktel i ako te boli pojačaju. Ja sam samo govorila dajte još dajte jooš. 

11. Veljača 2017. 13:10

Nakon punkcije boli. Ali ovisi kolko folikula imaš. Ja sam ih imala dosta pa me boljelo zadnjih par dana sve. 

zelimobebu2701
    11. Veljača 2017. 13:25

Ana2711

Curke ja sam upravo saznala da su mi dvije frendice trudne..i koliko god se trudim veseliti zbog njih,jako mi je tesko..kak nekome uspije samo tako,a mi moramo prolaziti kroz sve to🙁🙁..znam da sam ja trenutno u iscekivanju rezultata,ali sve si mislim koliko srece imam u zivotu da nece biti nista od toga,i da cu dalje samo saznavati kak su moje frendice i cure koje[size=2] znam trudne,a od mene nista🙁..[/size]
    Ispricavam se,ali morala sam se nekome pojadati,od jucer se uzasno osjecam,psihicki,samo mi se place,i sad jos ove vijesti,dotuklo me😢😢

Ne smiješ tako gledati to nevaljala ni za tebe ni za tvoj organizam sada. Moraš razmišljati pozitivno. Teško je. Ali ja sam rekla muzu prije postupka da mi je na neki način drago što moramo neke stvari proći jer mislim da to još više bude ojačalo našu ljubav. Mislim da teške situacije koje rijesavate zajedno jos više povežu par. ❤

11. Veljača 2017. 13:26

Ana 

• Dolores123
    11. Veljača 2017. 13:30

Klokanica37

Jooooj, kako sve pricate o toj boli kad se radi punkcija cini mi se da cu ja svoju doktoricu moliti za anesteziju. Za sad su mi rekli da cu dobiti samo koktel lijekova. A citajuci sve postove sad sam uplasena do srzi. 
    Aneri drago mi je da je proslo sve u redu.

I mene je strah. Dali je tvoj muz vadio krvnu grupu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.