Vesnic..kako se ti ponasas nakon transfera?jel mirujes,lezis cijelo vrijeme?ja i da i ne..malo lezim,malo nesto radim po stanu,ugl ubijam se od dosade..nisam naviknuta biti tako doma,koma mi je to.cak razmisljam da idem raditi iduci tj
Malo lezim, a ostalo nesto sitno radim...kratko se prosetala po dvoristu. Danas mi se grozno spavalo, vjerojatno jer nisam ni kavu htjela popit :-) na posao necu, ucim malo za ispit u auto skoli sljedeci tjedan (prva pomoc), malo osluskujem signale, ali osim laganog probadanja i povecanih grudi (sve vjerojatno od utrogestana) nista posebno :-)
Zoja i Ana hvala vam nadam se da će se lijepe vijesti nastaviti ❤😍😘😉😉😀
Pozz svima
Dobila sam uputnicu od ginekologa i na njoj pise Humana reprodukcija -Vas prvi pregled…moze li mi netko objasnit kakav je to pregled
I gdje ste Vi isle na taj prvi pregled… muz je spermiogram radio na sv. Duhu, pa da idem tamo ili?
Treba li se narucit?
Hvala svima koji odg i pomognu
I ja sam ti na sv duhu.Isla sam isto zato jer je tamo napravljen spermiogram, jer neke bolnice ne priznaju nalaze od drugih, nek traze svoj, pa sam onda samo nastavila tamo.Trebas se naruciti i reci da ides prvi puta.Na internetu upisi humana sv duh i nadi broj od ambulante, to mozes u ponedjeljak, utorak ili petak od 13.00 h.Prvi pregled u biti nije pregled nego razgovor, meni je dr napravila uzv ali netnam jel to bilo prvi ili drugi puta, s tim da se nisam pripremila, ali nista strasno.Sa sobom ponesi sve nalze koje imas, a ostalo ce ti sve oni objasniti i reci sto jos trebas.
Hvala na odg….puno mi to znaci
Jos samo pitanje koliko se otprilike ceka na taj prvi pregled?
Sad se vise ne sijecam, ali mislim da sam ja cekala oko 2 tjedna, znam da nije bilo dugo, ali neznam tocno.
Vesnic..kako se ti ponasas nakon transfera?jel mirujes,lezis cijelo vrijeme?ja i da i ne..malo lezim,malo nesto radim po stanu,ugl ubijam se od dosade..nisam naviknuta biti tako doma,koma mi je to.cak razmisljam da idem raditi iduci tj
Malo lezim, a ostalo nesto sitno radim…kratko se prosetala po dvoristu. Danas mi se grozno spavalo, vjerojatno jer nisam ni kavu htjela popit :-) na posao necu, ucim malo za ispit u auto skoli sljedeci tjedan (prva pomoc), malo osluskujem signale, ali osim laganog probadanja i povecanih grudi (sve vjerojatno od utrogestana) nista posebno :-)
Da,tocno tak je i meni..probadanja i bolne grudi😊
Zoja… kad ti kreces?
S0102 ja krecem iduci ciklus koji pada u 3.mj. Do tada moram izvaditi jos neke nalaze. Sutra idem na uzv pa ce vidjeti koliko imam antralnih folikula i odluciti dali idem u stimulirani ili polustimulirani sa femarom.
zelimobebu čestitam lijepo je ujutro doći na forum i vidjeti samo lijepe vijesti ;-)
zelimobebu čestitamlijepo je ujutro doći na forum i vidjeti samo lijepe vijesti ;-)
Hvala kumovi!! 😘😍😀😊
zelimobebu čestitamlijepo je ujutro doći na forum i vidjeti samo lijepe vijesti ;-)
Hvala kumovi!! 😘😍😀😊
Jao draga ovaj moj mob izbacuje riječi...trebalo je bit puno***
Prvi uzv, na desnom 1 od 12mm a na lijevom 2 jedan od 11mm a drugi od 13mm.
Sutra ponovno uzv
Sortiraj odgovore
Najstariji