2 uzv, 8 dan, 2 folikula od 14mm i jedan od 15mm. Kaze doktorica da se lijepo razvijaju. Nastavljam s terapijom i u nedjelju ponovno uzv
Osmi dan ciklusa i negdje osam folikula. Nisam čitala koliko je napisala. U nedjelju opet ultrazvuk i nadam se da će me leđa malo popustiti jer ću poluditi. Ovaj drugi put mi je puno teži jer mi je prvo pikanje bilo bez ikakvih tegoba. A sad me glava boli i leđa.
Osmi dan ciklusa i negdje osam folikula. Nisam čitala koliko je napisala. U nedjelju opet ultrazvuk i nadam se da će me leđa malo popustiti jer ću poluditi. Ovaj drugi put mi je puno teži jer mi je prvo pikanje bilo bez ikakvih tegoba. A sad me glava boli i leđa.
Odlican broj. Nadam se da ce bol popustiti. Mene nista ne boli ali sam napuhana za poluditi. Drzi se
Cure koje ste bile na punkcijo u Petrovoj, jel ste osjetile šta? Ja sutra idem
Nervozna sam i strah me. Ima dosta folikula, nadam se da me neće boljeti
Rekla mi je nakon punkcije obavezno mirovanje da ne dođe do torzije jajnika
Cure drage, nase cetiri preostale stanice se nisu razvile do blastociste tako da nista od zamrzavanja, ali kao ova dva koja su vracena su bili lijepi osmerostanicni oblici. Boze pomozi, pa cemo vidjeti!...Ako ne bude nista opet za pola godine po lijekove...
Cure koje ste bile na punkcijo u Petrovoj, jel ste osjetile šta? Ja sutra idem
Nervozna sam i strah me. Ima dosta folikula, nadam se da me neće boljeti
Rekla mi je nakon punkcije obavezno mirovanje da ne dođe do torzije jajnika
Ja sam bila tamo. Imala sam puno folikula pa mi bas nije puno pomogla anestezija. Ali kod svakog je drugačije i boljelo me kad sam došla u sobu dosta još. Mirovala sam dva dana, a i sestra mi je rekla da odležim.
2 uzv, 8 dan, 2 folikula od 14mm i jedan od 15mm. Kaze doktorica da se lijepo razvijaju. Nastavljam s terapijom i u nedjelju ponovno uzv
U nedjelju? Pa oni ne rade vikendom ili? Tak su meni rekli.
Cure drage, nase cetiri preostale stanice se nisu razvile do blastociste tako da nista od zamrzavanja, ali kao ova dva koja su vracena su bili lijepi osmerostanicni oblici. Boze pomozi, pa cemo vidjeti!…Ako ne bude nista opet za pola godine po lijekove…
Ma sve bude ok, ne brini.Pokusaj ne misliti na to previse i sve ce biti dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji