Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klokanica37
    09. Veljača 2017. 17:46

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Dolores123

Klokanica37

Prvi uzv, na desnom 1 od 12mm a na lijevom 2 jedan od 11mm a drugi od 13mm.
    Sutra ponovno uzv

Super.
    Jel bila L?

Da, bila je Lana i jos jedna doktorica. 
    Nastavljam s istom terapijom i uz to jos trebam dati i Cetrotide. Pa sutra ponoviti uzv.

Tako je bilo i kad sam ja bila, bile su obje.Koju ti imas terapiju?

Ovaleap 225 i sad su uveli Cetrotide.

A daj mi reci jesi ti to sve dobila u bolnici ili koja je opce procedura? Meni je prosli puta rekla samo neka si uzmem klomifen na recept,a sto je s ostalim?

Meni su sve dali kad smo dogovorile postupak. Sestra mi sve pronasla i objasnila kako se sto koristi. Nekad nemaju sve lijekove pa su ti mozda zato rekle da uzmes na recept. 

09. Veljača 2017. 17:51

Ma bolje da odgode nego da ima problema. 

• Klokanica37
    09. Veljača 2017. 18:23

Aneri85

Bok cure 
    Meni danas 11dc, ima puno folikula 17,16…
    Danas u pol 10 idem u bolnicu da mi daju neku injekciju kao štopericu, nešt slično. 
    U subotu punkcija,  dr.  Strelec će raditi. Postoji mogućnost da ostanem par dana u bolnici zbog tekućine ako bi je previše bilo. 
    Sve što se oplodi će zamrznuti zbog hiperstimulacije. I onda kroz mjesec ili dva kad se oporavim idrm na transfer. 
    Na preporuku dr sam kupila Dostinex. 
    Dr je iznenađena kako sam jako reagirala na terapiju.

Aneri bolje da ti odgode nego da se nesto dogodi. Nadam se da ce ti onda i taj postupak biti dobitni. 

09. Veljača 2017. 18:33

Hvala 

zelimobebu2701
    09. Veljača 2017. 19:24

Aneri85

Hvala 

Aneri sretno i samo hrabro, bit će to sve dobro. Bolje da bude kasnije ali da bude ok. 😉😊😊😍😍

Nina2512
    09. Veljača 2017. 19:26

Vesnic..meni je sve isto ko jucer..ne brini,mozda su ti bolovi dobar znak,mozda je to implantacija😊😊

Nina2512
    09. Veljača 2017. 19:35

Zelimobebu kako je tebi bilo nakon transfera,jesi imala kakve simptome?kako si znala da je uspjelo?😊

Panda123
    09. Veljača 2017. 19:38

Ana2711

Vesnic..meni je sve isto ko jucer..ne brini,mozda su ti bolovi dobar znak,mozda je to implantacija😊😊

Mislim kako je za implantaciju prerano...uh, treba imati zivaca...do kasnije popodne nisam osjecala nista, a onda neka probadanja u maternici i malo kao bolne grudi...vidjet cemo  :-)

09. Veljača 2017. 20:04

zelimobebu2701

Aneri85

Hvala 

Aneri sretno i samo hrabro, bit će to sve dobro. Bolje da bude kasnije ali da bude ok. 😉😊😊😍😍

zelimobebu2701
    09. Veljača 2017. 21:36

Ana2711

Zelimobebu kako je tebi bilo nakon transfera,jesi imala kakve simptome?kako si znala da je uspjelo?😊

Propadalo me u donjem dijelu trbuha istu večer...i nekako sam si zamislila i vjerovala da je sve ok 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.