Curke ja sam upravo saznala da su mi dvije frendice trudne..i koliko god se trudim veseliti zbog njih,jako mi je tesko..kak nekome uspije samo tako,a mi moramo prolaziti kroz sve to🙁🙁..znam da sam ja trenutno u iscekivanju rezultata,ali sve si mislim koliko srece imam u zivotu da nece biti nista od toga,i da cu dalje samo saznavati kak su moje frendice i cure koje[size=2] znam trudne,a od mene nista🙁..[/size]
Ispricavam se,ali morala sam se nekome pojadati,od jucer se uzasno osjecam,psihicki,samo mi se place,i sad jos ove vijesti,dotuklo me😢😢
Znam draga moja...vec sam jednom napisala kako sam ja kad mi je vlastita sestra rekla kako je trudna, plakala nasamo, ko kisna godina...
rastuzilo me to sto si napisala, pa sam i ja odmah pocela plakati...neke su stvari iznad nas samih, tesko na njih mozemo utjecati...ja se uvijek tjesim kako ja i suprug nemamo djecu, ali imamo jedno drugo...neki ljudi nazalost nemaju ni to.
Ej, gotovo, 15 jajnih stanica. 12 ide na ivf. Ostale 3 su pregledali, ali nisu zrele. Ipak smo se dogovorili da nebum u bolnici. Ali mirovanje do daljnjeg, jajnici su veliki. Nadamo se najboljem. Rekli su mi da sam dobila anesteziju kak sve cure budu skupa dobile. Išla sam prva zbog hiperstimulacije.
Bravo, super, puno stanica!
Joj sve me užasno boli. Još sam i nervozna. Poludit ću u ovim danima. Sve samo čekamo. Prvo uzv. Pa punkciju. Pa dal se oplodi, pa dal se razvija, pa dal će se zamrznuti, pa onda odmrznuti, joj pa onda dal će se primiti.... Stalno brige
Curke ja sam upravo saznala da su mi dvije frendice trudne..i koliko god se trudim veseliti zbog njih,jako mi je tesko..kak nekome uspije samo tako,a mi moramo prolaziti kroz sve to🙁🙁..znam da sam ja trenutno u iscekivanju rezultata,ali sve si mislim koliko srece imam u zivotu da nece biti nista od toga,i da cu dalje samo saznavati kak su moje frendice i cure koje[size=2] znam trudne,a od mene nista🙁..[/size]
Ispricavam se,ali morala sam se nekome pojadati,od jucer se uzasno osjecam,psihicki,samo mi se place,i sad jos ove vijesti,dotuklo me😢😢
Ana ❤..
Sve ce doci na svoje mjesto. Samo moramo cekati. Kako bi moja baka rekla nece Bog dati kriz onome tko ga ne moze nositi. Smiri se i sve ce biti u redu. Sigurna sam da ti je muz velika podrska i da se vise volite zbog svega sto skupa prolazite. Misli malo i na njega (koliko ti god to bilo tesko). I njega pogadjaju tvoje unutarnje borbe. Budi smirena, veseli se svojim prijateljicama i nemoj bito tuzna. Sve ce se jednom posloziti! Samo moras malo duze cekati na sve. A imas i nas, cure koje prolaze sve sto i ti, i sve smo ti velika podrska. 😘
Jooooj, kako sve pricate o toj boli kad se radi punkcija cini mi se da cu ja svoju doktoricu moliti za anesteziju. Za sad su mi rekli da cu dobiti samo koktel lijekova. A citajuci sve postove sad sam uplasena do srzi.
Aneri drago mi je da je proslo sve u redu.
I mene je strah. Dali je tvoj muz
Nije trebao vaditi krvnu grupu jer je znao koja je.
Ana… mislim da nema cure na ovom forumu koja se barem jednom nije tako osjecala... ali taj osjecaj prode...i kako je klokanica napisala sve to na svoje dode... meni je najbolja prijateljica ostala trudna za vrijeme mog zadnjeg tj zadnja 2ivf a...i samo je o tome pricala niti me jednom nije pitala kako sam..nije na kraju ni znala da sam bila u postupcima.. tesko je to sve skupa... ali jeb ga... to je nas put... i biti ce na kraju svima happy end☺
Ja sam danas bila na prvoj folikulometriji.. imam 12tak folikula... i bas sam happy
Ana… mislim da nema cure na ovom forumu koja se barem jednom nije tako osjecala… ali taj osjecaj prode…i kako je klokanica napisala sve to na svoje dode… meni je najbolja prijateljica ostala trudna za vrijeme mog zadnjeg tj zadnja 2ivf a…i samo je o tome pricala niti me jednom nije pitala kako sam..nije na kraju ni znala da sam bila u postupcima.. tesko je to sve skupa… ali jeb ga… to je nas put… i biti ce na kraju svima happy end☺
Ja sam danas bila na prvoj folikulometriji.. imam 12tak folikula… i bas sam happy
Bravo za broj folikula. Bas ih ima dosta.
Kod mene su samo 3 al dok kaze da se lijepo razvijaju. Sutra uzv pa ce odluciti o stoperici.
Sortiraj odgovore
Najstariji