Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    10. Veljača 2017. 21:39

Aneri85

Joj užas, nadam se da neću morati ostati u bolnici. Dr je spominjala da se voda nakuplja pa da možda dr odluči da ostanem par dana na promatranju. 
    I dalje mirovanje, da ne dođe do torzije jajnika. 

Ja se nadam da će te pustiti kući. Znam da je teže mirovati kod kuće bar meni ne mogu bit na miru. Ali opet lakše je nego u bolnici. Osobno mrzim bolnicu i nadam se da neću morat do kraja ležati uopće. Meni su svašta govorili da možda neće bit transfera kao jer je počela hiper, ali na kraju je doktorica odlučila da će biti transfer u istom ciklusu. Opusti se i samo hrabro, sve će biti ok. Zamisliš si da radiš za svog malog anđela i lakše je. Kad prođe čini se da je bilo prije puno vremena. Samo slušaj upute jer kad sam ja bila sestra je upozoravala curu koja je ustajala odmah nakon punkcije da će ju kasnije boljet ako ne odleži kolko se kaže.

zelimobebu2701
    10. Veljača 2017. 21:40

waithing

Drage dame, znate li kolika i da li mora biti pauza nakon neuspješnog transfera za obaviti papa test i briseve? Čekaju me još  smrzlići i išla bi po njih što prije no moram ponoviti nalaze pa ne znam da li transfer ima kakve veze s tim?? hmm hmm

Po meni to nema veze jedno s drugim. Tako da mislim da odmah nakon sljedeće mjesečnice se može i to napraviti što treba.

• Titi2606
    10. Veljača 2017. 21:52

Dolores123 ja sam u Riječkoj bolnici. Nadam se da će sve biti ok :)

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

10. Veljača 2017. 22:06

zelimobebu2701

Aneri85

Joj užas, nadam se da neću morati ostati u bolnici. Dr je spominjala da se voda nakuplja pa da možda dr odluči da ostanem par dana na promatranju. 
    I dalje mirovanje, da ne dođe do torzije jajnika. 

Ja se nadam da će te pustiti kući. Znam da je teže mirovati kod kuće bar meni ne mogu bit na miru. Ali opet lakše je nego u bolnici. Osobno mrzim bolnicu i nadam se da neću morat do kraja ležati uopće. Meni su svašta govorili da možda neće bit transfera kao jer je počela hiper, ali na kraju je doktorica odlučila da će biti transfer u istom ciklusu. Opusti se i samo hrabro, sve će biti ok. Zamisliš si da radiš za svog malog anđela i lakše je. Kad prođe čini se da je bilo prije puno vremena. Samo slušaj upute jer kad sam ja bila sestra je upozoravala curu koja je ustajala odmah nakon punkcije da će ju kasnije boljet ako ne odleži kolko se kaže.

Slušat ću ih bez brige. Samo da sve prođe brzo i bezbolno. I uspješno. 

Hvala 

zelimobebu2701
    10. Veljača 2017. 22:22

Sretno 

• Dolores123
    10. Veljača 2017. 23:46

Titi2606

Dolores123 ja sam u Riječkoj bolnici. Nadam se da će sve biti ok :)

Ma bude, ne brini.Meni ti je dr. odgodila postupak jer se pojavila cista.A moram cekati slijedeci ciklus, ako nestane, ja se nadam da bude.Nema mi druge nego cekati i smiriti se.Mozda se i zato pojavila jer sam se previse oko svega bojala i eto mi sad.Sad samo nastavljam smireno pa kako bude, bude.

s0102
    11. Veljača 2017. 08:44

Titi2606… ja sam ti u Ri... Nemas se razloga bojati prvog pregleda...trebas donijeti sve nalaze na koje te gin poslala... dr ce to pregledati i napraviti pregled i onda se dogovarate za dalje... nista strasno... ja sam na tom prvom pregledu imala sve nalaze i onda me narucio za hsg... uglavnom.. nema straha... barem za prvi put☺

• Titi2606
    11. Veljača 2017. 09:42

Hvala vam puno punoo :)
    Jednostavno su mi sada pomiješani osjećaji oko svega,iako želim biti pozitivna i kroz par dana vjerovatno i oću jer sam takva,ali sad me baš ono nekako ulovilo da me strah svega,da mi je dosta svega. Sve u isto vrijeme
    Nadam se da ćemo sve uskoro dobiti ono što najviše želimo :)) 

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

Zoja31
    11. Veljača 2017. 09:53

Aneri nadam se da je sve proslo brzo i uz sto manje boli.

• Klokanica37
    11. Veljača 2017. 11:45

Aneri, javi kako je proslo. Nadam se da je sve u redu ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.