Mi u vg kad smo dobivali anesteziju sve smo zaspale. Probude te kad je sve gotovo. To traje nekih 15-ak minuta. Ocito to sto ne zaspete za punkciju ima veze sa lijekom i dozom koju vam daju.
Mi u vg kad smo dobivali anesteziju sve smo zaspale. Probude te kad je sve gotovo. To traje nekih 15-ak minuta. Ocito to sto ne zaspete za punkciju ima veze sa lijekom i dozom koju vam daju.
Sad kad sam bila na punkciji u Vinogradskoj samo sam ja dobila anesteziju, zbog puno folikula. Cure koje su bile sa mnom imale su do tri folikula te su radile bez anestezije, ali kazu kako ih nije boljelo.
Ovaj novi izgked foruma mi je koma
Teško mi je čitati postove
Tako mi je i samoj. 🤔
Ja sam ti napisala kako je meni bilo, a svatko je drugačiji kao što sam već rekla. Ima onih koje veselo odu kući, a ima i cura koje uzimaju već tamo nešto za bolove.
Nadam se da ćeš ti biti u prvoj grupi 😘
Joj užas, nadam se da neću morati ostati u bolnici. Dr je spominjala da se voda nakuplja pa da možda dr odluči da ostanem par dana na promatranju.
I dalje mirovanje, da ne dođe do torzije jajnika.
Sad kad sam bila na punkciji u Vinogradskoj samo sam ja dobila anesteziju, zbog puno folikula. Cure koje su bile sa mnom imale su do tri folikula te su radile bez anestezije, ali kazu kako ih nije boljelo.
Iskreno ne znam dali se što promijenilo, ja više gore ne idem nego privatno gdje se anestezija ionako plaća ali prije 4 mj si mogao birati i za manji br folikula hoćeš li anesteziju. Iskreno ja sam svaki put imala malo folikula i uvijek sam išla uz anesteziju, ali svatko sam zna koja mu je granica boli. Ja znam da nisam tako hrabra da bi to podnijela bez ičega i meni je anestezija pod obavezno.
Pozdrav dame! Evo da se javim,iako sam do sada samo čitala ovako po forumima,nikad se nisam javila jer sam se potajno nadala da ćemo mi prirodno dobiti svog anđela i da će sve biti uredu. Unaprijed se ispričavam na dugom postu,ali moram se nekome ispovjediti i zamoliti vas za savjet.
Godinu i nešto(skoro dvije) pokušavamo dobiti bebača,na početku je to bilo baš onako šta bude bude,ali skoro godinu dana ono intenzivno radimo,ali ništa.. Onda je menstruacija počela kasniti,pa dođe kad je njoj volja. Odem kod ginek.i ona sumnja na policistične jajnike,daje mi duphaston da bi dobila menstruaciju,pila sam ga par dana i iznenadi me mjesečnica. Onda sam išla vaditi hormone štitnjače i spolne 4.dan menst. Nalazi uredu, kaže nisu policistični. I danas ljepo dobila uputnicu i išla se na humanu reprodukciju naručiti za pregled 23.02. i muž na spermiogram. Sada mene zanima što nas očekuje na tom prvom pregledu? Strah me užasno, malo plačem malo se smijem,neznam šta da radim..
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Vesnic..necu ipak ici,ali necu vise iduci tj biti samo doma,pa poludit cu..hehe..ici cu malo do grada i tak..
Pozdrav dame! Evo da se javim,iako sam do sada samo čitala ovako po forumima,nikad se nisam javila jer sam se potajno nadala da ćemo mi prirodno dobiti svog anđela i da će sve biti uredu. Unaprijed se ispričavam na dugom postu,ali moram se nekome ispovjediti i zamoliti vas za savjet.
Godinu i nešto(skoro dvije) pokušavamo dobiti bebača,na početku je to bilo baš onako šta bude bude,ali skoro godinu dana ono intenzivno radimo,ali ništa.. Onda je menstruacija počela kasniti,pa dođe kad je njoj volja. Odem kod ginek.i ona sumnja na policistične jajnike,daje mi duphaston da bi dobila menstruaciju,pila sam ga par dana i iznenadi me mjesečnica. Onda sam išla vaditi hormone štitnjače i spolne 4.dan menst. Nalazi uredu, kaže nisu policistični. I danas ljepo dobila uputnicu i išla se na humanu reprodukciju naručiti za pregled 23.02. i muž na spermiogram. Sada mene zanima što nas očekuje na tom prvom pregledu? Strah me užasno, malo plačem malo se smijem,neznam šta da radim..
Ma netrebas se bojati, nije nista strasno.Na prvom pregledu, koji u biti nije pregled nego samo razgovor dr ti sve objasni, pogleda nalaze koje imas i odluci u koji postupak ides.Jos ti veli koje sve nalaze trebas napraviti.A kamo si se ti narucila? Sve smo mi u razlicitim klinikama, ali procedura je ista.
Vesnic..necu ipak ici,ali necu vise iduci tj biti samo doma,pa poludit cu..hehe..ici cu malo do grada i tak..
I ja cu tako...ovako se samo opterecujem.
Drage dame, znate li kolika i da li mora biti pauza nakon neuspješnog transfera za obaviti papa test i briseve? Čekaju me još smrzlići i išla bi po njih što prije no moram ponoviti nalaze pa ne znam da li transfer ima kakve veze s tim?? hmm hmm
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji