Pozdrav drage curke ne znam da li je moguće i kako ali je moj profil obrisan i više se nisam mogla prijaviti nikako. Ja sam i dalje Želimo bebu samo malo izmjene u nazivu.
Beta danas 12. dan 122 u petak ponovo da vidimo kako naša mala mrvica raste.
Cestitam :-) :-) :-)
Kakve si simptome imala i kad su poceli?
hvalaaa!!
što se tiće simptoma, nisu neki veliki malo su me grudi boljele i često piškim, i zna me bolit u trbuhu kao da imam m…po meni je rano za neke druge ali svakim danom nešto novo, a osijetila sam ih od prvog dana jer me presjeklo dolje kao oko maternice
Jesi mirovala? Koji ti je ovo pokusaj?
Nisam posebno. Ne dižem tesko i ne istezem se. Prvi puta nam je.
Super!!! Bravo! Zelim vam svu srecu!
Meni danas 1dan nakon transfera, pa cemo vidjeti…
Hvala i vama također 😊😊😊
Polako samo opustiti se i ne puno razmisljati posvetit se nećem ovako da nisu sve misli u tome. Bar je meni tako bilo lakše.
Pozz svima
Dobila sam uputnicu od ginekologa i na njoj pise Humana reprodukcija -Vas prvi pregled…moze li mi netko objasnit kakav je to pregled
I gdje ste Vi isle na taj prvi pregled… muz je spermiogram radio na sv. Duhu, pa da idem tamo ili?
Treba li se narucit?
Hvala svima koji odg i pomognu
I ja sam ti na sv duhu.Isla sam isto zato jer je tamo napravljen spermiogram, jer neke bolnice ne priznaju nalaze od drugih, nek traze svoj, pa sam onda samo nastavila tamo.Trebas se naruciti i reci da ides prvi puta.Na internetu upisi humana sv duh i nadi broj od ambulante, to mozes u ponedjeljak, utorak ili petak od 13.00 h.Prvi pregled u biti nije pregled nego razgovor, meni je dr napravila uzv ali netnam jel to bilo prvi ili drugi puta, s tim da se nisam pripremila, ali nista strasno.Sa sobom ponesi sve nalze koje imas, a ostalo ce ti sve oni objasniti i reci sto jos trebas.
Zelimobebu ❤
Ja sutra idem na folikulometriju.
Sretno :-)
Hvala.. Nervozna sam vec na prvom koraku.
Zelimobebu ❤
Ja sutra idem na folikulometriju.
😍
Bit će sve to super! 😊 Sretno!!!
Pozz svima
Dobila sam uputnicu od ginekologa i na njoj pise Humana reprodukcija -Vas prvi pregled…moze li mi netko objasnit kakav je to pregled
I gdje ste Vi isle na taj prvi pregled… muz je spermiogram radio na sv. Duhu, pa da idem tamo ili?
Treba li se narucit?
Hvala svima koji odg i pomognu
I ja sam ti na sv duhu.Isla sam isto zato jer je tamo napravljen spermiogram, jer neke bolnice ne priznaju nalaze od drugih, nek traze svoj, pa sam onda samo nastavila tamo.Trebas se naruciti i reci da ides prvi puta.Na internetu upisi humana sv duh i nadi broj od ambulante, to mozes u ponedjeljak, utorak ili petak od 13.00 h.Prvi pregled u biti nije pregled nego razgovor, meni je dr napravila uzv ali netnam jel to bilo prvi ili drugi puta, s tim da se nisam pripremila, ali nista strasno.Sa sobom ponesi sve nalze koje imas, a ostalo ce ti sve oni objasniti i reci sto jos trebas.
Hvala na odg….puno mi to znaci
Jos samo pitanje koliko se otprilike ceka na taj prvi pregled?
❤️26.07.2018.❤️🤰🍼🎀
zelimobebu čestitam. Joj kako bi bilo lijepo kad bi sve nastavile sa ovim lijepim vijestima.
Vesnic..kako se ti ponasas nakon transfera?jel mirujes,lezis cijelo vrijeme?ja i da i ne..malo lezim,malo nesto radim po stanu,ugl ubijam se od dosade..nisam naviknuta biti tako doma,koma mi je to.cak razmisljam da idem raditi iduci tj
Sortiraj odgovore
Najstariji