Juje nemoj tako...rano je jos mila... bit ces ti nama ovaj put trudnjacaa...
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
Znam mila..ali budi pozitivna i DAT ce Bog vidjet ces... Evo ja poslje 13 godina..4 vantjelesne, jedne biohemijske, konacno hvala Bogu smo trudni... cekamo drugi UZ i ..strah me al ako Bog da bit ce sve ok...na prvom smo vidjeli gestacijsku kad smo bili 5+3 ..
ljubim te i malenu mrvicu u tibi
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
može li mi netko objasniti šta je hiper? TSH mi je bio 3,34 i sad je nakon eutiroxa pao na 0,33 i moj ginekolog mi kaže da to nevalja. Sad se bojim da će ponovno odgoditi postupak. U ponedjeljak idemo u bolnicu, ali jako me strah.
Malagarava da, evo sad dok sve dublje idem u to, odnosno čitam, vidim da stvarno ima xy varijabli... dođe mi da odustanem od svega, pogotovo kad čujem od cura koje su bile, kad krenu pričati koliko su se napatile, a nisu uspjele... plače mi se i za njih i za sebe...
Preko godinu dana pokušavamo, al ni da nas dirne...
Reci mi to kad zoveš 1. dc pa te naruče onda samo za konzultacije ili i pregled uz to, onaj 8-10dc? Sad malo računam, ak čekam sad sljedeći mjesec sam da si popričamo, onda tek u 12om mj. obavljam pretrage koje dr. traži, onda 1. mj ide postupak ili ima još šta?
Mužu daje sve uputnice njegova opća praksa? Ja sam dobila neku D1 uputnicu i ginić mi je rekao da sve osim nečega (čini mi se tranfuzija da je spomenuo) može na tu uputnicu i da vrijedi godinu dana...
Juje drži se, možda te ipak nešto lijepo iznenadi... Koja je tvoja povijest? Oprosti ako ovako ko iz topa bubam, ali sve me zanima kako, tko, s kim, s čim...
Još kad ovako pročitam da kao Sigmabh netko uspije nakon toliko muke i godina, sretna sam kao da sam i sama ostala trudna... Čestitam i nadam se da će sve bit u redu draga
Vidim da dosta vas ima problema sa štitnjačom, to ste znale od prije ili ste saznale tek kad ste krenule u postupak?
Oprostite na ovakvoj tabli, al eto kad bi sad sve vas na kavu i da mi pričate sve... Želim vam ugodan vikend i bete do plafona što prije...
Meni je dr u petrovoj na prvim konzultacijama rekla da imam probleme sa stitnjacom.
Tek nakon smanjenja tsh smo mogli razgovarati o postupku.
Mi smo na prvi postupak cekali 10 mj jer sam morala puno kg izgubiti. Tek kad mi se bmi spustio na 25 i tsh ispod 1 smo isli na postupak.
Sad mi je tsh 1,7 . Bitno da je ispod 2!
Bemti, sad baš gledam stari nalaz hormona, tsh mi je bio 2,47... eto već je krenulo...
Aneri jeste zadovoljni Petrovom? Jesi sve pretrage tamo kod njih obavljala ili si morala letiti okolo negdje?
Hormone i spermiogram samo kod njih. Morala sam kod njih i inzulin i ogtt test raditi jer inzulin kod nas nema. Za stitnjacu sam sve doma.
Sad smo opet u fazi prikupljanja friskih nalaza. Cekam 3dc da odem u zg.
Neko vrijeme nisam bila zadovoljna jer mi je sve to presporo islo. Inzistirali su na inseminacijama, al smo se uspjeli nakon 3 puta dogovoriti da idemo jos jednom i ako ne uspije da idemo dalje. Na zadnjem pregledu mi je doktorica rekla da ne zna zasto se nista ne desava, nalazi svi ok i tsh je ppd kontrolom, al nejde i nejde.
Sortiraj odgovore
Najstariji